Binck & social media

Steeds meer mensen maken gebruik van sociale media. En steeds meer mensen communiceren en gebruiken dit als bron van nieuws en informatie. Daarom is het goed te weten dat Binck ook actief is op Twitter en Facebook. Zo blijft u op de hoogte van belangrijk nieuws, aanbiedingen, acties, persoonlijke service, vacatures en alles wat met beleggen te maken heeft. 

Wilt u met ons in contact komen, dan kunt ons vinden bij onderstaande media.

Facebook

Like Binck op Facebook en blijf op de hoogte van acties, nieuws, algemene informatie over Binck en onze dienstverlening. Stel gerust al uw vragen of suggesties of geef uw ideeën om onze dienstverlening verder te kunnen verbeteren.

Binck Nederland op Facebook

Twitter

Lees nieuws, marketupdates en profiteer van aanbiedingen en klantenservice. Net als op Facebook kunnen we u ook via Twitter helpen met eventuele verzoeken. Wilt u iets weten? Stuur ons een tweet en wij geven u antwoord. We streven ernaar om tijdens kantooruren binnen één uur te antwoorden.

@BinckNL volgen

Social media disclaimer

De door BinckBank N.V. (hierna: Binck) op en/of via Twitter en/of Facebook verstrekte informatie is geen advies of aanbod. De door Binck gemelde marketupdates en verwachtingen betreffen een extra service. U bent als belegger zelf verantwoordelijk voor uw beleggingsbeslissingen, ook als u beleggingsbeslissingen neemt op basis van de gegevens en informatie op de Twitter-feed van Binck. Binck is een execution-only broker. Bij eventuele storingen van de Binck website en/of de Binck handelsapplicaties probeert Binck u zo goed mogelijk via Twitter op de hoogte te houden van deze storingen. De mededelingen op de Binck website zijn echter leidend.