BINCK & SOCIAL MEDIA

Wilt u met ons in contact komen, dan kunt ons vinden bij onderstaande media.

Zin om sociaal te doen?

Natuurlijk zijn we ook op Facebook, Twitter en Youtube te vinden. Wilt u als eerste acties of nieuwtjes van ons horen? Of heeft u vragen of suggesties? Like ons en we hebben contact. We geven snel antwoord, vaak binnen het uur.

facebook


FacebookLike Binck op Facebook en blijf op de hoogte van acties, nieuws, algemene informatie over Binck en onze dienstverlening. Stel gerust al uw vragen of suggesties of geef uw ideeën om onze dienstverlening verder te kunnen verbeteren.

Binck Nederland op facebooktwitter


TwitterLees nieuws, marketupdates en profiteer van aanbiedingen en klantenservice. Net als op Facebook kunnen we u ook via Twitter helpen met eventuele verzoeken. Wilt u iets weten? Stuur ons een tweet en wij geven u antwoord. We streven ernaar om tijdens kantooruren binnen één uur te antwoorden.

@BinckNL op Twittertwitter


YoutubeEducatieve video’s, legendarische reclames uit de oude doos, duiding bij het nieuws van onze beleggerstrainer Peter Siks én uitleg bij actuele gebeurtenissen. Kortom, alles wat met beleggen te maken heeft. Dat vindt u op ons YouTube kanaal.

Binck op Youtube
Social media disclaimer

De door BinckBank N.V. (hierna: Binck) op en/of via Twitter en/of Facebook verstrekte informatie is geen advies of aanbod. De door Binck gemelde marketupdates en verwachtingen betreffen een extra service. U bent als belegger zelf verantwoordelijk voor uw beleggingsbeslissingen, ook als u beleggingsbeslissingen neemt op basis van de gegevens en informatie op de Twitter-feed van Binck. Binck is een execution-only broker. Bij eventuele storingen van de Binck website en/of de Binck handelsapplicaties probeert Binck u zo goed mogelijk via Twitter op de hoogte te houden van deze storingen. De mededelingen op de Binck website zijn echter leidend.