Eenvoudig deposito's openen en beheren

Kiezen, storten, slim sparen

Start met Binck Sparen

1. Open in een paar stappen uw account

Dit kan geheel online. Met het openen van uw Binck Sparen rekening, sluit u ook direct de overeenkomsten af met onze Service Partners Raisin en MHB-Bank. Dit gaat heel eenvoudig in één en hetzelfde openingsproces. Wij helpen u er doorheen aan de hand van een paar online vragen, waarmee we uw persoonlijke situatie vaststellen. Log daarna in met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

Heeft u meerdere rekeningen bij Binck? Na het inloggen switcht u rechtsboven in uw scherm eenvoudig tussen uw rekeningen.

 
 

2. Kies uw deposito’s

Maak uw keuze uit de aanbiedende bank, het rentepercentage en de looptijd van de verschillende deposito’s. Heeft u een keuze gemaakt, dan stort u het gewenste spaarbedrag op uw rekening.

Dan gaan wij voor u aan de slag om de spaardeposito(´s) zo snel mogelijk te openen. U heeft hier verder geen omkijken naar.

3. Altijd inzage in uw deposito’s

De status van uw deposito kunt u gemakkelijk bekijken via uw persoonlijke Binck Sparen omgeving. Zo heeft u altijd inzicht in uw opgebouwde rente en de resterende looptijd, ook via tablet en app.

 

Binck houdt u op de hoogte


Interessante updates

Altijd op de hoogte van nieuwe interessante deposito’s, deposito’s met de hoogste rente, aangepaste rentetarieven en nieuw geselecteerde banken.

Uw deposito status

Vanzelfsprekend informeren wij u tijdig wanneer deposito’s aflopen en u kunt gaan genieten van het vrijgekomen spaargeld en de bijbehorende rente.

Het gemak van deposito’s openen en beheren via één overzicht

  • Selecteer eenvoudig uit het aanbod van banken en deposito's
  • U heeft altijd inzicht in uw opgebouwde rente, ook via tablet en app
  • Binck houdt u op de hoogte wanneer deposito’s aflopen

 
Start met Binck Sparen

Bekijk hoe Binck Sparen werkt – én u helpt uw geld slim te spreiden

Bronbelasting: betalen & teruggaaf

Als u rente vanuit een ander Europees land ontvangt, kan het zijn dat bij de uitkering van deze rente in dat land belasting wordt ingehouden. Deze zogenaamde ‘bronbelasting’ kan echter geheel of gedeeltelijk worden teruggebracht naar 0%, mits Nederland hierover een belastingverdrag heeft afgesloten met het bewuste land.

Op de volgende pagina kunt u lezen hoe dit werkt in Tsjechië en Oostenrijk, twee bronbelasting heffende landen waar u via Binck kunt sparen. En hoe u deze bronheffing via een verzoek kunt verlagen naar 0%.

Heeft u nog vragen over Binck Sparen?


Veelgestelde vragen - Sparen


  • Hoe open ik een Binck Sparen rekening?


  • Waarom kan Binck via Binck Sparen een hogere rente bieden?


  • Wat is een spaardeposito?


  • Wat is het depositogarantiestelsel?


  • Zijn er kosten verbonden aan het openen en aflopen van een deposito bij een spaarbank?

Staat uw vraag hier niet tussen? Klik hier voor een uitgebreidere lijst

Wij staan voor u klaar

Heeft u een vraag aan een van onze medewerkers? Wilt u hulp bij het openen van een account of een deposito? Wij helpen u graag. Ook voor een afspraak bij ons op kantoor bent u natuurlijk van harte welkom.

 

Praat met een spaarexpert
Werkdagen: 08.00 uur - 22.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 17.00 uur

0800 - 235 24 62
info@binck.nl