Daarom BinckBank

Partner in Onafhankelijkheid

 

Investeer in uw onafhankelijkheid


Onafhankelijk in het leven staan. Uw eigen koers bepalen en graag zelf in controle zijn. Bij BinckBank vinden we niets mooier. En wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk te ondersteunen. Dit doen we al sinds de oprichting in 2000. En dit blijven we doen – met producten als Zelf Beleggen, Laten Beleggen en Pensioenbeleggen. We kijken altijd hoe we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn. Investeer ook in uw meest waardevolle bezit - uw financiële onafhankelijkheid. Samen met BinckBank.

Zo bouwt u bij ons vermogen op 

Zelf Beleggen

Kies zelf hoe en waar u in belegt. En regel het snel en makkelijk via ons bekroonde beleggingsplatform.

 

Laten Beleggen

Bepaal zelf hoeveel geld u wilt beleggen en laat de rest aan ons over. Makkelijk en betaalbaar dankzij slimme technologie.

 

Pensioen­beleggen

Voor uw pensioen geld laten beleggen met extra fiscaal voordeel. Een slimme aanvulling op uw pensioen.

 
 
Beleggen brengt risico’s met zich mee. Uw inleg kan minder waard worden.
Meer informatie over de specifieke productrisico’s kunt u lezen op de specifieke productpagina’s. 
 
 

Altijd in controle over uw financiële toekomst


Bezig zijn met uw financiële doelen draait niet om de dikke handleiding bij de website, wel om het maken van de juiste keuzes. Daarom krijgt u bij BinckBank toegang tot het meermaals bekroonde en meest gebruiksvriendelijke platformen. En u neemt ons altijd gemakkelijk mee in uw broekzak als slimme app. Handig voor als u even niet achter uw pc zit.

Bekroonde platformen

Klantenservice Binck

We staan voor u klaar met goede service

Op de momenten dat u hulp nodig heeft, staan onze medewerkers voor u klaar. 6 dagen per week. We helpen u met het opbouwen van vermogen en we helpen met het kiezen van het product dat bij u past. De mensen van onze klantenservice helpen u ook verder met overige vragen.

Grote vermogens en daytraders krijgen een eigen accountmanager van Relatiemanagement. Wij zijn bereikbaar per telefoon, e-mail, Twitter of Facebook. Of kom gewoon langs bij ons op kantoor.

Lage kosten zijn niet zaligmakend, maar wél heel belangrijk. Daarom is het goed om te weten dat u altijd verzekerd bent van scherpe tarieven, zonder verborgen kosten. Zo krijgt u de best mogelijke kwaliteit en de transparante tarieven die u mag verwachten van BinckBank. 

Dus of u nu zelf belegt, of u laat het beleggen aan BinckBank over: u weet precies waar u aan toe bent. Geen verborgen kosten en absoluut geen vervelende verrassing achteraf. En als u naast een Zelf Beleggen-rekening een andere Binck-rekening opent, dan verdient u ook nog eens extra CombiDeal-korting. Zo wordt vermogen opbouwen nog aantrekkelijker. 

We helpen u aan meer financiële kennis

Onze mensen hebben jarenlange ervaring en enorm veel kennis en expertise – en zij delen dat graag. Laat u inspireren door webinars, beleggingstips, succesvolle strategieën, interactieve tutorials en meer. Dit alles is samengevat in de Binck Academy: een unieke service van BinckBank om u op weg te helpen of een nòg betere belegger te maken.

Neem een voorproefje

Een solide en gezonde bank

Uiteraard wilt u een gezonde, financiële bank voor uw geld. Dat begrijpen wij. BinckBank is een Nederlandse bank die onderdeel uitmaakt van de Saxo Bank Groep. BinckBank heeft een Nederlandse bankvergunning en staat onder streng toezicht van DNB en AFM. Meer weten hierover? Klik hier.

Saxo Bank headquarters Copenhagen

BinckBank en Saxo Bank gaan krachten bundelen

Op 7 augustus 2019 hebben BinckBank en Saxo Bank definitief bekendgemaakt de krachten in Europa te bundelen met als doel particuliere beleggers straks nog beter te kunnen bedienen.

Lees hier meer over de overname van BinckBank door Saxo Bank en wat dit voor u als klant betekent.

Meer dan 300.000 klanten gingen u voor.
Kies ook voor BinckBank.


Ja, ik wil ook beleggen bij BinckBank