Daarom BinckBank

Jouw partner in Onafhankelijkheid

 

BinckBank is er voor jouw onafhankelijkheid


Onafhankelijk in het leven staan. Je eigen koers bepalen en graag zelf in controle zijn. Kortom, je eigen keuzes maken en zelf verantwoordelijk zijn voor je levensdoelen. Bij BinckBank vinden we niets mooier. En wij doen er alles aan om jou zo goed mogelijk te ondersteunen. Dit doen we al sinds de oprichting in 2000 en dat blijven we doen – met producten als Zelf Beleggen, Laten Beleggen, Sparen en Pensioenbeleggen. We kijken altijd hoe we je nog beter van dienst kunnen zijn.
Investeer ook in je meest waardevolle bezit - je eigen onafhankelijkheid. Samen met BinckBank.

Zo bouw je bij ons vermogen op

 

Zelf Beleggen

Kies zelf waar je in belegt. En regel het snel en makkelijk via ons bekroonde beleggingsplatform.

 

Laten Beleggen

Bepaal zelf hoeveel geld je wilt beleggen en laat de rest aan ons over. Makkelijk en betaalbaar dankzij slimme technologie.

 

Pensioen­beleggen

Voor je pensioen je geld laten beleggen met extra fiscaal voordeel. Een slimme aanvulling op je pensioen.

 
 
Beleggen brengt risico’s met zich mee. Je inleg kan minder waard worden.
Meer informatie over de specifieke productrisico’s kun je lezen op de specifieke productpagina’s. 
 
 

Altijd in controle over je financiële toekomst


Bezig zijn met je financiële doelen draait niet om de dikke handleiding bij de website, wel om het maken van de juiste keuzes. Daarom krijg je bij BinckBank toegang tot het meermaals bekroonde en meest gebruiksvriendelijke platformen. En je neemt ons altijd gemakkelijk mee in je broekzak als slimme app. Handig voor als je even niet achter je pc zit.

Bekroonde platformen
Klantenservice Binck

We staan voor je klaar met goede service

Op de momenten dat je hulp nodig hebt, staan onze medewerkers voor je klaar. 6 dagen per week. We helpen je met het opbouwen van je vermogen en we helpen je met het kiezen van het product dat bij je past. De mensen van onze klantenservice helpen je ook verder met overige vragen.

Grote vermogens en daytraders krijgen een eigen accountmanager van Relatiemanagement. Wij zijn bereikbaar per telefoon, e-mail, Twitter of Facebook. Of kom gewoon langs bij ons op kantoor.

Lage kosten zijn niet zaligmakend, maar wél heel belangrijk. Daarom is het goed om te weten dat je altijd verzekerd bent van scherpe tarieven, zonder verborgen kosten. Zo ben je verzekerd van de best mogelijke kwaliteit en de transparante tarieven die je mag verwachten van BinckBank. 

Dus of je nu graag spaart, zelf belegt, of je laat het beleggen aan BinckBank over, je weet precies waar je aan toe bent. Geen verborgen kosten en absoluut geen vervelende verrassing achteraf. En als je naast een Zelf Beleggen-rekening een andere Binck-rekening opent, dan kun je ook nog eens extra CombiDeal-korting verdienen. Zo wordt vermogen opbouwen nog aantrekkelijker. 

We helpen je aan meer financiële kennis

Onze mensen hebben jarenlange ervaring en enorm veel kennis en expertise – en zij delen dat graag. Laat je inspireren door webinars, beleggingstips, succesvolle strategieën, interactieve tutorials en meer.

Een solide en gezonde bank

Uiteraard wil je een gezonde financiële positie voor jezelf. Wij ook. BinckBank is een Nederlandse bank genoteerd aan Euronext Amsterdam en staat onder streng toezicht van DNB en AFM. Meer weten hierover? Klik hier.

Saxo Bank headquarters Copenhagen

BinckBank en Saxo Bank gaan krachten bundelen

BinckBank en Saxo Bank willen de krachten in Europa bundelen met als doel particuliere beleggers straks nog beter te kunnen bedienen.

Lees hier meer over deze plannen en wat dit voor jou als klant betekent.

Meer dan 300.000 klanten gingen je voor.
Kies ook voor BinckBank.


Ja, ik wil ook beleggen bij BinckBank