Waarom Binck

De slimme keuze om uw geld te laten groeien

 

Binck is er voor de onafhankelijke belegger.


U kiest uw eigen weg, u bepaalt zelf wat goed voor u is. Kortom, u maakt uw eigen keuzes. En wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk te ondersteunen. Met een gebruiksvriendelijk platform en deskundige ondersteuning. Zodat u zelf de juiste beslissingen kunt nemen. We leunen nooit achterover, maar we kijken altijd hoe we u nog beter van dienst kunnen zijn. Welkom bij Binck.

De meest gebruiksvriendelijke platformen van Nederland.

Succesvol beleggen draait niet om de dikke handleiding bij de website, wel om het maken van de juiste keuzes. Daarom krijgt u bij Binck toegang tot het meermaals bekroonde en meest gebruiksvriendelijke beleggingsplatform. En u kunt uiteraard gemakkelijk mobiel beleggen. Handig voor als u even niet achter uw pc zit.

Bekroonde platformen

Klantenservice Binck

Verbazingwekkend goede service.

Service zit in ons DNA. Op de momenten dat u hulp nodig heeft, staan onze medewerkers voor u klaar. En wel 6 dagen per week. De mensen van onze klantenservice weten niet alleen hoe je service moet verlenen; ze hebben beleggen in hun bloed. Dus ze helpen u niet alleen vriendelijk, ze helpen u vooral verder. Binck is bereikbaar per telefoon, e-mail, Twitter of Facebook. Of persoonlijk op kantoor.

U belegt om een mooi rendement te halen. En dat rendement is maximaal als u uw kosten zo laag mogelijk zijn én als u de beste uitvoeringsprijs krijgt. Daarom is het goed om te weten dat u bij Binck altijd verzekerd bent van lage transactietarieven, zonder verborgen kosten. Dus of u nu zelf belegt, of u laat het beleggen aan Binck over, u weet precies waar u aan toe bent. Bekijk de lage tarieven van Binck.

Om de beste uitvoeringsprijs voor aandelen te behalen is Binck aangesloten op Best of Book, een service van Euronext speciaal voor particuliere beleggers. Best of Book kan u een prijsverbetering opleveren: namelijk een lagere prijs bij aankoop en een hogere bij verkoop. Maak uzelf wijzer en bekijk de orderuitvoering van Binck.

Beleggerseducatie van Binck.

Maak uzelf steeds beter in beleggen met de beleggerseducatie van Binck. Onze mensen hebben jarenlange ervaring en enorm veel kennis – en die delen dat graag. Laat u inspireren door webinars, beleggingstips, succesvolle strategieën, interactieve tutorials en meer.

Een veilige en kerngezonde broker.

U wilt een gezonde financiële positie voor uzelf. Wij ook. Binck is onderdeel van BinckBank nv, een Nederlandse onderneming genoteerd op Euronext Amsterdam. BinckBank heeft een solide liquiditeitspositie, maakt een gezonde winst en onderneemt geen risicovolle activiteiten. Wel zo’n prettig gevoel.

Al meer dan 210.000 beleggers gingen u voor.
Kies ook voor Binck. De juiste keuze voor elke belegger.


Ja, ik wil ook beleggen bij Binck