Waarom BinckBank?

Wij zijn gek op beleggen en doen al 20 jaar niet anders.

Beter beleggen met de expertise van BinckBank

Als het om beleggen gaat, wilt u een bank die er alles aan doet om u zo goed mogelijk te laten investeren. Niet de eerste de beste bank, maar een specialist die gek is op beleggen. Dat is BinckBank. En dat merkt u aan alles. Aan onze prijswinnende platformen en slimme beleggingsoplossingen bijvoorbeeld. Maar ook aan onze beleggingskennis, expertise en een deskundige servicedesk. Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk te ondersteunen. Al 20 jaar lang.

Beleggen op de manier die bij u past

Laten Beleggen

Bepaal zelf hoeveel geld u wilt beleggen en laat de rest aan ons over. Makkelijk en betaalbaar dankzij slimme technologie.

Nu met € 200 transactietegoed*

Zelf Beleggen

Beleg zelf en koop en verkoop uw favoriete aandelen via ons bekroonde platform. Met de slimste tools. Heel eenvoudig.

Wat past bij u icon

Wat past bij u?

U weet wat uw doelen en dromen zijn. Maar hoe bereikt u die? Doe de test en wij vertellen wat we voor u kunnen doen.

 
Beleggen kent risico’s. Uw inleg kan minder waard worden.
Meer informatie over de specifieke risico’s van de verschillende beleggingsdiensten leest u op de betreffende detailpagina’s.

 

Succesvol beleggen met gebruiksvriendelijke platformen

Het verwezenlijken van uw financiële dromen, begint met het maken van de juiste keuzes. En beleggen gaat veel beter met het juiste gereedschap. Bij BinckBank heeft u toegang tot meermaals bekroonde en de meest gebruiksvriendelijke platformen. U kunt altijd bij uw beleggingen, rendementen en uw geld. Niet alleen achter uw PC, maar ook onderweg dankzij onze app.
 

Bekroonde platformen

 

Inspiratie voor ieder type belegger

Onze mensen hebben jarenlange ervaring en enorm veel financiële kennis en expertise. Dat delen ze graag met iedereen die wil beleggen. Of u nou voor het eerst instapt of al net zo gek op beleggen bent als wij. Laat u inspireren door webinars, beleggingstips, succesvolle strategieën, interactieve tutorials en meer. Ons doel: iedereen beter beleggen.

Meer lezen over de Binck Academy
 

Hoe kunnen we u helpen?

Onze medewerkers staan voor u klaar. 6 dagen per week, dus ook op zaterdag. We helpen u graag met het kiezen van het product dat bij u past, uw eerste stappen op de beurs of met het uitbouwen van uw vermogen. Grotere vermogens en daytraders krijgen bovendien een eigen accountmanager.

We zijn bereikbaar per telefoon, e-mail, Twitter of Facebook. U bent ook altijd welkom bij ons op kantoor.

Meer lezen over onze service
 

Klantenservice Binck

 

Volledig gereguleerd

BinckBank heeft een Nederlandse bankvergunning. We staan dus onder toezicht van DNB en AFM én vallen onder het Nederlands Depositogarantiestelsel.

We doen er verder alles aan om beleggen en bankieren zo veilig mogelijk te maken. Zo hebben we een beveiligde website en een beveiligde verbinding. Verder maken we gebruik van een zogenaamde 2-staps-verificatie met SMS.

Meer lezen over onze veiligheid
 

Beleg ook bij BinckBank
Net als meer dan 300.000 andere beleggers


Ontdek wat bij u past