Over Binck

Van ketelbinkie naar jouw partner in Onafhankelijkheid.

Het verhaal van BinckBank.


Binck begon met een droom: particuliere beleggers toegang geven tot de beurs. Vóór Binck was beleggen alleen weggelegd voor the happy few. Het was duur, omslachtig en erg gebruiksonvriendelijk. 'Dat moet anders kunnen', dachten de oprichters. Het was het jaar 2000, de begintijd van internet.

Binck begon op een zolderkamer. En ze kregen het voor elkaar. De eerste echt gebruiksvriendelijke online beleggingssite van Nederland, waarmee mensen zélf konden beleggen. Onafhankelijk van de grootbanken.

Mentaliteit van een ketelbinkie.

Binck is een Amsterdams bedrijf met een Rotterdamse mentaliteit. Dat zie je direct terug in onze naam. Binck is afkomstig van ketelbinkie. In de scheepvaart van vóór de 20ste eeuw was het ketelbinkie het manusje-van-alles op een schip. Hij knapte de zwaarste klusjes op. Zonder te morren. Deze scheepsjongen was niet de belangrijkste op het schip. Maar wel onmisbaar. Binck spiegelt zich graag aan de mentaliteit van het ketelbinkie. Hardwerkend, dienstbaar, nuchter en handen uit te mouwen.

Ketelbinkie

Marktleider in online beleggen.

Inmiddels is het bijtertje van de Nederlandse bankenwereld uitgegroeid tot onbetwist marktleider in online beleggen. Binck heeft een beursnotering op Euronext Amsterdam en is onderdeel van BinckBank nv. Maar we zijn nog steeds onafhankelijk. En we komen nog steeds op voor de onafhankelijke belegger. Lees meer over hoe Binck in 15 jaar de wereld van online beleggen heeft veranderd.

Ik maak mezelf onafhankelijk

Maak uzelf wijzer met Binck.

Vroeger werd gerust € 150 voor een transactie gevraagd. En betaald. Binck heeft laten zien dat het anders kan. Sinds onze oprichting lopen we voorop met alles wat met beleggen te maken heeft. Daarnaast hebben we service, transparantie en gebruiksgemak voorgoed op de kaart gezet. Inmiddels is Binck de meest gekozen en best beoordeelde broker van Nederland. Elke dag werken we keihard om u de best mogelijke beleggingservaring te geven. En dat blijven we doen. Wij maken onszelf als het kan nog toegankelijker, nog sneller, nog handiger. Zodat u zichzelf met Binck nóg wijzer maakt.

13 keer beste broker van Nederland

Feiten over Binck


 • Aantal transacties

  Ongeveer 3.800.000 effectentransacties per jaar. Gemiddeld zijn dit zo'n 10.500 transacties per dag.

 • Hoge klanttevredenheid

  Al meer dan 15 jaar lang investeren we in service, gebruiksgemak en educatie. Mede hierdoor is onze klanttevredenheid bijzonder hoog.

 • Beste broker van Nederland

  Binck is inmiddels 15 keer uitgeroepen tot beste broker van Nederland.

 • Meer beleggers gingen u voor

  Inmiddels heeft Binck meer dan 210.000 beleggers.  Dit maakt Binck een van de grootste brokers van Nederland.

 • Snelle telefonische hulp

  Heeft een vraag? Onze klantenservice staat 6 dagen per week voor u klaar. Onze deskundige medewerkers helpen u graag verder.

Al meer dan 210.000 beleggers gingen je voor.
Kies ook voor Binck. De juiste keuze voor elke belegger.


Ja, ik wil ook beleggen bij Binck