Nieuwsberichten


 •  
  07 februari, 2017

  Binck Beleggersbarometer februari 2017

  Air France KLM en Shell zijn in februari de favoriete aandelen van Nederlandse particuliere beleggers. Dat blijkt uit de nieuwe editie van de Binck BeleggersBarometer die maandelijks wordt samengesteld op basis van onderzoek onder beleggers in Nederland, België, Frankrijk en Italië.
  Lees meer

 •  
  19 januari, 2017

  Zijn dit echte ‘Trump’-aandelen?

  Ondanks de verrassende verkiezing van Trump tot president van de VS hebben Nederlandse particuliere beleggers de Amerikaanse aandelenmarkt sindsdien niet links laten liggen. Mede door stijgende koersen investeren particuliere beleggers van Binck sinds de verkiezingen van begin november juist meer geld in de VS.
  Lees meer

 •  
  09 januari, 2017

  IPO-belegger kiest voor korte rit

  Particuliere beleggers die inschrijven op een beursintroductie stoten deze stukken vaak op de eerste handelsdag en in de maanden daarna alweer af blijkt uit data-onderzoek onder beleggers van BinckBank die inschreven op vijf grote beursintroducties.
  Lees meer

 •  
  03 januari, 2017

  Binck Beleggers Top-200

  In de periode dat menig lijstje wordt opgemaakt willen we ook bij Binck niet achterblijven met een eigen ranglijst: De Binck Beleggers Top-200. Via data-onderzoek bij ruim 200.000 effectenportefeuilles keken we welke aandelen eind 2016 het populairst zijn bij de particuliere beleggers van Binck.
  Lees meer

Contact

 
Harmen van der Schoor

Woordvoerder

pers@binck.nl

020 - 522 03 78

 
Ronald Veerman

Trends en data

rveerman@binck.nl

020 - 522 06 61

Volg ons op