Nieuwsberichten


 •  
  07 oktober, 2017

  Vertrouwen belegger duidelijk gestegen

  Het vertrouwen van beleggers in de financiële markten is in oktober duidelijk gestegen en weer terug op het niveau van voor de zomer. Vooral de financiële sector is in trek en voert voor het eerst de lijst van meest populaire sectoren aan.
  Lees meer

 •  
  18 september, 2017

  Belegger kiest voor Duitse degelijkheid

  Nederlandse particulieren beleggers kiezen voor degelijke Duitse aandelen. BMW is favoriet, voor Volkswagen en Daimler. Sinds 2015 steeg het belegd vermogen in Duitse aandelen met ruim 40%.
  Lees meer

 •  
  11 september, 2017

  Vertrouwen belegger in september stabiel

  Het vertrouwen van beleggers in de financiële markten is in de zomermaanden stabiel gebleven, zo blijkt uit de nieuwe Binck BeleggersBarometer
  Lees meer

 •  
  03 augustus, 2017

  BELEGGER NIET OP VAKANTIE

  Beleggen vanaf het strand en vanuit het buitenland wordt steeds populairder. Vooral door de snelle opmars van de mobiele telefoon en het einde van de roaming-tarieven in Europa blijven steeds meer beleggers ook in de zomermaanden de beurs volgen én daarop handelen.
  Lees meer

 •  
  08 juli, 2017

  Vertrouwen beleggers gedaald

  Particuliere beleggers blijven positief over het beursklimaat, maar voor het eerst dit jaar is wel sprake van een duidelijke daling van sentiment. Dat blijkt uit de nieuwe Binck BeleggersBarometer van juli.
  Lees meer

Contact

 
Harmen van der Schoor

Woordvoerder

pers@binck.nl

020 - 522 03 78

 
Ronald Veerman

Trends en data

rveerman@binck.nl

020 - 522 06 61

Volg ons op