Nieuwsberichten


 •  
  03 augustus, 2017

  BELEGGER NIET OP VAKANTIE

  Beleggen vanaf het strand en vanuit het buitenland wordt steeds populairder. Vooral door de snelle opmars van de mobiele telefoon en het einde van de roaming-tarieven in Europa blijven steeds meer beleggers ook in de zomermaanden de beurs volgen én daarop handelen.
  Lees meer

 •  
  08 juli, 2017

  Vertrouwen beleggers gedaald

  Particuliere beleggers blijven positief over het beursklimaat, maar voor het eerst dit jaar is wel sprake van een duidelijke daling van sentiment. Dat blijkt uit de nieuwe Binck BeleggersBarometer van juli.
  Lees meer

 •  
  04 juli, 2017

  Duurzaam beleggen met Morningstar Sustainability Rating

  Binck voegt als eerste bank de Morningstar Sustainability Rating toe aan honderden beleggingsfondsen en ETF's. Daardoor wordt het eenvoudiger om duurzame beleggingen te selecteren.
  Lees meer

 •  
  29 juni, 2017

  Beleggen in wielrennen

  Met de start van de Tour de France volgen velen het wielrennen de komende maand op de voet. Maar beleggen in wielrennen, kan dat eigenlijk ook? Binck zet een aantal aandelen, plus enkele wielertips voor beleggers op een rij.
  Lees meer

 •  
  19 juni, 2017

  Binck Beleggersbarometer juni

  Ook in juni blijft het beleggersvertrouwen licht stijgen, zo blijkt uit de maandelijkse Binck Beleggersbarometer. Shell is favoriet voor aankoop, terwijl Akzo Nobel de verkooplijst aanvoert.
  Lees meer

Contact

 
Harmen van der Schoor

Woordvoerder

pers@binck.nl

020 - 522 03 78

 
Ronald Veerman

Trends en data

rveerman@binck.nl

020 - 522 06 61

Volg ons op