Nieuwsberichten


 •  
  10 april, 2017

  Binck Beleggersbarometer april

  Het vertrouwen van Nederlandse beleggers in de aandelenmarkten is in april voor het eerst dit jaar iets afgenomen, zo blijkt uit de Binck BeleggersBarometer. Shell, Ahold Delhaize en ING zijn de favoriete aandelen voor aankoop. Verder blijkt een meerderheid van particuliere beleggers voorstander van extra bescherming tegen vijandige overnames van belangrijke Nederlandse bedrijven.
  Lees meer

 •  
  27 maart, 2017

  Brexit deert Nederlandse belegger niet

  Ondanks de onrust die op financiële markten ontstond heeft de Brexit Nederlandse particuliere beleggers geen schrik aangejaagd. Sinds het referendum werd juist fors meer geinvesteerd in Britse aandelen. Ook de 'Britse' fondsen op het Damrak staan bijna een jaar later overwegend in de plus.
  Lees meer

 •  
  13 maart, 2017

  Binck Beleggersbarometer maart 2017

  Het vertrouwen van Nederlandse beleggers in de aandelenmarkten is in maart opnieuw toegenomen. Air France KLM, ING en Shell zijn de favoriete aandelen voor aankoop. Verwacht wordt dat de nasleep van de Nederlandse verkiezingen weinig impact zal hebben op de Amsterdamse beurs.
  Lees meer

 •  
  09 maart, 2017

  Beleggers blij na vier jaar Rutte II

  Met het einde van het kabinet Rutte II in zicht staat Nederland er niet alleen financieel en economisch beter voor, maar ook veel particuliere beleggers kunnen tevreden terugkijken op de afgelopen vierenhalf jaar blijkt uit onderzoek van BinckBank.
  Lees meer

 •  
  27 februari, 2017

  Jonge belegger 'snapt' hippe aandelen

  De actiecamera’s van GoPro, de sportkleding van Under Armour en gamegigant Activision Blizzard zijn de meest gewilde ‘hippe’ aandelen onder jonge Nederlandse beleggers blijkt uit data-onderzoek van BinckBank.
  Lees meer

Contact

 
Harmen van der Schoor

Woordvoerder

pers@binck.nl

020 - 522 03 78

 
Ronald Veerman

Trends en data

rveerman@binck.nl

020 - 522 06 61

Volg ons op