Nieuwsberichten


 •  
  19 juni, 2017

  Binck Beleggersbarometer juni

  Ook in juni blijft het beleggersvertrouwen licht stijgen, zo blijkt uit de maandelijkse Binck Beleggersbarometer. Shell is favoriet voor aankoop, terwijl Akzo Nobel de verkooplijst aanvoert.
  Lees meer

 •  
  06 juni, 2017

  Turbo’s ook onder jongeren populair

  Turbo’s zijn erg populair onder beleggers in Nederland. Dagelijks handelen duizenden Nederlandse beleggers in dit instrument. Maar wie zijn deze beleggers? En waar handelen ze in. En waarom beleggen vrouwen juist minder in turbo’s?
  Lees meer

 •  
  22 mei, 2017

  Binck Beleggersbarometer mei

  Na een kleine pas op de plaats in april is het vertrouwen onder beleggers in mei weer iets gestegen. ING Groep en Ahold Delhaize zijn volgens beleggers de favoriete aandelen voor aankoop.
  Lees meer

 •  
  11 mei, 2017

  Steeds meer vrouwen beleggen

  Nog altijd zijn het vooral mannen die beleggen, maar het aantal vrouwen dat actief op de beurs handelt neemt de laatste jaren duidelijk toe. In de afgelopen vijf jaar groeide het aantal vrouwelijke beleggers met bijna 40 procent.
  Lees meer

 •  
  27 april, 2017

  Kleine belegger investeert royaal in Koninklijke aandelen

  Een zeer groot deel van de aandelenportefeuilles van particuliere beleggers bestaat uit bedrijven met het predikaat 'Koninklijk'. De koninklijke fondsen op het Damrak presteerden sinds de kroning van Willem-Alexander bovendien beter dan de AEX.
  Lees meer

Contact

 
Harmen van der Schoor

Woordvoerder

pers@binck.nl

020 - 522 03 78

 
Ronald Veerman

Trends en data

rveerman@binck.nl

020 - 522 06 61

Volg ons op