sponsor van de E3 BinckBank Classic

29 maart 2019, Harelbeke (BE)

Een unieke wielerklassieker van België

BinckBank is in 2019 voor minstens 4 jaar hoofdsponsor én naamgever geworden van de E3 BinckBank Classic. Deze eigenzinnige eendagskoers met start en aankomst in dezelfde stad (Harelbeke) wordt al meer dan 60 jaar georganiseerd en geldt als de start van de Vlaamse Wielerweek. Tom Boonen is de absolute recordhouder met maar liefst 5 overwinningen op zijn palmares. Vorig jaar won Niki Terpstra. Is het dit jaar opnieuw een Belg die op het hoogste schavotje staat? 

Alle informatie vind je op de officiële website .

BinckBank en de E3 BinckBank Classic

BinckBank is er voor mensen die onafhankelijk in het leven staan. Mensen die zelf hun eigen weg kiezen. Mensen die de vrijheid willen om hun eigen keuzes te maken. Juist dié vrijheid bindt het wielrennen met BinckBank.

Supporter van wielrennen

Daarom is BinckBank supporter van wielrennen en ondersteunen we initiatieven die de sport vooruithelpen. We helpen mensen om het beste uit zichzelf te halen. Dat doen we met verschillende initiatieven. Lees maar mee.

  • Sponsor van de E3 BinckBank Classic tot 2022
  • Sponsor van de BinckBank Tour tot 2021
  • Start2Bike: praktische hulp aan startende, sportieve fietsers
  • Organisaties die waken over veiligheid en kwaliteit van populaire fietsroutes
  • Amateurtochten in Nederland en België
  • Organisaties van verschillende amateur wielerevents

Voor wie is de
E3 BinckBank Classic?

De E3 BinckBank Classic is er voor alle wielerfans in Europa. Voor klanten, onze medewerkers en alle geïnteresseerden. We brengen wielrennen écht dichtbij met unieke ervaringen. Niet voor de happy few, maar toegankelijk voor (bijna) iedereen. Kom jij ook naar Harelbeke (BE) op 29 maart in 2019?