Deskundige klantenservice

Wij staan voor u klaar en helpen u graag verder.

Service bij BinckBank


Al vanaf de oprichting staat onze filosofie als een huis: het verbazen van onze klanten met de best mogelijke service. Want geld en beleggen zijn soms ook mensenwerk. Daarom staat ons team 6 dagen per week voor u klaar. Op de momenten dat u er even niet uitkomt en hulp nodig heeft, dan staan wij voor u klaar. 

Exported from Streamline App (https://app.streamlineicons.com)


Telefonische hulpHeeft u een vraag? We helpen graag! Van maandag tot vrijdag van 08.00 tot 22.00 en ook op zaterdag staan wij voor u klaar.

Exported from Streamline App (https://app.streamlineicons.com)


Deskundige medewerkersDeskundige en vriendelijke hulp wanneer u dat wilt. Daarom hebben we hoogopgeleide en deskundige medewerkers die u helpen.

Exported from Streamline App (https://app.streamlineicons.com)


Snelle reactie op e-mailWe reageren altijd zo snel mogelijk! Ook op complexe vragen krijgt u altijd een deskundig en zo concreet mogelijk antwoord.

Komt u er even niet uit?
Wij helpen u graag verder.


Bij BinckBank staat u er nooit alleen voor. Heeft u een vraag? Dan helpen we u meteen. Zonder vervelende keuzemenu’s of sprekende computers. U krijgt direct iemand aan de lijn, een écht mens van vlees en bloed voor wie het verlenen van goede service het belangrijkste is. Op e-mails reageren we binnen een werkdag, we proberen binnen een uur antwoord te geven. Soms is het gillend druk. Dan duurt het iets langer.


We staan 6 dagen per week voor u klaar. We helpen u graag verder en we proberen bij alles wat we doen uw verwachtingen te overtreffen. U kunt elke vraag stellen; bijvoorbeeld over beleggen, pensioen, de oude dag of educatie om beter te beleggen - wij helpen met een concreet antwoord. Bel ons en ervaar hoe goede service voelt.


020 – 606 26 66
klantenservice@binck.nl

Ruben Schaasberg

Ruben Schaasberg

Arthur Brenninkmeijer

Arthur Brenninkmeijer

Ruben Schaasberg

Ruben Schaasberg


Arthur Brenninkmeijer

Arthur Brenninkmeijer

Binck Relatiemanagement.
Uw eigen relatiemanager?

Echte traders opgelet! Verhandelt u meer dan 500 optiecontracten per maand of doet u meer dan 100 effectentransacties per kwartaal? Dan nodigen we u uit om kennis te maken met Binck Relatiemanagement.

U krijgt dan de mogelijkheid tot het maken van individuele afspraken, uitnodigingen voor exclusieve evenementen en uw eigen relatiemanager!

020 – 606 26 77
relatiemanagement@binck.nl

Beleg ook bij BinckBank
Net als meer dan 300.000 andere beleggers


Ja, ik wil ook beleggen bij BinckBank