Deskundige klantenservice

Wij staan voor je klaar en helpen je verder.

Service bij BinckBank


Al vanaf de oprichting staat onze filosofie als een huis: het verbazen van onze klanten met de best mogelijke service. Want geld en je doelen zijn mensenwerk. Daarom staat ons team 6 dagen per week voor je klaar. Op de momenten dat je er even niet uitkomt en hulp nodig heeft, dan staan wij voor je klaar. 

Telefonische hulp


Telefonische hulpHeb  een vraag? We helpen je graag! Van maandag tot vrijdag van 08.00 tot 22.00 en ook op zaterdag staan wij voor je klaar.

Deskundige medewerkers


Deskundige medewerkersJe wilt deskundig en vriendelijk geholpen worden. Daarom hebben we hoogopgeleide en deskundige medewerkers die je helpen.

Snelle reactie op uw email


Snelle reactie op e-mailWe reageren altijd zo snel mogelijk! Ook op complexe vragen krijg je altijd een deskundig en zo concreet mogelijk antwoord.

Kom je er even niet uit?
Wij helpen je graag verder.


Bij BinckBank sta je er nooit alleen voor. Heb je een vraag? Dan helpen we je  meteen. Zonder vervelende keuzemenu’s of sprekende computers. Je krijgt direct iemand aan de lijn, een écht mens van vlees en bloed voor wie het verlenen van goede service het belangrijkste is. Op e-mails reageren we binnen een werkdag, we proberen binnen een uur antwoord te geven. Soms is het gillend druk. Dan duurt het iets langer.


We staan 6 dagen per week voor je klaar. We helpen je graag verder en we proberen bij alles wat we doen uw verwachtingen te overtreffen. Je kunt elke vraag stellen; bijvoorbeeld over beleggen, sparen, je pensioen, je oude dag of educatie om beter te beleggen - wij helpen je met een concreet antwoord. Bel ons en ervaar hoe goede service voelt.


020 – 606 26 66
klantenservice@binck.nl

Ruben Schaasberg

Ruben Schaasberg

Arthur Brenninkmeijer

Arthur Brenninkmeijer

Ruben Schaasberg

Ruben Schaasberg


Michiel Jansen

Michiel Jansen


Arthur Brenninkmeijer

Arthur Brenninkmeijer

Binck Relatiemanagement.
Jouw eigen relatiemanager?

Echte traders opgelet! Verhandel je meer dan 500 optiecontracten per maand of doe je meer dan 100 effectentransacties per kwartaal? Dan nodigen we je uit om kennis te maken met Binck Relatiemanagement.

Je krijgt dan de mogelijkheid tot het maken van individuele afspraken, uitnodigingen voor exclusieve evenementen en je eigen relatiemanager!

020 – 606 26 77
relatiemanagement@binck.nl

Meer dan 300.000 klanten gingen je voor.
Kies ook voor BinckBank.


Ja, ik wil ook beleggen bij BinckBank