Deskundige klantenservice

Wij staan voor u klaar en helpen u graag verder.

Service bij BinckBank


Al vanaf de oprichting staat onze filosofie als een huis: het verbazen van onze klanten met de best mogelijke service. Want geld en beleggen zijn soms ook mensenwerk. Daarom staat ons team 6 dagen per week voor u klaar. Op de momenten dat u er even niet uitkomt en hulp nodig heeft, dan staan wij voor u klaar. 

Exported from Streamline App (https://app.streamlineicons.com)


Telefonische hulpHeeft u een vraag? We helpen graag! Van maandag tot vrijdag van 08.00 tot 22.00 en ook op zaterdag staan wij voor u klaar.

Exported from Streamline App (https://app.streamlineicons.com)


Deskundige medewerkersDeskundige en vriendelijke hulp wanneer u dat wilt. Daarom hebben we hoogopgeleide en deskundige medewerkers die u helpen.

Exported from Streamline App (https://app.streamlineicons.com)


Snelle reactie op e-mailWe reageren altijd zo snel mogelijk! Ook op complexe vragen krijgt u altijd een deskundig en zo concreet mogelijk antwoord.

Komt u er even niet uit?
Wij helpen u graag verder

Bij BinckBank staat u er nooit alleen voor. Heeft u een vraag? Dan helpen we u meteen. Zonder vervelende keuzemenu’s of sprekende computers. U krijgt direct iemand aan de lijn, een écht mens van vlees en bloed voor wie het verlenen van goede service het belangrijkste is. Op e-mails reageren we binnen een werkdag, we proberen binnen een uur antwoord te geven. Soms is het gillend druk. Dan duurt het iets langer.

We staan 6 dagen per week voor u klaar. We helpen u graag verder en we proberen bij alles wat we doen uw verwachtingen te overtreffen. U kunt elke vraag stellen; bijvoorbeeld over beleggen, pensioen, de oude dag of educatie om beter te beleggen - wij helpen met een concreet antwoord. Bel ons en ervaar hoe goede service voelt.

Binck Relatiemanagement.
Uw eigen relatiemanager?

Echte traders opgelet! Verhandelt u meer dan 500 optiecontracten per maand of doet u meer dan 100 effectentransacties per kwartaal? Dan nodigen we u uit om kennis te maken met Binck Relatiemanagement.

U krijgt dan de mogelijkheid tot het maken van individuele afspraken, uitnodigingen voor exclusieve evenementen en uw eigen relatiemanager!

Ruben Schaasberg

Ruben Schaasberg

Arthur Brenninkmeijer

Arthur Brenninkmeijer

Beleg ook bij BinckBank
Net als meer dan 300.000 andere beleggers


Ja, ik wil ook beleggen bij BinckBank