Deskundige klantenservice

Wij staan voor u klaar en helpen u verder.

Service bij Binck.


Al vanaf de oprichting staat onze filosofie als een huis: het verbazen van onze klanten met de best mogelijke service. Want beleggen is en blijft mensenwerk. Vooral op de momenten dat u er even niet uitkomt en hulp nodig heeft, dan staan wij voor u klaar.

Telefonische hulp


Telefonische hulpHeeft u een vraag? Van maandag tot vrijdag van 08.00 tot 22.00 en ook op zaterdag staan wij voor u klaar.

Deskundige medewerkers


Deskundige medewerkersU wilt deskundig geholpen worden. Daarom hebben wij hoogopgeleide en deskundige medewerkers voor u klaar staan.

Snelle reactie op uw email


Snelle reactie op e-mailWe reageren binnen een werkdag. Ook op complexe vragen krijgt u altijd een deskundig en zo concreet mogelijk antwoord.

Komt u er even niet uit?
Wij helpen u graag verder.


Bij Binck staat u er nooit alleen voor. Heeft u een vraag? Dan helpen wij u meteen. Zonder vervelende keuzemenu’s of sprekende computers. U krijgt direct iemand aan de lijn, een échte belegger voor wie het verlenen van goede service het belangrijkste is. Op e-mails reageren we binnen een werkdag, we proberen binnen een uur antwoord te geven.


We staan 6 dagen per week voor u klaar. We helpen u graag verder en we proberen bij alles wat we doen uw verwachtingen te overtreffen. U kunt elke vraag stellen. Bijvoorbeeld over beleggingsinstrumenten, uw portefeuille of beleggerseducatie om nog beter te beleggen - wij helpen u graag verder met een concreet antwoord. Bel ons en ervaar hoe goede service voelt.020 – 606 26 66
klantenservice@binck.nl

Ruben Schaasberg

Ruben Schaasberg

Arthur Brenninkmeijer

Arthur Brenninkmeijer

Ruben Schaasberg

Ruben Schaasberg


Michiel Jansen

Michiel Jansen


Arthur Brenninkmeijer

Arthur Brenninkmeijer

Binck relatiemanagement.

Verhandelt u meer dan 500 optiecontracten per maand of doet u meer dan 100 effectentransacties per kwartaal? Dan nodigen wij u uit om kennis te maken met Binck Relatiemanagement. Zo krijgt u de mogelijkheid tot het maken van individuele afspraken, persoonlijke hulp bij het gebruik van de platformen en uitnodigingen voor exclusieve evenementen. Deze zijn bij uitstek geschikt om uw netwerk uit te breiden en te sparren met uw medebeleggers.

020 – 606 26 77
relatiemanagement@binck.nl

Al meer dan 210.000 beleggers gingen je voor.
Kies ook voor Binck. De juiste keuze voor elke belegger.


Ja, ik wil ook beleggen bij Binck