BinckBank support wielrennen

BinckBank is er voor mensen die onafhankelijk in het leven staan en hun eigen koers willen bepalen. Mensen die in actie komen en altijd proberen om het beste uit zichzelf halen. Net als wielrenners. En dat is een mentaliteit die ons aanspreekt. Daarom vormen BinckBank en wielrennen een goed team.

Onze wielerevenementen


BinckBank Tour

Van Blankenberge naar Ardooie

29 september - 3 oktober 2020

Sinds 2017 is BinckBank hoofdsponsor van de BinckBank Tour, 1 van de grootste wielerwedstrijden van Nederland en België. Een evenement van formaat, met renners uit de internationale top. Dit jaar start de tour op dinsdag 29 september met een etappe van Blankenberge naar Ardooie. Op zaterdag 3 oktober is de finish in het wielermekka Geraardsbergen. 


Lees meer

BinckBank Dam tot Dam FietsClassic

Dam tot Dam
22 september 2019

BinckBank is de komende drie jaar hoofdsponsor én naamgever van de BinckBank Dam tot Dam FietsClassic. Jaarlijks verschijnen er 6.000 fietsers aan de start van deze sfeervolle amateurkoers. Vanaf het Koninklijk Paleis op de Dam voert de tocht langs verschillende plaatsen met ‘dam’ in de naam; waaronder Zaandam, Schoorldam, Monnickendam en Volendam. Een bijzondere race met unieke passage door de IJ-tunnel en prachtige routes door het Noord-Hollandse landschap.


Lees meer Schrijf u in!

E3 BinckBank Classic

Harelbeke, België
maart 2020

Per 2019 is BinckBank hoofdsponsor én naamgever van de E3 BinckBank Classic. Deze eigenzinnige, onafhankelijke wielerwedstrijd wordt al meer dan 60 jaar georganiseerd en geldt als start van de Vlaamse Wielerweek. Het is een 200 kilometer lange eendagskoers voor eliterenners, met start en finish in dezelfde stad (Harelbeke, BE). Tom Boonen is de absolute recordhouder met maar liefst 5 overwinningen op zijn palmares. In 2018 won de Nederlandse Niki Terpstra. Afgelopen 29 maart kwam Zdeněk Štybar als eerste over de eindstreep.


Lees meer