Pieken. Dalen. Focus op de winst

Wielrennen is als beleggen.

Bekijk alle afleveringen van Koerskenners 

De quiz waarin we de beleggingskennis van onze partnership-renners testen.

Wielersport en BinckBank. Al jaren een mooie combinatie. We zijn dan ook gek op beleggen én gek op wielrennen. We versterken onze band verder met een aantal exclusieve partnerships.

Net als bij beleggen sta je er als renner niet alleen voor.
Je hebt een team om je heen met mensen die tot het uiterste gaan.

Die oog hebben voor detail. En kleine verschillen zien in de koers.
Kansen ruiken. En jou nog beter maken.

Bij BinckBank staan wij ook zo voor je klaar. Met slimme tools.
Onuitputtelijk veel kennis. En altijd de juiste begeleiding op weg naar je financiële doel.

BinckBank. Gek op wielrennen, gek op beleggen.
#GekOpBeleggen

Team Sunweb

Met vele toppers en aanstormende talenten behoort Team Sunweb tot een van de allersterkste formaties in het wielercircuit. BinckBank ondersteunt Team Sunweb actief bij de financiële begeleiding van alle renners, zowel de heren als de dames. Evenals het ‘Keep Challenging Center’: de opleidingscampus waar de talenten van het Development team zich klaarstomen voor de grote koersen.

Net zoals wij gek zijn op beleggen, herkennen we diezelfde passie bij Team Sunweb. Door die passie te bundelen, ondersteunen we de wielersport. Zo leiden we het team van moderne toprenners op om financieel zo onafhankelijk mogelijk te worden.  

Jon Thissen
Directeur Marketing, Communicatie & Sales BinckBank Nederland

BEAT Cycling Club

Sinds 2019 zijn we hoofdpartner van BEAT Cycling Club, dat in enkele jaren is uitgegroeid tot de grootste wielerclub van de Benelux. BinckBank helpt de club verder met hun sportieve ambities en groei. Dit doen we onder andere door financiële begeleiding van hun baan- en wegploeg.

Een perfecte match! BinckBank denkt net als wij buiten de kaders en wil iedere liefhebber en beoefenaar van de wielersport raken. Wij richten ons als club op het inspireren van wielerfans: van amateurs en zondagsfietsers tot topsporters.  

Geert Broekhuizen
CEO BEAT Cycling Club

Evenementen

Binnen deze partnerships organiseren we onder andere evenementen en clinics. Daarnaast ondersteunen we meerdere wielerevenementen zoals de BinckBank Tour, de E3 BinckBank Classic en de BinckBank Dam tot Dam FietsClassic.