Voordelig beleggen bij BinckBank

De beste prijs, zonder verborgen kosten

Wat bepaalt je rendement als je gaat beleggen?

Koerswinst, dividend en transactiekosten zijn heel belangrijk. Maar er is nog een ander element dat vaak wordt vergeten, en dat is de prijs die je betaalt bij de aan- en verkoop van je aandelen. Dit noemen we de uitvoeringsprijs. Hoe beter je uitvoeringsprijs, hoe hoger je rendement. Best of Book zorgt ervoor dat je de best mogelijke uitvoeringsprijs krijgt. Anders gezegd: je betaalt een lagere prijs bij aankoop en je ontvangt een hogere prijs bij verkoop van je aandelen.

Beleggen met scherpe transactietarieven

Ben je een actieve trader, een behoudende belegger, een echte optiebelegger of een beginnende belegger? Bij BinckBank ben je verzekerd van scherpe en eerlijke tarieven. Zo hebben we 3 beleggingspakketten: Green, Blue en Black. Handel je meer, dan betaal je minder.

Beleggen zonder verborgen kosten

Scherpe tarieven zijn belangrijk, maar transparantie, zonder onverwachte kosten zijn net zo belangrijk. Bij BinckBank weet je altijd waar je aan toe bent. Extra betalen voor inschrijven op een emissie, het uitbetalen van dividend, het bijwonen van een aandeelhoudersvergadering is er bij ons niet bij. Geen vervelende verrassingen, maar een transparante kostenstructuur.

Best of Book – de beste prijs voor uw aandelen

Om de beste uitvoeringsprijs voor aandelen te fixen voor jou, zijn we aangesloten op Best of Book, een service van Euronext speciaal voor particuliere beleggers. Onze orderafhandeling via Best of Book kan je een stevige prijsverbetering opleveren. In de animatie leggen we het voor je uit.


Meer dan 300.000 klanten gingen je voor.
Kies ook voor BinckBank.


Ja, ik wil ook beleggen bij BinckBank