Welkom bij binck

Introductie voor beginners

 

Beginnen met beleggen

Dankzij goedkope olie, technologische vooruitgang, stijgende huizenprijzen en een lage rente stegen aandelen in de jaren negentig flink. Bovendien zou internet  de wereld positief veranderen en dit optimisme leidde ertoe dat de aandelenmarkten record na record vestigden. Succes op de beurs was toen bijna vanzelfsprekend.

Maar koersen kunnen ook dalen, en soms flink ook. Toch hoort dit erbij. Sterker nog: het biedt kansen. Kansen waar u als belegger op in kunt spelen. Kortom, ondanks mogelijke koersturbulentie is de beurs nog steeds een waardevolle plek om uw geld voor u te laten werken.

Beleggen is het vastzetten van kapitaal gedurende een bepaalde tijd, met winst of voordeel als doel. Hiertegenover staat risico. Maar eigenlijk wordt u er min of meer toe gedwongen om na te gaan denken over beleggen. U heeft namelijk te maken met inflatie en vermogensrendementsheffing.

Gelukkig is beleggen ook leuk. Het wordt zelfs leuker als u volgens een strategie werkt. Beleggers die zonder doel op gevoel en intuïtie handelen zijn over het algemeen minder succesvol. Met het ontwikkelen van deze strategie gaan wij u de komende periode helpen.

Let op!
Forse rendementen halen is niet vanzelfsprekend. Beleggen is beslissen in onzekerheid. U kunt zowel winst behalen als verlies incasseren. Dit hoort allebei bij beleggen. Dat is ook wat beleggen zo interessant maakt.

Volgende Bepaal uw beleggingsdoel
logo-binck-white