Welkom bij BinckBank

Informatie over Fundcoach

 

Beginnen met Binck Fundcoach
Beleggen in beleggingsfondsen en ETF’s is voor veel mensen een prettige manier om zelf aan vermogensopbouw te werken. Beleggingsfondsen en ETF’s bieden namelijk een aantal specifieke voordelen. Te denken valt aan: een goede spreiding, een ruime keuze en eenvoud. Maar hoe werkt beleggen in beleggingsfondsen en ETF’s precies? En waar moet u op letten?

En dan hebben we natuurlijk het beleggingsplatform Binck Fundcoach. Wat kunt u daar allemaal van verwachten? Binck Fundcoach is zo ontworpen dat het zoeken, analyseren en selecteren van de juiste fondsen zeer soepel gaat. Maar wellicht kunt u daar nog wat uitleg bij gebruiken.

Wat kunt u verwachten?
In het eerste deel van dit programma lichten wij toe hoe u een beleggingsplan maakt voor het beleggen in beleggingsfondsen en ETF’s. En u leert meer over risico en rendement. Wij proberen u hierbij op weg te helpen, maar uiteindelijk maakt u zelf uw eigen keuzes. In het tweede en derde deel vertellen wij u meer over de kenmerken, voordelen en nadelen van beleggingsfondsen en ETF’s. In het vierde deel gaan we in op alle mogelijkheden die het beleggingsplatform Binck Fundcoach u biedt, en bespreken we een beleggingsstrategie.

Volgende Bepaal uw beleggingsdoel
logo-binck-white