Welkom bij BinckBank

Informatie over Fundcoach

 

Ruime keuze in ETF's
Het assortiment van Binck Fundcoach bestaat uit een zo compleet mogelijk aanbod van ETF-aanbieders.Think ETF’s
Think ETF’s is de eerste Nederlandse beleggingsinstelling die begonnen is met het uitgeven van ETF's. De Nederlandse zetel en structuur biedt onder andere het voordeel dat dit beleggers beschermt tegen het weglekken van dividend. Want dankzij de Nederlandse entiteit hebben de ETF’s van Think de FBI-status (Fiscale Beleggingsinstelling). Het grote voordeel hiervan is dat beleggers de ingehouden dividendbelasting van 15% via de inkomstenbelasting terug kunnen vorderen. Dit maakt, in combinatie met de diverse internationale belastingverdragen, dat de ETF’s van Think ETF’s geen last hebben van dividendlekkage. Het voordeel hiervan kan flink oplopen.

Alle ETF’s van Think zijn gemaakt volgens de fysieke replicatiemethode.iShares
iShares is wereldwijd de grootste aanbieder van ETF's, met een totaal beheerd vermogen van ruim 936 miljard dollar, en een aanbod van zo’n 600 ETF's, genoteerd aan beurzen over de hele wereld.

iShares geeft zowel fysiek als synthetisch gerepliceerde ETF’s uit.State Street SPDR
De SPDR ETF’s worden uitgegeven door State Street Global Advisors, de vermogensbeheerder van State Street. State Street is een van 's werelds grootste aanbieders van financiële diensten aan institutionele beleggers met wereldwijd 22,4 biljoen dollar bewaard vermogen en 1.900 miljard dollar assets under management. In 1995 creëerde SPDR ETF's de eerste ETF.

Elke SPDR ETF is gemaakt volgens de fysieke replicatiemethode.

Vorige Risico's
Volgende Kiezen
logo-binck-white