Welkom bij BinckBank

Informatie over Fundcoach

 

Navigeren door het Fundcoach-assortiment
Binck Fundcoach biedt u volledige keuzevrijheid. We zijn dan ook geheel onafhankelijk. Daarom bieden wij een compleet assortiment van beleggingsfondsen en ETF’s. En bent u geïnteresseerd in een fonds dat we niet bieden? Dan kunnen we het fonds vaak toevoegen aan het assortiment, als u ons hierover informeert. Voldoet het fonds aan ethische normen en is het kwalitatief goed genoeg, dan voegen we het toe aan uw overzicht.

Als u inlogt, vindt u op de menubalk de button Assortiment, en daar vindt u de mogelijkheid om te selecteren op basis van regio, categorie of aanbieder.

1. Selectie op basis van regio
Binck onderscheidt zes regio’s, te weten:
- Europa
- Amerika
- Azië
- Opkomende markten
- Nederland
- Wereldwijd

Als u op één van de regio’s klikt, vindt u direct de fondsen en ETF’s die in die regio beleggen. Overzichtelijk gerangschikt ziet u de naam van het fonds, de beleggingscategorie (bijvoorbeeld aandelen of obligaties), de aanbieder, de huidige koers en de rating van Morningstar.

2. Selectie op basis van categorie

Binnen het assortiment kunt u ook selecteren op categorie. Vanzelfsprekend vindt u hier aandelen- en obligatiefondsen en ETF’s, maar ook gemengde fondsen, vastgoedfondsen, duurzame fondsen en grondstoffen.

3. Selectie op basis van aanbieder
De derde manier om het gehele assortiment onder de loep te nemen is door te selecteren op aanbieder. Hier staan de grootste negen fondsaanbieders (op basis van belegd vermogen) binnen Binck.

Als u liever binnen het assortiment zoekt op naam, dan kunt u dat ook doen natuurlijk. Met het zoekvenster kunt u het gehele assortiment doorzoeken.

Vorige Kiezen
Volgende Fondsenvergelijker
logo-binck-white