Welkom bij binck

Informatie over Fundcoach

 

Het gebruik van de fondsenvergelijker
Met de fondsenvergelijker kunt u heel eenvoudig op zoek gaan naar het beleggingsfonds dat of de ETF die het beste past bij uw beleggingsdoelstellingen. Er is een aantal filters dat u kunt gebruiken.

1. Ten eerste kunt u kiezen om zowel ETF’s als beleggingsfondsen getoond te krijgen of juist één van de twee.

2. Het tweede filter dat u kunt toepassen is de aanbieder van het fonds of de ETF.

3. In het derde filter bepaalt u in welke categorieën u geïnteresseerd bent. U kunt kiezen uit:
- Aandelen
- Duurzame fondsen
- Gemengd
- Grondstoffen
- Obligaties
- Overige
- Vastgoed

4. Vervolgens kunt u aangeven of u in een bepaalde regio wilt investeren of dat er gezocht mag worden in alle regio’s. En dan wordt het interessant: rendement! Hoe hebben de fondsen en ETF’s het de afgelopen periode gedaan? U kunt hier aangeven over welke periode u geïnteresseerd bent in het rendement. En met behulp van een rendementsschuifbalk geeft u aan waartussen het gewenste rendement dient te liggen.

5. Als laatste filter zijn er de sterren van Morningstar. Deze sterren geven u de prestaties van de afgelopen 36 maanden, vergeleken met andere fondsen met dezelfde investeringsdoelstelling. Op basis van de prestatie krijgt een fonds 1 tot 5 sterren:Uiteindelijk rollen de fondsen en ETF’s uit uw zoekopdracht die voldoen aan alle voorwaarden.

De laatste selectieslag kunt u maken door binnen de kolommen te selecteren. Met het plusteken dat voor de fondsen staat, zet u de fondsen in de fondsvergelijker. Dit kunnen er maximaal 6 zijn. U krijgt de prestaties te zien van de vier geselecteerde fondsen in een overzichtelijke grafiek waarbij u ook nog een benchmark kunt toevoegen.

Kortom, met deze krachtige fondsvergelijker bent u in staat om goedgefundeerde beleggingsbeslissingen te nemen.

Vorige Zoeken
Volgende Portefeuilleoverzicht
logo-binck-white