Welkom bij BinckBank

Informatie over Fundcoach

 

Het gebruik van het portefeuilleoverzicht
In het portefeuilleoverzicht ziet u direct hoe uw beleggingsfondsen renderen. Uw totale vermogen wordt getoond, de waarde van uw portefeuille, wat uw kaspositie is en hoeveel vrije bestedingsruimte u heeft. Ook uw behaalde rendement is zichtbaar tot op de euro nauwkeurig.

Het portefeuilleoverzicht is ook de plek waar u ziet welke fondsen u in portefeuille heeft. En u heeft hier ook de mogelijkheid om binnen de kolommen te rangschikken op fondsen. Het behaalde resultaat of de waarde van uw beleggingen per fonds vergroot het inzicht in de opbouw van de portefeuille aanzienlijk. U heeft direct inzicht in welke fondsen goed gepresteerd hebben in uw portefeuille, en welke zijn achtergebleven.

Portefeuilleresultaat
Onder het tabblad Resultaat krijgt u per fonds het jaarresultaat, het meerjarig resultaat en het totaalresultaat gepresenteerd. Een goede methode om uw beleggingen kritisch tegen het licht te houden. Onder de button Jaartotalen ziet u de door u behaalde resultaten per jaar.

Orderoverzicht
Tot slot vindt u in uw portefeuille ook de orderoverzichten. Welke orders zijn uitgevoerd, welke orders staan nu nog open en u vindt hier ook het overzicht van de periodieke orders. Dit zijn orders waarbij u aangeeft periodiek voor een bepaald bedrag in een fonds of ETF te willen stappen. Een goede manier om tot een mooie gemiddelde aankoopkoers te komen over een langere periode.

Vorige Fondsenvergelijker
Volgende Order inleggen
logo-binck-white