Welkom bij BinckBank

Informatie voor gevorderden

 

Beginnen bij Binck
Dankzij goedkope olie, technologische vooruitgang, stijgende huizenprijzen en een lage rente stegen aandelen in de jaren negentig flink. Bovendien zou internet  de wereld positief veranderen en dit optimisme leidde ertoe dat de aandelenmarkten record na record vestigden. Succes op de beurs was toen bijna vanzelfsprekend.

Maar koersen kunnen ook dalen, en soms flink ook. Toch hoort dit erbij. Sterker nog: het biedt kansen. Kansen waar u als belegger op in kunt spelen. Kortom, ondanks mogelijke koersturbulentie is de beurs nog steeds een waardevolle plek om uw geld voor u te laten werken.

Beleggen is het vastzetten van kapitaal gedurende een bepaalde tijd, met winst of voordeel als doel. Hiertegenover staat uiteraard ook risico. Gelukkig is beleggen vooral heel erg leuk. En als u beschikt over de juiste hulpmiddelen, en steeds meer ervaring krijgt, wordt het steeds leuker. De komende tijd leggen wij u uit hoe beleggen bij Binck werkt.

Let op!
Forse rendementen halen is niet vanzelfsprekend. Beleggen is beslissen in onzekerheid. U kunt zowel winst behalen als verlies incasseren. Dit hoort allebei bij beleggen. Dat is ook wat beleggen zo interessant maakt.

Volgende Binck platform
logo-binck-white