ProTrader

ProTrader is misschien wel de meest geavanceerde desktop-applicatie die voor beleggers beschikbaar is. U kunt het systeem en de functionaliteiten volledig personaliseren met koersen, beursinformatie en uw eigen voorkeuren. Vooral de technische analyse mogelijkheden zijn eindeloos.

Diepgaande technische analyse
Met ProTrader krijgt u een schat aan technische analysetools. U kunt in een handomdraai uw eigen indicatoren maken en u laat ProTrader de markt scannen voor koop- en verkoopsignalen.

Beursvloer
Wilt u sparren met professionals? Inhoudelijk en realtime? Met Beursvloer staat u heel de beursdag live in contact met professionele handelaren via een chatapplicatie. Leren van daytraders en uw medebeleggers wordt zo wel heel eenvoudig. De Beursvloer is een soort chatapplicatie waarmee u de hele dag in nauw contact staat met de professionele handel.

U kunt ProTrader kosteloos gebruiken als u voor de tariefstructuur Binck Active heeft gekozen. Wilt u ProTrader gebruiken, maar belegt u op dit moment met tariefstructuur Binck Basic? Dan kunt u hier uw tariefstructuur wijzigen.

ProTrader is een applicatie die u kunt installeren op uw pc.

Download ProTrader door op downloaden te klikken.