Het is momenteel veel drukker dan normaal. Lees hier hoe we daar mee om gaan.

Kies voor Binck
Zelf Beleggen

Met scherpe tarieven, een slimme app en een gebruiksvriendelijk platform. U belegt zelf, maar u staat er nooit alleen voor.

Open een rekening Brochure aanvragen

t/m 31 december
€ 200transactie­­tegoed*

Open nu een Zelf Beleggen rekening en ontvang € 200 transactietegoed

*Lees de actievoorwaarden

Daarom Zelf Beleggen bij BinckBank


Prijswinnende Platformen

Succesvol beleggen begint bij slimme en gebruiksvriendelijke platformen. De website en app van BinckBank zijn bekroond en veilig. Zo bent u altijd in controle over uw beleggingen.

Tools & functionaliteiten

Onze tools en functionaliteiten maken het leven net even wat makkelijker. Laat u inspireren door de Marktverkenner en vele andere slimme innovaties.

Wereldwijd beleggen

Beleggen op de belangrijkste beurzen in 18 landen. Dat kan! Van aandelen, obligaties en beleggingsfondsen tot turbo’s en opties. U mist geen kans meer.

Leerzame beleggerseducatie

Met de Binck Academy kunt u altijd extra beleggerskennis opdoen. Beter beleggen is heel simpel - met inspirerende webinars, handelsideeën en leerzame evenementen. 

Geïnspireerd beleggen

Geregeld inspireren we u met handelsideeën, beleggingskansen, trends en feiten achter het nieuws. Neem eens een kijkje op ons blog en laat u inspireren.

Deskundige ondersteuning

Bij BinckBank staat u er niet alleen voor. Komt u er even niet uit? Bel met onze Klantenservice & Orderdesk, wij staan klaar en helpen u graag verder.

Kies het beleggingspakket dat bij u past

We zijn er voor alle beleggers. En voor elk type belegger hebben we een beleggingspakket. Elk pakket heeft z’n specifieke voordelen, maar u krijgt altijd de kwaliteit en veiligheid waar BinckBank bekend om staat. Welk pakket past het best bij u?
 

Green


Voor de allround belegger

Green is er voor de allround-beleggers die 1 à 2 keer per maand een aandeel kopen en voor de lange termijn beleggen. Met Green belegt u met de gebruiksvriendelijke en prijswinnende website van BinckBank.

Meer informatie

Blue


Voor de actieve belegger

Blue is de slimme keuze voor actieve beleggers die vooral in opties en turbo’s handelen. Met alle tools en functionaliteiten waaronder toegang tot ProTrader en beleggerseducatie.

Meer informatie

Black


Voor daytraders

Black is de beste keuze voor actieve traders die dagelijks handelen op de beurs. Wat krijgt u? Binck ProTrader, toegang tot exclusieve masterclasses en de scherpst mogelijke tarieven!

Meer informatie

Beleggen kent risico’s. Uw inleg kan minder waard worden.

In 3 stappen starten met Zelf Beleggen?


1

Open een rekening

In slechts enkele stappen online geregeld.

2

Ontdek ons gebruiksvriendelijke platform

Log in op uw rekening en laat u inspireren.

3

Start met beleggen

Start trading met € 500 transactietegoed!

Extra rendement dankzij
uitlenen van effecten

Wist u dat u eenvoudig een extraatje op uw portefeuille kunt verdienen met securities lending? Via deze slimme dienst kunt u uw effecten uitlenen aan een 3e partij, in ruil voor een vergoeding.

Gemakkelijk zelf te activeren én stopzetten, zonder bijkomende kosten. En het verkopen van de effecten blijft gewoon mogelijk. Van onze geactiveerde klanten heeft maar liefst 80% effecten kunnen uitlenen.

Ontdek alle voordelen

Veel gestelde vragen over Zelf Beleggen


Veelgestelde vragen - Zelf Beleggen

  • Wat zijn de voordelen en risico’s van beleggen?

  • Hoe begin ik met Zelf Beleggen?

  • Waarin kan ik allemaal beleggen?

  • Helpt BinckBank mij met beleggen?

  • Is mijn geld veilig bij BinckBank?

Staat uw vraag er niet tussen? Bekijk dan onze uitgebreide FAQ pagina.

Alles nog eens rustig nalezen? Download vrijblijvend de Zelf beleggen brochure

Komt u er even niet uit?
Wij helpen u graag.

Bij BinckBank werken enthousiaste en deskundige mensen. Ons team staat elke werkdag klaar om uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.