Wilt u ook beleggen in aandelen Ajax?

De belangrijkste aandelen op de belangrijkste beurzen

Eerste 3 maanden geenservice fee
Start nu en ontvang € 200 transactietegoed als welkomstcadeau

Handel in Ajax aandelen bij de beste broker van Nederland.

AFC Ajax NV – ook wel Ajax genoemd, is de enige Nederlandse voetbalclub met een beursnotering. Ajax werd opgericht in 1900 en heeft Amsterdam als thuisbasis. “Footh-Ball Club Ajax" – met de bekende spelfout – is vernoemd naar Ajax de Grote uit de Griekse mythologie. Ajax is verreweg de meest succesvolle club van Nederland. Zo werd de landstitel 33 maal gewonnen en de Europacup 1 werd 3 maal gewonnen. 

In de vroege jaren ‘70 werd Ajax wereldberoemd dankzij het totaalvoetbal van Sjaak Swart, Johnny Rep, Johan Neeskens, Arie Haan en natuurlijk Johan Cruijff. Twee maal op rij werd de Europacup 1 gewonnen. Met oogstrelend en modern voetbal. Het toonaangevende Britse voetbalmaandblad FourFourTwo heeft het gouden Ajax uit de jaren '70 van de vorige eeuw uitgeroepen tot het beste team ooitIn 1995 won Ajax opnieuw alles wat er te winnen viel. Onder leiding van Louis van Gaal lag de wereld opnieuw aan de voeten van de Godenzonen. Een jaartje later verhuisde Ajax van de Watergraafsmeer naar het gloednieuwe stadion in de Bijlmer – de Amsterdam ArenA. 

Fondsen vergelijken in Fundcoach thumbnail

Vraag uw informatiepakket aan

Buitenland?
Success!

Aandelen AFC Ajax NV.

Sinds 1998 is het aandeel genoteerd op de Amsterdamse beurs. Op de lokale markt van Euronext Amsterdam wordt het aandeel in bescheiden hoeveelheden verhandeld. De gemiddelde dagomzet bedraagt zo ongeveer 500 stuks.

Het aandeel Ajax is vooral een emotioneel aandeel, dit is wordt nog eens extra versterkt door het overlijden van Johan Cruijff. Want vlak na zijn overlijden besloten beleggers hun laatste eer aan de verlosser te bewijzen door 14 aandelen Ajax te kopen – u weet wel: het rugnummer van Johan. Bij Binck kunt u uiteraard ook beleggen in het aandeel Ajax. 

Beleggen in Ajax.

Wilt u meer informatie over aandelen Ajax of wilt u beleggen in het aandeel Ajax? Open dan snel uw rekening bij Binck. Dan ontvangt u tevens technische analyse, fundamentele analyse, diverse analistenadviezen en veel meer informatie. Beleg ook bij Binck en vraag vrijblijvend ons informatiepakket aan.

Bekijk de actievoorwaarden

Hoe koopt u aandelen bij Binck?

Handelen in aandelen van Nederlandse bedrijven zoals Shell, ING en Ajax is heel eenvoudig met de gebruiksvriendelijke website van Binck. En hetzelfde geldt voor buitenlandse bedrijven zoals Tesla, Apple, Google.

De bekroonde website van Binck is zo intuïtief én gebruiksvriendelijk dat beleggen bijna vanzelf gaat. De website is gemaakt om snel en eenvoudig te kopen en verkopen. En bovendien krijgt u alle koersinformatie, handige tools én beleggingseducatie die u helpen om de juiste beleggingskeuzes te maken. Bekijk de video een uitleg van platform. Meer concrete uitleg en tutorials zijn te vinden op onze website. Ontdek Binck en vraag de informatiemap aan.

Bekroonde platformen

Veilig beleggen in aandelen bij de beste broker van Nederland.

Bij Binck draait alles om beleggen. En niets anders dan beleggen. Al 15 jaar doen we ons uiterste best om de Nederlandse belegger alles te geven wat hij nodig heeft. Dit gaat verder dan lage tarieven. Zo bieden we ook een deskundige service, verregaande ondersteuning en een beveiligde website. Niet voor niets is Binck in diverse onafhankelijke onderzoeken nu al 14 keer uitgeroepen tot beste broker van Nederland.

Bovendien is Binck onderdeel van BinckBank NV, een zeer veilige en financieel solide bank. We ondernemen geen risicovolle activiteiten, onze solvabiliteit is een van de hoogste in Europa en bovendien staan we onder continu toezicht van DNB en de AFM. Wel zo’n veilig idee.

Vraag uw informatiepakket aan

This field below is used for testing Countries - Valid values BE IT FR NL:
Test data:
For Italy - When Italy is selected, select Province PISA, For NL post code 1101BA , house number 9
Loading
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
Success!
{{Brochure.errorData}}

Deze informatie is bedoeld ter algemene informatie en is niet bedoeld als advies. Ondanks het feit dat Binck alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze pagina's, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan Binck niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Wij adviseren u om eventuele transacties altijd te toetsen aan de uitkomst van de Kennis- en ervaringstoets en om niet te beleggen in financiële instrumenten waarvan u de risico’s niet begrijpt. Aan de informatie op deze pagina's kunnen geen rechten worden ontleend.