Aandelen kopen

Kies voor Binck Zelf Beleggen. Dat is 24/7 beleggen tegen scherpe tarieven met onze slimme app.

Informatiepakket aanvragen

t/m 31 december
€ 200transactie­­tegoed*

Open nu een Zelf Beleggen rekening en ontvang € 200 transactietegoed

*Lees de actievoorwaarden

Aandelen kopen bij BinckBank

Van plan om in aandelen te beleggen? Bij BinckBank helpen we u graag op weg bij uw start op de beurs. Ons informatiepakket geeft antwoord op belangrijke vragen:

  • Hoe koop- en verkoop ik aandelen?
  • Is het iets voor mij?
  • Wat zijn de kosten?
  • Welke educatieve tools biedt BinckBank?

We helpen u graag op weg

Zelf Beleggen bij BinckBank betekent niet dat u er alleen voor staat. Onze Binck Academy helpt bij de eerste stappen op de beurs. Zo krijgt u o.a.

  • Een handig stappenplan om te beginnen met beleggen
  • Slimme strategieën om op lange termijn vermogen op te bouwen
  • Praktische video’s over de werking van de website en het plaatsten van orders.

 
En onze klantenservice staat 6 dagen per week voor u klaar.

Direct een rekening openen?
Dat kan natuurlijk ook. Open in 3 stappen online een rekening en begin direct met het kopen van aandelen.

Open een rekening

 
Beleggen kent risico's. U kunt uw inleg verliezen.

Vraag een informatiepakket aan
 

Bedankt! U ontvangt de kortingscode binnenkort in uw mailbox.

Bekroonde platformen

Hoe koop je aandelen bij BinckBank?

Handelen in aandelen van Nederlandse bedrijven zoals Shell, BAM en ING is heel eenvoudig met de gebruiksvriendelijke website van Binck. En hetzelfde geldt voor buitenlandse bedrijven zoals Tesla, Apple, Google.

De bekroonde website van BinckBank is zo intuïtief én gebruiksvriendelijk dat beleggen bijna vanzelf gaat. De website is gemaakt om snel en eenvoudig te kopen en verkopen. En bovendien krijg je alle koersinformatie, handige tools én beleggingseducatie die je helpen om de juiste beleggingskeuzes te maken. Bekijk de video een uitleg van platform. Meer concrete uitleg en tutorials zijn te vinden op onze website. Ontdek BinckBank en vraag de informatiemap aan.

Over BinckBank.

Bij BinckBank zijn we gek op beleggen. Al 20 jaar doen we ons uiterste best om de Nederlandse belegger alles te geven wat hij nodig heeft. Dit gaat verder dan lage tarieven. Zo bieden we ook een deskundige service, verregaande ondersteuning en een beveiligde website. Niet voor niets is BinckBank in diverse onafhankelijke onderzoeken nu al 16 keer uitgeroepen tot beste broker van Nederland.

Bovendien is BinckBank onderdeel van Saxo Bank, een financieel solide bank. Onze solvabiliteit is een van de hoogste in Europa en bovendien staan we onder toezicht van DNB en de AFM. Wel zo’n veilig idee.

Direct starten met aandelen kopen?
Start nu en ontvang € 200 transactietegoed.


Open een rekeningInformatiemap aanvragen

Deze informatie is bedoeld ter algemene informatie en is niet bedoeld als advies. Ondanks het feit dat Binck alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze pagina's, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan Binck niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Wij adviseren u om eventuele transacties altijd te toetsen aan de uitkomst van de Kennis- en ervaringstoets en om niet te beleggen in financiële instrumenten waarvan u de risico’s niet begrijpt. Aan de informatie op deze pagina's kunnen geen rechten worden ontleend.