Wilt u ook beleggen in aandelen Koninklijke BAM?

De belangrijkste aandelen op de belangrijkste beurzen

Eerste 3 maanden geenservice fee
Start nu en ontvang € 200 transactietegoed als welkomstcadeau

Handel in BAM aandelen bij de beste broker van Nederland.

Koninklijke BAM is een bekend Nederlands bedrijf. Dit van oorsprong Nederlandse bouw- en ingenieursbedrijf werd op 12 mei 1869 opgericht in een klein dorpje langs de Lek door Adam van der Wal. Een flink aantal jaar later – in 1927 – werd de naam van het familiebedrijf omgezet naar de Bataafsche Aanneming Mij. Tegenwoordig de Koninklijke BAM Groep.

BAM is actief in de volgende sectoren:

  1. Bouw en techniek
  2. Infrastructuur
  3. Vastgoedontwikkeling
  4. Consultancy
  5. Publiek-private samenwerking

BAM is een van de grootste bouwondernemingen van Europa en is actief in ruim 30 landen. Koninklijke BAM Groep heeft zijn hoofdkantoor in Bunnik en telde in 2015 ongeveer 23.000 medewerkers.

 

 

Fondsen vergelijken in Fundcoach thumbnail

Vraag uw informatiepakket aan

Buitenland?
Success!

Aandelen Koninklijke BAM Groep NV.

Sinds 1959 is BAM beursgenoteerd aan de Amsterdamse Midkap (AMX). Bij Binck kunt u uiteraard in de aandelen BAM beleggen, of bijvoorbeeld de opties of hefboomproducten met BAM als onderliggende waarde. BAM wordt door Nederlandse beleggers relatief veel verhandeld.

Beleggen in BAM.

Wilt u meer informatie over BAM of wilt u beleggen in het aandeel BAM? Open dan snel uw rekening bij Binck. Dan ontvangt u tevens technische analyse, fundamentele analyse, diverse analistenadviezen en veel meer informatie. Beleg ook bij Binck en vraag vrijblijvend ons informatiepakket aan.

Bekijk de actievoorwaarden

Hoe koopt u aandelen bij Binck?

Handelen in aandelen van Nederlandse bedrijven zoals Shell, Philips en BAM is heel eenvoudig met de gebruiksvriendelijke website van Binck. En hetzelfde geldt voor buitenlandse bedrijven zoals Tesla, Apple, Google.

De bekroonde website van Binck is zo intuïtief én gebruiksvriendelijk dat beleggen bijna vanzelf gaat. De website is gemaakt om snel en eenvoudig te kopen en verkopen. En bovendien krijgt u alle koersinformatie, handige tools én beleggingseducatie die u helpen om de juiste beleggingskeuzes te maken. Bekijk de video een uitleg van platform. Meer concrete uitleg en tutorials zijn te vinden op onze website. Ontdek Binck en vraag de informatiemap aan.

Bekroonde platformen

Veilig beleggen in aandelen bij de beste broker van Nederland.

Bij Binck draait alles om beleggen. En niets anders dan beleggen. Al 15 jaar doen we ons uiterste best om de Nederlandse belegger alles te geven wat hij nodig heeft. Dit gaat verder dan lage tarieven. Zo bieden we ook een deskundige service, verregaande ondersteuning en een beveiligde website. Niet voor niets is Binck in diverse onafhankelijke onderzoeken nu al 14 keer uitgeroepen tot beste broker van Nederland.

Bovendien is Binck onderdeel van BinckBank NV, een zeer veilige en financieel solide bank. We ondernemen geen risicovolle activiteiten, onze solvabiliteit is een van de hoogste in Europa en bovendien staan we onder continu toezicht van DNB en de AFM. Wel zo’n veilig idee.

Vraag uw informatiepakket aan

This field below is used for testing Countries - Valid values BE IT FR NL:
Test data:
For Italy - When Italy is selected, select Province PISA, For NL post code 1101BA , house number 9
Loading
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
Success!
{{Brochure.errorData}}

Deze informatie is bedoeld ter algemene informatie en is niet bedoeld als advies. Ondanks het feit dat Binck alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze pagina's, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan Binck niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Wij adviseren u om eventuele transacties altijd te toetsen aan de uitkomst van de Kennis- en ervaringstoets en om niet te beleggen in financiële instrumenten waarvan u de risico’s niet begrijpt. Aan de informatie op deze pagina's kunnen geen rechten worden ontleend.