Wilt u ook beleggen in
aandelen BMW?

De belangrijkste aandelen op de belangrijkste beurzen

Eerste 3 maanden geenservice fee
Start nu en ontvang € 200 transactietegoed als welkomstcadeau

Handel in BMW aandelen bij de beste broker van Nederland.

BMW staat voor Bayerische Motoren Werke - een legendarische Duitse auto- en motorenfabrikant. In de eerste jaren bouwde BMW overigens geen auto’s, maar vliegtuigmotoren. In 2016 werd de 100ste verjaardag van het concern gevierd.

BMW in de 1e en 2e Wereldoorlog.

De geschiedenis van BMW begint met het maken van vliegtuigmotoren. Deze waren heel modern voor die tijd en werden dan ook gebruikt in de eerste commerciële en militaire vliegtuigen. Na afloop van de Eerste Wereldoorlog mocht BMW geen vliegtuigmotoren meer maken – een aantal jaar later begon BMW aan de productie van de eerste motorfiets en de eerste personenauto. Vooral de sportieve auto’s werden in korte tijd erg populair. Tijdens de Tweede Wereldoorlog leverde BMW vliegtuigmotoren, motorfietsen en auto’s. Hierbij werd overigens flink gebruik gemaakt van dwangarbeiders en krijgsgevangenen. Gelukkig kwam ook deze oorlog tot een eind en kon BMW zich weer toeleggen op het maken van sportauto’s en motorfietsen.

BMW na de oorlog.

Na de oorlog bouwde BMW vooral sportieve auto’s met de typische achterwielaandrijving. BMW was ook zeer goed in het maken van motorfietsen, de bekende tweecilinder tweewielers werden vanaf de jaren zestig heel populair bij overheidsdiensten en het grote publiek.

Vraag uw informatiepakket aan

Buitenland?
Success!
Fondsen vergelijken in Fundcoach thumbnail

Beleggen in aandelen BMW.

De aandelen van BMW staan genoteerd op de Duitse beurs, de DAX om precies te zijn. Bij Binck kunt u uiteraard in het aandeel BMW beleggen. Op de klantensite van Binck vindt u meer beleggersinformatie over het aandeel, waaronder onafhankelijke analistenadviezen, sectorinformatie en fundamentele analyses. Beleg ook bij Binck en vraag vrijblijvend ons informatiepakket aan.

Bekijk de actievoorwaarden

Hoe koopt u aandelen bij Binck?

Handelen in aandelen van Nederlandse bedrijven zoals Shell, BAM en ING is heel eenvoudig met de gebruiksvriendelijke website van Binck. En hetzelfde geldt voor buitenlandse bedrijven zoals BMW, Google en Tesla.

De bekroonde website van Binck is zo intuïtief én gebruiksvriendelijk dat beleggen bijna vanzelf gaat. De website is gemaakt om snel en eenvoudig te kopen en verkopen. En bovendien krijgt u alle koersinformatie, handige tools én beleggingseducatie die u helpen om de juiste beleggingskeuzes te maken. Bekijk de video een uitleg van platform. Meer concrete uitleg en tutorials zijn te vinden op onze website. Ontdek Binck en vraag de informatiemap aan.

Bekroonde platformen

Veilig beleggen in aandelen bij de beste broker van Nederland.

Bij Binck draait alles om beleggen. En niets anders dan beleggen. Al 15 jaar doen we ons uiterste best om de Nederlandse belegger alles te geven wat hij nodig heeft. Dit gaat verder dan lage tarieven. Zo bieden we ook een deskundige service, verregaande ondersteuning en een beveiligde website. Niet voor niets is Binck in diverse onafhankelijke onderzoeken nu al 14 keer uitgeroepen tot beste broker van Nederland.

Bovendien is Binck onderdeel van BinckBank NV, een zeer veilige en financieel solide bank. We ondernemen geen risicovolle activiteiten, onze solvabiliteit is een van de hoogste in Europa en bovendien staan we onder continu toezicht van DNB en de AFM. Wel zo’n veilig idee.

Vraag uw informatiepakket aan

This field below is used for testing Countries - Valid values BE IT FR NL:
Test data:
For Italy - When Italy is selected, select Province PISA, For NL post code 1101BA , house number 9
Loading
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
Success!
{{Brochure.errorData}}

Deze informatie is bedoeld ter algemene informatie en is niet bedoeld als advies. Ondanks het feit dat Binck alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze pagina's, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan Binck niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Wij adviseren u om eventuele transacties altijd te toetsen aan de uitkomst van de Kennis- en ervaringstoets en om niet te beleggen in financiële instrumenten waarvan u de risico’s niet begrijpt. Aan de informatie op deze pagina's kunnen geen rechten worden ontleend.