Wilt u ook beleggen in aandelen Ferrari?

De belangrijkste aandelen op de belangrijkste beurzen

Eerste 3 maanden geenservice fee
Start nu en ontvang € 200 transactietegoed als welkomstcadeau

Beleg in aandelen Ferrari bij de beste broker van Nederland.

Geen ander automerk spreekt zo tot de verbeelding als Ferrari. Het geluid van de motor, de subtiele lijnen - alles straalt klasse en exclusiviteit uit. Ferrari werd in 1923 opgericht als het raceteam Scuderia Ferrari door Enzo Ferrari – die eerst werkzaam was voor Alfa Romeo. En vervolgens groeide Scuderia Ferrari langzaam maar zeker uit tot het bedrijf dat zowel straatauto’s als Formule 1 auto’s maakt.

De eerste echte Ferrari - de Ferrari 125 S - rolde in 1947 van de band en er zouden nog vele succesvolle auto’s volgen. Het hoofdkantoor van Ferrari is gevestigd in de stad Maranello en jaarlijks worden ongeveer 7.000 auto’s met de hand in elkaar gezet.

Fondsen vergelijken in Fundcoach thumbnail

Vraag uw informatiepakket aan

Buitenland?
Success!

Beursgang Ferrari.

In oktober 2015 werd bekend dat de aandelen Ferrari op de New Stock Exchange worden uitgebracht door de moedermaatschappij Fiat Chrysler Automobiles (FCA). FCA maakt ook de auto’s van Jeep, Alfa Romeo en Maserati. Het is voor het eerst dat Ferrari op de beurs zijn opwachting maakt. 

Beleggen in aandelen Ferrari.

Beleg ook bij Binck en vraag vrijblijvend ons informatiepakket aan.

Bekijk de actievoorwaarden

Hoe koopt u aandelen bij Binck?

Handelen in aandelen van Nederlandse bedrijven zoals Shell, Philips en ING is heel eenvoudig met de gebruiksvriendelijke website van Binck. En hetzelfde geldt voor buitenlandse bedrijven zoals Tesla, Apple en Ferrari.

De bekroonde website van Binck is zo intuïtief én gebruiksvriendelijk dat beleggen bijna vanzelf gaat. De website is gemaakt om snel en eenvoudig te kopen en verkopen. En bovendien krijgt u alle koersinformatie, handige tools én beleggingseducatie die u helpen om de juiste beleggingskeuzes te maken. Bekijk de video een uitleg van platform. Meer concrete uitleg en tutorials zijn te vinden op onze website. Ontdek Binck en vraag de informatiemap aan.

Bekroonde platformen

Veilig beleggen in aandelen bij de beste broker van Nederland.

Bij Binck draait alles om beleggen. En niets anders dan beleggen. Al 15 jaar doen we ons uiterste best om de Nederlandse belegger alles te geven wat hij nodig heeft. Dit gaat verder dan lage tarieven. Zo bieden we ook een deskundige service, verregaande ondersteuning en een beveiligde website. Niet voor niets is Binck in diverse onafhankelijke onderzoeken nu al 14 keer uitgeroepen tot beste broker van Nederland.

Bovendien is Binck onderdeel van BinckBank NV, een zeer veilige en financieel solide bank. We ondernemen geen risicovolle activiteiten, onze solvabiliteit is een van de hoogste in Europa en bovendien staan we onder continu toezicht van DNB en de AFM. Wel zo’n veilig idee.

Vraag uw informatiepakket aan

This field below is used for testing Countries - Valid values BE IT FR NL:
Test data:
For Italy - When Italy is selected, select Province PISA, For NL post code 1101BA , house number 9
Loading
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
Success!
{{Brochure.errorData}}

Deze informatie is bedoeld ter algemene informatie en is niet bedoeld als advies. Ondanks het feit dat Binck alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze pagina's, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan Binck niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Wij adviseren u om eventuele transacties altijd te toetsen aan de uitkomst van de Kennis- en ervaringstoets en om niet te beleggen in financiële instrumenten waarvan u de risico’s niet begrijpt. Aan de informatie op deze pagina's kunnen geen rechten worden ontleend.