Wilt u ook beleggen in
aandelen Fugro?

De belangrijkste aandelen op de belangrijkste beurzen

Eerste 3 maanden geenservice fee
Start nu en ontvang € 200 transactietegoed als welkomstcadeau

Handel in Fugro aandelen bij de beste broker van Nederland.

Fugro Geoservices is een Nederlands bedrijf dat gegevens over het aardoppervlak verzamelt en interpreteert. Fugro is een acroniem voor FUnderingstechniek en GROndmechanica. Het bedrijf uit Leidschendam is opgericht in 1962 en een van de grootste ingenieursbureaus van Europa. Kort gezegd, als je iets op of in de zeebodem zoekt, dan moet je bij Fugro zijn. Fugro bestaat organisatorisch uit drie divisies: Geotechniek, Survey en Geoscience.

  • Geotechniek
    De divisie Geotechniek onderzoekt de fysische en geologische eigenschappen van de aardbodem en verleent advies bij het ontwerp van funderingen. Deze diensten ondersteunen projecten op het land, langs de kust en op zee.
  • Survey
    De divisie Survey verleent een reeks van diensten ter ondersteuning van de activiteiten van de olie- en gasindustrie, maar ook ten behoeve van andere opdrachtgevers zoals overheden, de bouw- en transportsector en landbouw.
  • Geosciences
    Geoscience richt zich op het verzamelen, interpreteren en de opslag en het beheer van geofysische en geologische gegevens.

Fugro op zoek naar de MH370.

Nadat het verdwenen passagiersvliegtuig van Malaysia Airlines was neergestort en onvindbaar bleek, werd besloten om de hulp van Fugro in te roepen. Drie schepen zoeken minutieus de zeebodem af op zoek naar wrakstukken. De voortgang van deze zoektocht kunt u volgen op fugro.com/mh370.

Samenwerking met Boskalis.

Het aandeel Fugro verloor op 10 juli 2014 bijna 20% van de beurswaarde na een winstwaarschuwing. Er volgden nog twee winstwaarschuwingen waardoor de koers van het aandeel in 2014 met 70% daalde. Baggerbedrijf Boskalis nam in november 2014 een aandelenbelang van 15%. Fugro en Boskalis zijn actief in verschillende sectoren maar werken al jaren samen. Later werd het belang verhoogd naar 25%.

Vraag uw informatiepakket aan

Buitenland?
Success!
Fondsen vergelijken in Fundcoach thumbnail

Beleggen in Fugro bij Binck.

Bij Binck kunt u uiteraard ook beleggen in aandelen Fugro. De aandelen zijn genoteerd aan de AMX. Op de klantensite van Binck vindt u meer beleggersinformatie over het aandeel, waaronder onafhankelijke analistenadviezen, sectorinformatie en fundamentele analyses. Beleg ook bij Binck en vraag vrijblijvend ons informatiepakket aan.

Bekijk de actievoorwaarden

Hoe koopt u aandelen bij Binck?

Handelen in aandelen van Nederlandse bedrijven zoals Shell, ING en Fugro is heel eenvoudig met de gebruiksvriendelijke website van Binck. En hetzelfde geldt voor buitenlandse bedrijven zoals Volkswagen, Google en Tesla.

De bekroonde website van Binck is zo intuïtief én gebruiksvriendelijk dat beleggen bijna vanzelf gaat. De website is gemaakt om snel en eenvoudig te kopen en verkopen. En bovendien krijgt u alle koersinformatie, handige tools én beleggingseducatie die u helpen om de juiste beleggingskeuzes te maken. Bekijk de video een uitleg van platform. Meer concrete uitleg en tutorials zijn te vinden op onze website. Ontdek Binck en vraag de informatiemap aan.

Bekroonde platformen

Veilig beleggen in aandelen bij de beste broker van Nederland.

Bij Binck draait alles om beleggen. En niets anders dan beleggen. Al 15 jaar doen we ons uiterste best om de Nederlandse belegger alles te geven wat hij nodig heeft. Dit gaat verder dan lage tarieven. Zo bieden we ook een deskundige service, verregaande ondersteuning en een beveiligde website. Niet voor niets is Binck in diverse onafhankelijke onderzoeken nu al 14 keer uitgeroepen tot beste broker van Nederland.

Bovendien is Binck onderdeel van BinckBank NV, een zeer veilige en financieel solide bank. We ondernemen geen risicovolle activiteiten, onze solvabiliteit is een van de hoogste in Europa en bovendien staan we onder continu toezicht van DNB en de AFM. Wel zo’n veilig idee.

Vraag uw informatiepakket aan

This field below is used for testing Countries - Valid values BE IT FR NL:
Test data:
For Italy - When Italy is selected, select Province PISA, For NL post code 1101BA , house number 9
Loading
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
Success!
{{Brochure.errorData}}

Deze informatie is bedoeld ter algemene informatie en is niet bedoeld als advies. Ondanks het feit dat Binck alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze pagina's, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan Binck niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Wij adviseren u om eventuele transacties altijd te toetsen aan de uitkomst van de Kennis- en ervaringstoets en om niet te beleggen in financiële instrumenten waarvan u de risico’s niet begrijpt. Aan de informatie op deze pagina's kunnen geen rechten worden ontleend.