Aandelen Galapagos

Beleggen in Galapagos

t/m 5 maart
€ 500transactie­­tegoed*

Open nu een Zelf Beleggen rekening en ontvang € 500 transactietegoed

*Lees de actievoorwaarden

Over Galapagos

Galapagos is een Belgisch-Nederlands farmaceutisch researchbedrijf welke gespecialiseerd is in het ontdekken en ontwikkelen van nieuwe geneesmiddelen. De R&D afdeling ontwikkelt medicijnen voor ziektes zoals taaislijmziekte en reuma.

Daarnaast is Galapagos allianties aangegaan met verschillende grote farmaceutische bedrijven voor een deel van deze programma’s. Galapagos’ omzet en overige opbrengsten bedroegen €155,9 miljoen in 2017, vergeleken met €151,6 miljoen in 2016. De hogere omzet en overige opbrengsten werden voornamelijk behaald door een hogere opbrengsterkenning en een toename van opbrengsten ter ondersteuning van onderzoek en ontwikkeling, ten gevolge van gestegen kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Beleggen in Galapagos

Wilt u meer informatie over beleggen of direct aan de slag met het aandeel Galapagos? Open dan snel een rekening bij BinckBank. Dan ontvangt u tevens technische analyse, fundamentele analyse, diverse analistenadviezen en veel meer informatie.

 
Beleggen kent risico's. U kunt uw inleg verliezen.

Vraag een informatiepakket aan
 

Bedankt! U ontvangt de kortingscode binnenkort in uw mailbox.

Bekroonde platformen

Hoe koop je aandelen bij BinckBank?

Handelen in aandelen van Nederlandse bedrijven zoals Shell, BAM en ING is heel eenvoudig met de gebruiksvriendelijke website van Binck. En hetzelfde geldt voor buitenlandse bedrijven zoals Tesla, Apple, Google.

De bekroonde website van BinckBank is zo intuïtief én gebruiksvriendelijk dat beleggen bijna vanzelf gaat. De website is gemaakt om snel en eenvoudig te kopen en verkopen. En bovendien krijg je alle koersinformatie, handige tools én beleggingseducatie die je helpen om de juiste beleggingskeuzes te maken. Bekijk de video een uitleg van platform. Meer concrete uitleg en tutorials zijn te vinden op onze website. Ontdek BinckBank en vraag de informatiemap aan.

Over BinckBank.

Bij BinckBank zijn we gek op beleggen. Al 20 jaar doen we ons uiterste best om de Nederlandse belegger alles te geven wat hij nodig heeft. Dit gaat verder dan lage tarieven. Zo bieden we ook een deskundige service, verregaande ondersteuning en een beveiligde website. Niet voor niets is BinckBank in diverse onafhankelijke onderzoeken nu al 16 keer uitgeroepen tot beste broker van Nederland.

Bovendien is BinckBank onderdeel van Saxo Bank, een financieel solide bank. Onze solvabiliteit is een van de hoogste in Europa en bovendien staan we onder toezicht van DNB en de AFM. Wel zo’n veilig idee.

Direct starten met aandelen kopen?
Start nu en ontvang € 500 transactietegoed.


Open een rekeningInformatiemap aanvragen

Deze informatie is bedoeld ter algemene informatie en is niet bedoeld als advies. Ondanks het feit dat Binck alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze pagina's, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan Binck niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Wij adviseren u om eventuele transacties altijd te toetsen aan de uitkomst van de Kennis- en ervaringstoets en om niet te beleggen in financiële instrumenten waarvan u de risico’s niet begrijpt. Aan de informatie op deze pagina's kunnen geen rechten worden ontleend.