Wilt u ook beleggen in
aandelen Google?

De belangrijkste aandelen op de belangrijkste beurzen

Eerste 3 maanden geenservice fee
Start nu en ontvang € 200 transactietegoed als welkomstcadeau

Handel in Google aandelen bij de beste broker van Nederland.

Google Inc. is het wereldberoemde bedrijf achter de zoekmachine Google. Google is ook het bedrijf achter YouTube, Gmail, DoubleClick, Google Maps en Chrome. Verder is Google bekend van Android: het besturingssysteem voor mobiele apparaten en Google Play: het equivalent van Apple’s App Store. De naam Google is afgeleid van het woord Googol: een 1 met honderd nullen.

Google haalt haar omzet voornamelijk uit de verkoop van advertenties. Daarnaast kunnen websites tegen betaling gebruikmaken van de zoektechniek van Google.

Aandelen Google Inc.

Sinds 2004 is Google beursgenoteerd aan de Amerikaanse Nasdaq. De IPO van Google was bijzonder geslaagd na aanvankelijke scepsis over het aandeel. Het aandeel Google wordt veel verhandeld onder de naam GOOGL.

In augustus 2015 werd Google Inc. onderdeel van een nieuw bedrijf, Alphabet Inc. Door verschillende bedrijfsactiviteiten op te splitsen en onder één paraplu samen te brengen, moest het bedrijf overzichtelijker worden. Het huidige Google Inc. omvat de bekende zoekmachine, YouTube, Android, Maps en Gmail. Onder Alphabet Inc. vallen verder onder meer Fiber, Net Labs, investeringsbedrijf Google Ventures en het geheimzinnige Google X. De handelsnaam GOOGL bleef overigens ongewijzigd.

 

Vraag uw informatiepakket aan

Buitenland?
Success!
Fondsen vergelijken in Fundcoach thumbnail

Beleggen in Google bij Binck.

Wilt u meer informatie over beleggen of wilt u aan de slag met het aandeel Google? Open dan snel uw rekening bij Binck. Dan ontvangt u tevens technische analyse, fundamentele analyse, diverse analistenadviezen en veel meer informatie. Beleg ook bij Binck en vraag vrijblijvend ons informatiepakket aan.

Bekijk de actievoorwaarden

Hoe koop je aandelen bij Binck?

Handelen in aandelen van Nederlandse bedrijven zoals Shell, BAM en ING is heel eenvoudig met de gebruiksvriendelijke website van Binck. En hetzelfde geldt voor buitenlandse bedrijven zoals Google, Apple en Tesla.

De bekroonde website van Binck is zo intuïtief én gebruiksvriendelijk dat beleggen bijna vanzelf gaat. De website is gemaakt om snel en eenvoudig te kopen en verkopen. En bovendien krijgt u alle koersinformatie, handige tools én beleggingseducatie die u helpen om de juiste beleggingskeuzes te maken. Bekijk de video een uitleg van platform. Meer concrete uitleg en tutorials zijn te vinden op onze website. Ontdek Binck en vraag de informatiemap aan.

Bekroonde platformen

Veilig beleggen in aandelen bij de beste broker van Nederland.

Bij Binck draait alles om beleggen. En niets anders dan beleggen. Al 15 jaar doen we ons uiterste best om de Nederlandse belegger alles te geven wat hij nodig heeft. Dit gaat verder dan lage tarieven. Zo bieden we ook een deskundige service, verregaande ondersteuning en een beveiligde website. Niet voor niets is Binck in diverse onafhankelijke onderzoeken nu al 14 keer uitgeroepen tot beste broker van Nederland.

Bovendien is Binck onderdeel van BinckBank NV, een zeer veilige en financieel solide bank. We ondernemen geen risicovolle activiteiten, onze solvabiliteit is een van de hoogste in Europa en bovendien staan we onder continu toezicht van DNB en de AFM. Wel zo’n veilig idee.

Vraag uw informatiepakket aan

This field below is used for testing Countries - Valid values BE IT FR NL:
Test data:
For Italy - When Italy is selected, select Province PISA, For NL post code 1101BA , house number 9
Loading
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
Success!
{{Brochure.errorData}}

Deze informatie is bedoeld ter algemene informatie en is niet bedoeld als advies. Ondanks het feit dat Binck alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze pagina's, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan Binck niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Wij adviseren u om eventuele transacties altijd te toetsen aan de uitkomst van de Kennis- en ervaringstoets en om niet te beleggen in financiële instrumenten waarvan u de risico’s niet begrijpt. Aan de informatie op deze pagina's kunnen geen rechten worden ontleend.