Wilt u ook beleggen in
aandelen Intertrust?

De belangrijkste aandelen op de belangrijkste beurzen

Eerste 3 maanden geenservice fee
Start nu en ontvang € 200 transactietegoed als welkomstcadeau

Handel in Intertrust aandelen bij de beste broker van Nederland.

Intertrust NV is een zogenaamd trustkantoor en biedt financiële dienstverlening aan multinationals en vermogende personen. Intertrust is opgericht in 1952 en heeft haar hoofdkantoor in Amsterdam. Intertrust is vooral actief in Nederland, Luxemburg, de Kaaimaneilanden en Guernsey. Dit zijn landen die vooral bekend zijn vanwege hun milde belastingklimaat.

De geschiedenis van Intertrust.

De roots van Intertrust liggen in Curaçao, want daar werd in 1952 Pierson, Heldring & Pierson opgericht. Dit trustkantoor werd vervolgens overgenomen door de voormalige ABN AMRO waarna Mees Pierson Trust ontstond. Vervolgens was Fortis even de eigenaar, toen de Nederlandse staat en verschillende private equity partijen. Uiteindelijk werd Intertrust in 2015 naar de beurs in Amsterdam gebracht.

De media, belastingafdracht en belastingparadijzen.

Trustbedrijven zijn controversieel. Het zoeken naar een belastingdruk is wel legaal, maar maar niet altijd even ethisch: ‘verdienen aan belastingontwijking’ is een veelgehoord punt van kritiek. Nederland is mede dankzij veel belastingverdragen een wereldwijd belastingparadijs, samen met Luxemburg, Guernsey en de Caraïben. 

Vraag uw informatiepakket aan

Buitenland?
Success!
Fondsen vergelijken in Fundcoach thumbnail

Beursgang Intertrust.

In oktober 2015 werd Intertrust naar de beurs van Amsterdam gebracht. De aandelen werden voor € 15,50 aangeboden. Na de eerste handelsdag sloot het aandeel ongeveer 5 cent lager

Beleggen in aandelen Intertrust.

Bij Binck kunt u uiteraard ook beleggen in aandelen Intertrust. De aandelen zijn verhandelbaar op de AMX. Op de klantensite van Binck vindt u meer beleggersinformatie over het aandeel, waaronder onafhankelijke analistenadviezen, sectorinformatie en fundamentele analyses. Beleg ook bij Binck en vraag vrijblijvend ons informatiepakket aan.

Bekijk de actievoorwaarden

Hoe koopt u aandelen bij Binck?

Handelen in aandelen van Nederlandse bedrijven zoals Shell, ING en Intertrust is heel eenvoudig met de gebruiksvriendelijke website van Binck. En hetzelfde geldt voor buitenlandse bedrijven zoals Volkswagen, Google en Tesla.

De bekroonde website van Binck is zo intuïtief én gebruiksvriendelijk dat beleggen bijna vanzelf gaat. De website is gemaakt om snel en eenvoudig te kopen en verkopen. En bovendien krijgt u alle koersinformatie, handige tools én beleggingseducatie die u helpen om de juiste beleggingskeuzes te maken. Bekijk de video een uitleg van platform. Meer concrete uitleg en tutorials zijn te vinden op onze website. Ontdek Binck en vraag de informatiemap aan.

Bekroonde platformen

Veilig beleggen in aandelen bij de beste broker van Nederland.

Bij Binck draait alles om beleggen. En niets anders dan beleggen. Al 15 jaar doen we ons uiterste best om de Nederlandse belegger alles te geven wat hij nodig heeft. Dit gaat verder dan lage tarieven. Zo bieden we ook een deskundige service, verregaande ondersteuning en een beveiligde website. Niet voor niets is Binck in diverse onafhankelijke onderzoeken nu al 14 keer uitgeroepen tot beste broker van Nederland.

Bovendien is Binck onderdeel van BinckBank NV, een zeer veilige en financieel solide bank. We ondernemen geen risicovolle activiteiten, onze solvabiliteit is een van de hoogste in Europa en bovendien staan we onder continu toezicht van DNB en de AFM. Wel zo’n veilig idee.

Vraag uw informatiepakket aan

This field below is used for testing Countries - Valid values BE IT FR NL:
Test data:
For Italy - When Italy is selected, select Province PISA, For NL post code 1101BA , house number 9
Loading
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
Success!
{{Brochure.errorData}}

Deze informatie is bedoeld ter algemene informatie en is niet bedoeld als advies. Ondanks het feit dat Binck alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze pagina's, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan Binck niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Wij adviseren u om eventuele transacties altijd te toetsen aan de uitkomst van de Kennis- en ervaringstoets en om niet te beleggen in financiële instrumenten waarvan u de risico’s niet begrijpt. Aan de informatie op deze pagina's kunnen geen rechten worden ontleend.