Wil je ook beleggen in aandelen Royal Dutch Shell?

De belangrijkste aandelen op de belangrijkste beurzen

Ontvang nu € 200 transactie­tegoed en betaal de eerste 3 maanden geen service fee*

*Bekijk de actievoorwaarden.

Beleg in het aandeel Shell.

Royal Dutch Shell is een Nederlands-Britse oliemaatschappij. Shell is een van de grootste private ondernemingen ter wereld waar in belegd kan worden. Shell haalt haar omzet uit meer dan honderd landen over heel de wereld. Shell is vooral actief in aardolie, benzine, kerosine, gas en sinds kort ook in duurzame energie. Onder beleggers wordt Shell vooral gewaardeerd door het constante en betrouwbare dividendbeleid.

In 1890 werd de Koninklijke Nederlandse Petroleum Maatschappij (Koninklijke Olie) opgericht en in 1907 gingen het Britse Shell Transport and Trading Company een bijzonder nauwe samenwerking aan. Beide bedrijven waren onlosmakelijk met elkaar verbonden, maar het duurde tot 2004 tot er voor het eerst gehandeld kon worden in het aandeel Royal Dutch Shell. Nog voordat Koninklijke Olie werd opgericht verstrekte de Nederlandse koning Willem III al het predicaat ‘Koninklijk’. Deze eervolle toevoeging wordt normaal gesproken pas na het 100-jarig bestaan verleend.

Beleggen kent risico's. Je kunt je inleg verliezen.

Vraag je informatiepakket aan

Buitenland?
Success!

Aandelen Royal Dutch Shell

Sinds 2004 is Royal Dutch Shell plc beursgenoteerd en verhandelbaar op verschillende beurzen, waaronder Euronext Amsterdam. Het aandeel Shell wordt veel verhandelend en in portefeuilles opgenomen. Shell is een van de grootste fondsen van de AEX.

Beleggen in Shell

Wil je meer informatie over Shell of wil je beleggen in het aandeel Shell? Open dan snel een rekening bij BinckBank. Dan ontvang je tevens technische analyse, fundamentele analyse, diverse analistenadviezen en veel meer informatie. Beleg ook bij BinckBank en vraag vrijblijvend ons informatiepakket aan.

Bekijk de actievoorwaarden

Hoe koop je aandelen bij BinckBank?

Handelen in aandelen van Nederlandse bedrijven zoals Shell, BAM en ING is heel eenvoudig met de gebruiksvriendelijke website van BinckBank. En hetzelfde geldt voor buitenlandse bedrijven zoals Tesla, Apple, Google.

De bekroonde website van BinckBank is zo intuïtief én gebruiksvriendelijk dat beleggen bijna vanzelf gaat. De website is gemaakt om snel en eenvoudig te kopen en verkopen. En bovendien krijg je alle koersinformatie, handige tools én beleggingseducatie die je helpen om de juiste beleggingskeuzes te maken. Bekijk de video een uitleg van platform. Meer concrete uitleg en tutorials zijn te vinden op onze website. Ontdek BinckBank en vraag de informatiemap aan.


Bekroonde platformen

Over BinckBank.

Bij BinckBank draait alles om beleggen. En niets anders dan beleggen. Al 15 jaar doen we ons uiterste best om de Nederlandse belegger alles te geven wat hij nodig heeft. Dit gaat verder dan lage tarieven. Zo bieden we ook een deskundige service, verregaande ondersteuning en een beveiligde website. Niet voor niets is BinckBank in diverse onafhankelijke onderzoeken nu al 14 keer uitgeroepen tot beste broker van Nederland.

Bovendien is BinckBank onderdeel van BinckBank NV, een zeer veilige en financieel solide bank. We ondernemen geen risicovolle activiteiten, onze solvabiliteit is een van de hoogste in Europa en bovendien staan we onder continu toezicht van DNB en de AFM. Wel zo’n veilig idee.

Interesse in dit populaire aandeel?
Start nu en ontvang € 200 transactietegoed.


Open een rekening   Informatiemap aanvragen


Deze informatie is bedoeld ter algemene informatie en is niet bedoeld als advies. Ondanks het feit dat Binck alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze pagina's, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan Binck niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Wij adviseren u om eventuele transacties altijd te toetsen aan de uitkomst van uw Financieel Rijbewijs en om niet te beleggen in financiële instrumenten waarvan u de risico’s niet begrijpt. Aan de informatie op deze pagina's kunnen geen rechten worden ontleend.