Wilt u ook beleggen in aandelen Tesla Motors?

De belangrijkste aandelen op de belangrijkste beurzen

Eerste 3 maanden geenservice fee
Start nu en ontvang € 200 transactietegoed als welkomstcadeau

Handel in Tesla aandelen bij de beste broker van Nederland.

Onder beleggers is Tesla in korte tijd uitgegroeid tot beurslieveling. Tesla bouwt elektrische auto's die opvallen door hun luxe uitstraling. De naam is afkomstig van Nicolas Tesla, de Servische elektrotechnicus en uitvinder van onder andere de wisselstroomgenerator. Tesla Motors werd in 2003 opgericht en een jaar later trad uitvinder Elon Musk toe als CEO.

Het hoofdkwartier van Tesla staat in Californië en het Europese hoofdkantoor bevindt zich in Amsterdam. In Tilburg worden de auto’s voor de Europese markt in elkaar gezet. Tesla is een van de snelst groeiende bedrijven ooit, maar mede door de ongelooflijke hoge kosten voor onderzoek en ontwikkeling, wordt er nog geen winst gemaakt.

De eerste Tesla die van de band rolde was de Roadster. Daarna volgde de Tesla Model S en in 2015 de Tesla Model X. Vooral de Model S bracht een ware revolutie te weeg. Deze auto kon met een enkele acculading van Amsterdam naar Parijs rijden.

Fondsen vergelijken in Fundcoach thumbnail

Vraag uw informatiepakket aan

Buitenland?
Success!

Het aandeel Tesla Motors.

Sinds 29 juni 2010 is Tesla genoteerd aan de NASDAQ en de introductiekoers was $ 17 anno 2015 klom de koers op tot boven de $ 250. Dit maakt het een bijzonder tot de verbeelding sprekend aandeel.

Beleggen in Tesla bij Binck.

Wilt u meer informatie over beleggen of wilt u aan de slag met het aandeel Tesla? Open dan snel uw rekening bij Binck. Dan ontvangt u tevens technische analyse, fundamentele analyse, diverse analistenadviezen en veel meer informatie. Beleg ook bij Binck en vraag vrijblijvend ons informatiepakket aan.

Bekijk de actievoorwaarden

Hoe koopt u aandelen bij Binck?

Handelen in aandelen van Nederlandse bedrijven zoals Shell, BAM en ING is heel eenvoudig met de gebruiksvriendelijke website van Binck. En hetzelfde geldt voor buitenlandse bedrijven zoals Tesla, Apple, Google.

De bekroonde website van Binck is zo intuïtief én gebruiksvriendelijk dat beleggen bijna vanzelf gaat. De website is gemaakt om snel en eenvoudig te kopen en verkopen. En bovendien krijgt u alle koersinformatie, handige tools én beleggingseducatie die u helpen om de juiste beleggingskeuzes te maken. Bekijk de video een uitleg van platform. Meer concrete uitleg en tutorials zijn te vinden op onze website. Ontdek Binck en vraag de informatiemap aan.

Bekroonde platformen

Veilig beleggen in aandelen bij de beste broker van Nederland.

Bij Binck draait alles om beleggen. En niets anders dan beleggen. Al 15 jaar doen we ons uiterste best om de Nederlandse belegger alles te geven wat hij nodig heeft. Dit gaat verder dan lage tarieven. Zo bieden we ook een deskundige service, verregaande ondersteuning en een beveiligde website. Niet voor niets is Binck in diverse onafhankelijke onderzoeken nu al 14 keer uitgeroepen tot beste broker van Nederland.

Bovendien is Binck onderdeel van BinckBank NV, een zeer veilige en financieel solide bank. We ondernemen geen risicovolle activiteiten, onze solvabiliteit is een van de hoogste in Europa en bovendien staan we onder continu toezicht van DNB en de AFM. Wel zo’n veilig idee.

Vraag uw informatiepakket aan

This field below is used for testing Countries - Valid values BE IT FR NL:
Test data:
For Italy - When Italy is selected, select Province PISA, For NL post code 1101BA , house number 9
Loading
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
Success!
{{Brochure.errorData}}

Deze informatie is bedoeld ter algemene informatie en is niet bedoeld als advies. Ondanks het feit dat Binck alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze pagina's, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan Binck niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Wij adviseren u om eventuele transacties altijd te toetsen aan de uitkomst van de Kennis- en ervaringstoets en om niet te beleggen in financiële instrumenten waarvan u de risico’s niet begrijpt. Aan de informatie op deze pagina's kunnen geen rechten worden ontleend.