Beleggen in aandelen Unilever?

De belangrijkste aandelen op de belangrijkste beurzen


 
Eerste 3 maanden geenservice fee
Start nu en ontvang € 200 transactietegoed als welkomstcadeau

Handel in Unilever aandelen bij de beste broker van Nederland.

Van de buitenwijken van Mumbai en Rio de Janeiro tot het keukenkastje in Gouda, overal kom je de producten van Unilever tegen: Axe, Blue Band, Lipton, Vaseline, Ben & Jerry’s, Bertolli, Calvé en Cif om wat merken te noemen. Unilever maakt voedingsmiddelen, schoonmaakartikelen en producten voor persoonlijke verzorging.

Unilever is een gigantische multinational die is samengevoegd uit twee bedrijven. Het Nederlandse Margarine Unie en het Britse Lever Brothers. Het Nederlandse hoofkantoor staat in Rotterdam en het Engelse hoofdkantoor staat in Londen.

Victoriaanse viespeuken, Sunlight soap en een verbeterde hygiëne.

Het allereerste verpakte zeepje ter wereld was Sunlight soap van the Lever Brothers. Deze zeep werd voor het eerst op de markt gebracht in 1884, in het toenmalige Victoriaanse Engeland. Met de hygiëne was het toen niet al te best gesteld. Met een beetje geluk werd je als arbeider 25 jaar, als je je kinderjaren overleefde. Pokken, pest, difterie en schurft lagen altijd op de loer. Met de komst van Sunlight Soap waren de problemen niet in 1 keer opgelost, maar het zorgde er wel voor dat hygiëne voorgoed populair (en vanzelfsprekend) werd - met een stijgende levensverwachting en minder ziektes tot gevolg. In veel landen is Sunlight soap nog steeds te koop.


Bron:
Unilver.com
British Library
Unilever Wikipedia

Vraag uw informatiepakket aan

Buitenland?
Success!
Fondsen vergelijken in Fundcoach thumbnail

Beleggen in aandelen Unilever bij Binck.

Unilever staat genoteerd aan de beurs van Amsterdam, New York en Londen. Unilever heeft een grote marktkapitalisatie, daarom is het met Shell en ING een zwaargewicht in de AEX. Uiteraard kunt u bij Binck ook beleggen in het aandeel Unilever. En wel tegen scherpe tarieven. Op de klantensite van Binck vindt u meer beleggersinformatie over het aandeel, waaronder onafhankelijke analistenadviezen, sectorinformatie en fundamentele analyses. Beleg ook bij Binck en vraag vrijblijvend ons informatiepakket aan.

Bekijk de actievoorwaarden

Hoe koopt u aandelen bij Binck?

Handelen in aandelen van Nederlandse bedrijven zoals Shell, BAM en ING is heel eenvoudig met de gebruiksvriendelijke website van Binck. En hetzelfde geldt voor buitenlandse bedrijven zoals Volkswagen, Google en Tesla.

De bekroonde website van Binck is zo intuïtief én gebruiksvriendelijk dat beleggen bijna vanzelf gaat. De website is gemaakt om snel en eenvoudig te kopen en verkopen. En bovendien krijgt u alle koersinformatie, handige tools én beleggingseducatie die u helpen om de juiste beleggingskeuzes te maken. Bekijk de video een uitleg van platform. Meer concrete uitleg en tutorials zijn te vinden op onze website. Ontdek Binck en vraag de informatiemap aan.

Bekroonde platformen

Veilig beleggen in aandelen bij de beste broker van Nederland.

Bij Binck draait alles om beleggen. En niets anders dan beleggen. Al 15 jaar doen we ons uiterste best om de Nederlandse belegger alles te geven wat hij nodig heeft. Dit gaat verder dan lage tarieven. Zo bieden we ook een deskundige service, verregaande ondersteuning en een beveiligde website. Niet voor niets is Binck in diverse onafhankelijke onderzoeken nu al 14 keer uitgeroepen tot beste broker van Nederland.

Bovendien is Binck onderdeel van BinckBank NV, een zeer veilige en financieel solide bank. We ondernemen geen risicovolle activiteiten, onze solvabiliteit is een van de hoogste in Europa en bovendien staan we onder continu toezicht van DNB en de AFM. Wel zo’n veilig idee.

Vraag uw informatiepakket aan

This field below is used for testing Countries - Valid values BE IT FR NL:
Test data:
For Italy - When Italy is selected, select Province PISA, For NL post code 1101BA , house number 9
Loading
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
Success!
{{Brochure.errorData}}

Deze informatie is bedoeld ter algemene informatie en is niet bedoeld als advies. Ondanks het feit dat Binck alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze pagina's, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan Binck niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Wij adviseren u om eventuele transacties altijd te toetsen aan de uitkomst van de Kennis- en ervaringstoets en om niet te beleggen in financiële instrumenten waarvan u de risico’s niet begrijpt. Aan de informatie op deze pagina's kunnen geen rechten worden ontleend.