Wilt u ook beleggen in
aandelen Volkswagen?

De belangrijkste aandelen op de belangrijkste beurzen

Eerste 3 maanden geenservice fee
Start nu en ontvang € 200 transactietegoed als welkomstcadeau

Handel in Volkswagen aandelen bij de beste broker van Nederland.

Volkswagen is een van de meest bekende automerken ter wereld en de grootste autofabrikant van Europa. VW is onderdeel van het moederbedrijf Volkswagen AG. Net als Audi, Lamborghini, Bugatti, Ducati, Seat, Bentley, Scania én Porsche.

Volkswagen werd opgericht in 1938, maar pas na de tweede wereldoorlog werd de Volkswagen Kever in grote getalen gemaakt. De Kever werd een groot succes, een icoon van een generatie. In 1972 verbrak de Kever het record van de T-Ford als meest geproduceerde auto. De Volkswagen Golf en de Kever staan in de top in de top 5 van meest verkochte auto’s ooit.

Dieselgate - sjoemelsoftware bij dieselauto's.

In september 2015 kwam aan het licht dat er op grote schaal werd gesjoemeld met de emissie-software. In de eerste twee dagen na het bekend worden van het nieuws daalde de beurswaarde van Volkswagen AG met 27 miljard euro. De gevolgen voor het aandeel op de lange termijn zijn op het moment van schrijven en publiceren van dit artikel nog niet duidelijk. 

Beleggen in aandelen Volkswagen.

Aandelen Volkswagen worden verhandeld op onder andere de Duitse DAX-beurs. Deze bevindt zich in Frankfurt. Maar aandelen Volkswagen kunnen ook worden gekocht en verkocht op de beurs van Amsterdam, Londen en de VS. Het aandeel Volkswagen is een relatief veel verhandeld aandeel.

Vraag uw informatiepakket aan

Buitenland?
Success!
Fondsen vergelijken in Fundcoach thumbnail

Beleggen in Volkswagen AG bij Binck.

Wilt u meer informatie over beleggen of wilt u aan de slag met het aandeel Volkswagen? Open dan snel uw rekening bij Binck. Dan ontvangt u tevens technische analyse, fundamentele analyse, diverse analistenadviezen en veel meer informatie. Beleg ook bij Binck en vraag vrijblijvend ons informatiepakket aan.

Bekijk de actievoorwaarden

Hoe koopt u aandelen bij Binck?

Handelen in aandelen van Nederlandse bedrijven zoals Shell, BAM en ING is heel eenvoudig met de gebruiksvriendelijke website van Binck. En hetzelfde geldt voor buitenlandse bedrijven zoals Volkswagen, Google en Tesla.

De bekroonde website van Binck is zo intuïtief én gebruiksvriendelijk dat beleggen bijna vanzelf gaat. De website is gemaakt om snel en eenvoudig te kopen en verkopen. En bovendien krijgt u alle koersinformatie, handige tools én beleggingseducatie die u helpen om de juiste beleggingskeuzes te maken. Bekijk de video een uitleg van platform. Meer concrete uitleg en tutorials zijn te vinden op onze website. Ontdek Binck en vraag de informatiemap aan.

Bekroonde platformen

Veilig beleggen in aandelen bij de beste broker van Nederland.

Bij Binck draait alles om beleggen. En niets anders dan beleggen. Al 15 jaar doen we ons uiterste best om de Nederlandse belegger alles te geven wat hij nodig heeft. Dit gaat verder dan lage tarieven. Zo bieden we ook een deskundige service, verregaande ondersteuning en een beveiligde website. Niet voor niets is Binck in diverse onafhankelijke onderzoeken nu al 14 keer uitgeroepen tot beste broker van Nederland.

Bovendien is Binck onderdeel van BinckBank NV, een zeer veilige en financieel solide bank. We ondernemen geen risicovolle activiteiten, onze solvabiliteit is een van de hoogste in Europa en bovendien staan we onder continu toezicht van DNB en de AFM. Wel zo’n veilig idee.

Vraag uw informatiepakket aan

This field below is used for testing Countries - Valid values BE IT FR NL:
Test data:
For Italy - When Italy is selected, select Province PISA, For NL post code 1101BA , house number 9
Loading
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
Success!
{{Brochure.errorData}}

Deze informatie is bedoeld ter algemene informatie en is niet bedoeld als advies. Ondanks het feit dat Binck alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze pagina's, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan Binck niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Wij adviseren u om eventuele transacties altijd te toetsen aan de uitkomst van de Kennis- en ervaringstoets en om niet te beleggen in financiële instrumenten waarvan u de risico’s niet begrijpt. Aan de informatie op deze pagina's kunnen geen rechten worden ontleend.