zelf beleggen met Binck

Ontvang tijdelijk de BenefitsBox 

Maak het jezelf makkelijk met Binck. Beleggen gaat zoveel beter met het beste en meest gebruiksvriendelijke platform van Nederland*. Hier investeren we dan ook continu in. Bovendien biedt Binck uitgebreide ondersteuning en educatie.

En komt u er even niet uit? Dan staan onze medewerkers 6 dagen per week voor u klaar met de service waar Binck bekend om staat. Beleg ook bij Binck en open vandaag nog uw rekening.
 

ontvang de benefitsbox t.w.v. € 500

  • Een leerzame beleggingstraining t.w.v. € 200
  • Beleggen voor Dummies t.w.v. € 30
  • Twee vrijkaarten voor de Personal Finance Day t.w.v. € 70
  • En € 200 transactietegoed!

Bekijk de actievoorwaarden

*Binck is beste broker en heeft de beste beleggingsapp volgens het IEX Netprofiler Brokeronderzoek 2017.

Beleggerstraining

In deze training van twee uur leert u alles wat u moet weten voor een vliegende start op de beurs. Zo leert u hoe u een beleggingsplan maakt, u leert meer over beleggingsinstrumenten als opties en aandelen en u krijgt een aantal succesvolle beleggingsstrategieën aangereikt. Deze training is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde beleggers. U ontvangt een uitnodiging per e-mail.

De beleggerstrainingen vinden plaats op:

  • Donderdagavond 5 april  in Amersfoort
  • Dinsdagmiddag 10 april in Amsterdam
  • Donderdagavond 19 april in Vught
  • Dinsdagavond 15 mei in Amsterdam
 

De Personal Finance Day

De Personal Finance Day vindt plaats in mei en biedt inspiratie, boeiende workshops, spraakmakende gasten, een sfeervolle locatie en meer. “Wat moet je doen met je spaargeld? Hoe kun je werken aan je financiële toekomst? Zijn whiskey en cryptocurrencies een goed alternatief voor aandelen?” Actuele vragen over alles wat met financiële zaken te maken heeft, beantwoorden we op een eigentijdse manier.

De eerste editie was een groot succes- mede door bijzondere gasten als Ruud Koornstra, Talitha Muusse en Duncan Stutterheim. Vorig jaar was het thema: ‘Hoe word je rijk én gelukkig?’ En dit jaar? Dat houden we nog even geheim.

Start nu en ontvang tijdelijk de BenefitsBox
met € 200 transactietegoed


Open een rekening Informatiebrochure aanvragen