De bekroonde
platformen van Binck

Gebruiksvriendelijk, professioneel en mobiel

Beleggen met een gebruiksvriendelijke website.

Binck draait om beleggen. Dat merkt u aan alles. En dit geldt in het bijzonder voor de website. Deze biedt alles wat u nodig heeft om succesvol te beleggen: uitgebreid, compleet, geheel Nederlandstalig en voorzien van slimme beleggingstools waarmee elke belegger uit de voeten kan.

Meer informatie over de website

Bekroonde platformen

De mobiele app van Binck

Mobiel beleggen bij Binck.

Binck biedt u verschillende slimme mobiele apps en een mobiele site waarmee u - zowel thuis als onderweg – uw portefeuille en rendement kunt inzien. Natuurlijk kunt u ook heel eenvoudig aandelen, opties, turbo’s en elk ander instrument aan- en verkopen. Simpel, gebruiksvriendelijk, veilig en razendsnel.

Meer informatie over mobiel beleggen

De ultieme beleggingservaring met Binck360.

Voor de actieve beleggers die het beste van het beste willen, hebben we Binck360 ontwikkeld. Hiermee kunt u razendsnel handelen op de belangrijkste beurzen. Vooral de QuoteBox, de TradeLadder en handelen uit de grafiek zijn ideale tools voor de echte trader. En bovendien kunt u uw dealingroom volledig customizen. Binck360 biedt u de ultieme beleggingservaring en is toch uiterst gebruiksvriendelijk.

Meer informatie over Binck360

Binck 360

Protrader

Professioneel beleggen met ProTrader.

ProTrader is misschien wel de meest geavanceerde desktopapplicatie die voor beleggers beschikbaar is. Met de eindeloze technische analyse mogelijkheden kunt u uw eigen indicatoren maken en de markt scannen op koop- en verkoopsignalen. ProTrader kunt u bovendien helemaal aanpassen naar uw eigen wensen.

Meer informatie over ProTrader