Het allerbeste
voor de
actieve trader

Het 360 platform

Het 360 platform

Voor de actieve trader

ProTrader is onze ultieme beleggingservaring. We willen niet opscheppen, maar voor de actieve trader, is ProTrader het beste platform. ProTrader wordt continu verbeterd in samenspraak met onze beleggers. Het resultaat is een gebruiksvriendelijk platform dat uitblinkt in snelheid, gebruiksgemak en functionaliteiten. En het mooist van alles: u kunt het platform 100% indelen naar uw eigen wensen. 


volledigwebbased

Volledig webbased

Binck ProTrader is volledig webbased en geschikt voor alle browsers en besturingssystemen. U kunt het platform dus altijd en overal gebruiken, ook op een Mac. U hoeft niets te installeren en kunt direct aan de slag.

customizeuwplatform

Customize uw platform

ProTrader is volledig zelf in te richten met alle belangrijke informatie. ProTrader is helemaal aan te passen aan uw wensen. Kies de kleuren, grafieken, koersenlijsten die u mooi vindt of die het best bij uw handelsgedrag passen.

optiegrieken

De optiegrieken

Echte optiebeleggers kunnen niet zonder de Grieken. Delta, gamma, vega, rho en de theta. Met het krachtige ProTrader weet u welke optie de beste pay-out heeft. Voor elk mogelijk scenario heeft u de juiste optie bij de hand. 

oneclicktrading

One click trading

Eén klik. Minder dan een seconde. Dan is uw order geplaatst. In volatiele markten is de snelheid van handelen uiterst belangrijk. Daarom handelt u -desgewenst- met één muisklik.

5optiematrix

Vernieuwde optiematrix

Direct handelen in een compleet overzicht van de meest verhandelde optieseries! En hierbij constructies met verschillende combinaties opzetten? Geen enkel probleem. Bekijk de nieuwe Optiematrix en handel nog scherper.

grafieken

Grafieken van tradingview

Eén grafiek zegt meer dan duizend koersen. Daarom krijgt u de beste TA-grafieken van TradingView. En kies ook uit meer dan 75 indicatoren. En ziet u een mooi in- of uitstapmoment? Dan kunt u kopen (of verkopen) in de grafiek.

iDeal

Geld overboeken met iDeal

Razendsnel en veilig geld overmaken waar en wanneer u wilt. Geld overmaken met iDEAL is eenvoudig en veilig. Goed om te weten: iDEAL werkt ook op de app

dragdrop

Drag & drop

Alles zoals u het wilt. Fondsen versleept u naar alle grafieken, of het orderticket. Easy! Daarnaast kunt u alle vensters aan elkaar koppelen zodat alle informatie ververst wordt als u een fonds selecteert.

quote box

Quote box

Een slim orderticket waarmee u razendsnel koopt en verkoopt, en weer koopt. Elk denkbaar instrument. Direct vanuit de bied- en laatkoers legt u met 1 klik een order in. De order wordt vervolgens direct uitgevoerd.

optiecalculator

De Optiecalculator

Stel, u overweegt het opzetten van een ingewikkelde optiestrategie en u bent benieuwd naar de winstpotentie – en mogelijk verlies – op expiratie. Met de vernieuwde optiecalculator ziet u het allemaal in één oogopslag. Laat het rekenwerk aan ons over.

gevanceerde orders

Geavanceerde orders

Met de geavanceerde orders van BinckBank bepaalt u vooraf wanneer u koopt of verkoopt. Kies uit: koerslimiet, trailing-stop en bracketlimiet. Hiermee laat u BinckBank het werk doen en heeft u tijd voor andere zaken.