Binck360.
Voor de
actieve trader.

Het 360 platform

De ultieme
beleggingservaring

Met Binck360 willen we de ultieme beleggingservaring bieden: hypermodern, in eigen huis ontwikkeld en speciaal voor de zeer actieve belegger. Binck360 wordt continu aangepast en verbeterd in samenspraak met onze beleggers.

Volledig webbased

Volledig webbased

Binck360 is volledig webbased en geschikt voor alle browsers en besturingssystemen. U kunt het platform dus altijd en overal gebruiken, ook op een Mac en een tablet. U hoeft niets te installeren en kunt direct aan de slag.

Customize uw eigen trading platform

Customize uw platform

Binck360 is volledig zelf in te richten met de informatie die voor u belangrijk is. U kunt meerdere schermen indelen met alleen die informatie die voor u relevant is. Binck360 is helemaal aan te passen aan uw wensen. Kies de kleuren, grafieken, koersenlijsten die het best bij uw handelsgedrag passen.

Drag & drop

Drag & drop

Fondsen kunnen versleept worden naar elk venster, zoals grafieken, diepte van het orderboek en het orderticket. Daarnaast kunt u alle vensters aan elkaar koppelen zodat alle informatie ververst wordt wanneer u een fonds selecteert.

One Click Trading

One click trading

Eén klik. Minder dan een seconde. Dan is uw order uitgevoerd. In volatiele markten is de snelheid van handelen uiterst belangrijk. Daarom handelt u -desgewenst- met één muisklik.

Quote Box

Quote box

Een slim orderticket waarmee u razendsnel koopt en verkoopt, en weer koopt. Elk denkbaar instrument. De koersen zijn realtime en streaming en uw order wordt binnen een seconde verwerkt en uitgevoerd.

Orderen vanuit grafiek

Orderen vanuit een grafiek

Plaats uw orders direct in de grafiek. Ontwikkeld voor traders die binnen een bandbreedte willen handelen. Met één muisklik plaatst u een kooporder, de tweede klik is uw verkooporder. Simpel en efficiënt.

Binck Beursvloer

Binck Beursvloer

Met de Binck Beursvloer staat u de hele dag live in contact met beurshandelaren. Zij bieden een klankbord op hoog niveau en zijn graag uw sparringpartner. Bovendien kunt u beursnieuws en analyses realtime beluisteren, lezen en delen.