Binck ProTrader
Voor de
actieve trader.

Het 360 platform


Het 360 platform

VOOR DE ACTIEVE TRADER

ProTrader is de ultieme beleggingservaring van Binck. We willen niet opscheppen, maar voor de actieve trader, is ProTrader het uitgelezen platform: hypermodern, in eigen huis ontwikkeld naar de wensen van onze actieve traders. ProTrader wordt continu aangepast en verbeterd in samenspraak met onze beleggers. Het resultaat is een gebruiksvriendelijk platform dat uitblinkt in snelheid, gebruiksgemak en functionaliteiten. En het mooist van alles: u kunt uw platform 100% customizen naar uw eigen wensen.

volledigwebbased

Volledig webbased

Het nieuwe ProTrader is volledig webbased en geschikt voor alle browsers en besturingssystemen. U kunt het platform dus altijd en overal gebruiken, ook op een Mac. U hoeft niets te installeren en kunt direct aan de slag.

customizeuwplatform

Customize uw platform

ProTrader is volledig zelf in te richten met de informatie die voor u belangrijk is. U kunt meerdere schermen indelen met alleen die informatie die voor u relevant is. ProTrader is helemaal aan te passen aan uw wensen. Kies de kleuren, grafieken, koersenlijsten die het best bij uw handelsgedrag passen.

optiegrieken

DE OPTIEGRIEKEN

Echte optiebeleggers kunnen niet zonder de Grieken. Delta, gamma, vega en de theta. Met het krachtige ProTrader weet u exact welke optie de beste pay-out heeft. Voor elk mogelijk scenario heeft u de juiste optie bij de hand.

oneclicktrading

One click trading

Eén klik. Minder dan een seconde. Dan is uw order uitgevoerd. In volatiele markten is de snelheid van handelen uiterst belangrijk. Daarom handelt u -desgewenst- met één muisklik.

5optiematrix

VERNIEUWDE OPTIEMATRIX

Wilt u direct handelen in een compleet overzicht van de meest verhandelde optieseries? En wilt u hierbij constructies met verschillende combinaties opzetten? Geen enkel probleem. Bekijk de nieuwe Optiematrix en handel nog scherper.

grafieken

GRAFIEKEN VAN TRADINGVIEW

Een grafiek zegt meer dan duizend koersen. Daarom hebben we ons best gedaan om u de beste TA-grafieken van TradingView te geven. U kunt bovendien kiezen uit meer dan 75 indicatoren. En ziet u een mooi in- of uitstapmoment? Dan kunt u direct kopen (of verkopen) in de grafiek.

beursvloer

Binck Beursvloer

Met de Binck Beursvloer staat u de hele dag live in contact met beurshandelaren. Zij bieden een klankbord op hoog niveau en zijn graag uw sparringpartner. Bovendien kunt u beursnieuws en analyses realtime beluisteren, lezen en delen. 

dragdrop

DRAG & DROP

Fondsen kunnen versleept worden naar elk venster, zoals grafieken, diepte van het orderboek en het orderticket. Daarnaast kunt u alle vensters aan elkaar koppelen zodat alle informatie ververst wordt wanneer u een fonds selecteert.

quote box

QUOTE BOX

Een slim orderticket waarmee u razendsnel koopt en verkoopt, en weer koopt. Elk denkbaar instrument. U kunt direct vanuit de bied- en laatkoers met 1 klik uw order inleggen. Uw order wordt vervolgens direct uitgevoerd.