Altijd en overal beleggen

De mobiele app van BinckBank

Slimme apps en
een mobiele site

  • Zeer gebruiksvriendelijk en intuïtief
  • Snel en veilig inloggen met pincode of vingerafdruk
  • Handig kopen en verkopen met een swipe
  • Vertrouwd geld overmaken met iDEAL

Download in de app store Download in Google Play

Geavanceerde grafieken

Duidelijke koersgrafieken zijn onmisbaar. U kunt kiezen tussen verschillende periodes, van een haarscherpe dag-grafiek tot een duidelijke grafiek over de afgelopen 5 jaar.

Realtime koersinformatie

Realtime nieuws en koersen

Nederlandstalig nieuws van ABM Financial News. Wel zo duidelijk. Bovendien ziet u de belangrijkste koersinformatie realtime en streaming. Waar u ook bent.

Handelen met een swipe

Handelen met één swipe

Een heerlijke manier om te beleggen! Met een enkele swipe koopt en verkoopt u wat u wilt. Uit de test met onze klanten bleek dat dit de meest intuïtieve en gebruiksvriendelijke manier is om te beleggen.

Inloggen

Veilig inloggen

Met een unieke pincode of vingerafdruk is inlogggen razendsnel en veilig. Nadat de app aan de rekening is gekoppeld, kunt u in enkele seconden inloggen. Zorg er wel voor dat uw code altijd geheim blijft.

Favorietenlijst

Uw vertrouwde favorietenlijst

Al uw favoriete aandelen, opties of turbo’s altijd bij de hand. Deze favorietenlijst is gekoppeld aan uw rekening, dus ook als u inlogt achter uw pc of laptop. Zo hoeft u nooit meer te zoeken en kunt u altijd en overal beleggen in uw favoriete aandelen.

Portefeuilleoverzicht

Duidelijk portefeuilleoverzicht

Beleggen doet u om een mooi rendement te behalen. En wat dit rendement precies is, dat ziet u in het portefeuilleoverzicht. Het is ons gelukt om de portefeuille en winst zo duidelijk en nauwkeurig mogelijk weer te geven. Tot op de cent!