Altijd en overal beleggen

De mobiele app van BinckBank

Slimme apps en
een mobiele site

  • Zeer gebruiksvriendelijk en intuïtief
  • Snel en veilig inloggen met pincode of vingerafdruk
  • Handig kopen en verkopen met een swipe
  • Vertrouwd geld overmaken met iDEAL

Download in de app store Download in Google Play

Geavanceerde grafieken

Duidelijke koersgrafieken zijn onmisbaar. Je kunt kiezen tussen verschillende periodes, van een haarscherpe dag-grafiek tot een duidelijke grafiek over de afgelopen 5 jaar.

Realtime koersinformatie

Realtime nieuws en koersen

Je krijgt je Nederlandstalige nieuws van ABM Financial News. Bovendien zie je de belangrijkste koersinformatie realtime en streaming. Waar je ook bent.

Handelen met een swipe

Handelen met één swipe

Een heerlijke manier om te beleggen! Met een enkele swipe koop en verkoop je wat je wilt. Uit de test met onze klanten bleek dat dit de meest intuïtieve en gebruiksvriendelijke manier is om te beleggen.

Inloggen

Veilig inloggen

Met je unieke pincode of je vingerafdruk is inlogggen razendsnel en veilig. Nadat je de app aan je rekening hebt gekoppeld, kun je in enkele seconden inloggen. Zorg er wel voor dat je code altijd geheim blijft.

Favorietenlijst

Je vertrouwde favorietenlijst

Je favoriete aandelen, opties of turbo’s altijd bij de hand. Deze favorietenlijst is gekoppeld aan je rekening, dus ook als je inlogt achter je pc of laptop. Zo hoef je nooit meer te zoeken en kun je altijd en overal beleggen in je favoriete aandelen.

Portefeuilleoverzicht

Duidelijk portefeuilleoverzicht

Beleggen doe je om een mooi rendement te behalen. En wat dit rendement precies is, dat zie je in het portefeuilleoverzicht. Het is ons gelukt om je portefeuille en winst zo duidelijk en nauwkeurig mogelijk weer te geven. Tot op de cent!