Altijd
en overal
beleggen

De mobiele app van Binck

Slimme apps en
een mobiele site.

  • Zeer gebruiksvriendelijk en intuïtief
  • Snel en veilig inloggen met een 5-cijferige pincode
  • Duidelijk portefeuilleoverzicht
Download in de app store Download in Google Play

Geavanceerde grafieken

Goed zichtbare koersgrafieken zijn essentieel voor een goed overzicht. U kunt kiezen tussen verschillende periodes, van een haarscherpe dag-grafiek tot een duidelijke grafiek over de afgelopen 5 jaar.

Realtime koersinformatie

Realtime nieuws en koersen

U krijgt Nederlandstalig nieuws van het meest betrouwbare persbureau ter wereld: Dow Jones Newswires. Bovendien krijgt u de belangrijkste koersinformatie realtime te zien. Waar u ook bent.

Handelen met een swipe

Handelen met één swipe

Een heerlijke manier om te beleggen. Met een enkele swipe kunt u kopen en verkopen. Uit de test met onze klanten bleek dat dit de meest intuïtieve en gebruiksvriendelijke manier is om te beleggen. En nu is het zover.

Inloggen

Uw unieke 5-cijferige pincode

Met uw unieke pincode kunt u razendsnel en bijzonder veilig inloggen. Nadat u de app eenmalig aan uw rekening heeft gekoppeld, kunt u in enkele seconden inloggen. Zorg er wel voor dat uw code geheim blijft.

Favorietenlijst

Uw vertrouwde favorietenlijst

Uw favoriete aandelen, opties of turbo’s altijd bij de hand. Deze favorietenlijst is gekoppeld aan uw rekening, dus ook als u inlogt achter uw pc of laptop. Zo hoeft u nooit meer te zoeken en kunt u altijd en overal beleggen in uw favoriete aandelen.

Portefeuilleoverzicht

Duidelijk portefeuilleoverzicht

Beleggen doet u om een mooi rendement te behalen. En wat dit rendement precies is, dat ziet u in het portefeuilleoverzicht. Het is ons gelukt om uw portefeuille en winst zo duidelijk en nauwkeurig mogelijk weer te geven.

Al meer dan 190.000 beleggers gingen u voor.
Kies ook voor Binck. De juiste keuze voor elke belegger.

Ja, ik wil ook beleggen bij Binck