Chart trading
met ProRealtime
en BinckBank

proRealTime

ProRealTime

Innovatieve trading & grafieken

Als actieve chart trader kent u ProRealTime natuurlijk. De topkwaliteit grafieken, uitgebreide technische analyse en betrouwbare koersdata maken ProRealTime de krachtige tool voor actieve traders. Met de BinckBank-ProRealTime orderkoppeling plaatst en beheert u orders direct vanuit de grafieken. En het mooist: het is gratis voor onze Binck Blue en Black klanten.


Handelen vanuit grafieken

Handelen vanuit grafieken

Direct handelen vanuit de koersgrafiek is kenmerkend voor ProRealTime. Posities openen, sluiten, annuleren of verplaatsen: het werkt allemaal vanuit de grafieken.

Technische analyse

Technische analyse

Technische analyse is voor iedereen binnen handbereik. Van basic tot gevorderd. Met meer dan 100 indicatoren, steun- en weerstandlijnen en rekentools als Fibonacci Retracement zit u bovenop de markt.

Automatische trendlijnen

Automatische trendlijnen

Het ProRealTrend algoritme rekent steun- en weerstandniveaus en trendkanelen automatisch uit en tekent deze in de grafieken. ProRealTrend bespaart hiermee veel tijd voor beleggers die veel fondsen volgen en analyseren.

Scannen van markten

Scannen van markten

Scan met ProScreener razendsnel aandelenmarkten op specifieke condities. Scan op technische indicatoren (bijv MA kruisingen), prijsactie patronen of volume spikes en bekijk direct de grafieken vanuit de resultatenlijst.

Eigen Indicatoren Bouwen

Eigen indicatoren bouwen

Voor beleggers die zelf eigen indicatoren willen maken is er de krachtige ProBuilder tool. Enig gevoel voor programmeren is handig, maar ook een beginner kan met wat online hulp een indicator maken.

Strategieen Backtesten

Strategieën backtesten

Test handelsmethodes en -ideeën met ProBacktest op historische data zonder te programmeren. Met de codewizard bouwt u backtests met enkele muiskliks en krijgt u direct een rapport met de historische resultaten.

orderboeken

Handel vanuit het orderboek

Handel vanuit het bekende verticale en horizontale orderboek, of de bied/laat mode voor snelle ordering. Handelen en scalpen vanuit het orderboek doet u nog scherper.

Top Movers

Top Movers

Handige overzichten met stijgers/dalers per dag, per uur en zelfs per 5 minuten. Maar ook voorbeurs bewegingen en candlestick patronen detectie zoals de Doji, Hammers, engulfing patronen en meer.

Meerdere monitoren

Meerdere monitoren

ProRealTime werkt stand-alone. Hierdoor kunt u elke grafiek en venster een eigen plek geven op uw scherm. ProRealTime ondersteunt het gebruik van meerdere schermen. Hiermee heeft u nog meer overzicht.

Templates maken

Templates maken

Handelt u op meerdere markten? Maak dan zeker gebruik van meerdere schermindelingen. Maak aparte templates om mee te analyseren, mee te handelen of voor verschillende markten.

Optie analyse tool

Optie analyse tool

Altijd al willen weten wat een optie waard is over 10 dagen als de onderliggende waarde 3 euro stijgt? Met de Optie Analyse tool weet u het! Deze rekent het op basis van de Black & Scholes formule accuraat voor u uit.