Het allerbeste
voor de
actieve trader

Het 360 platform

Het 360 platform

Voor de actieve trader

ProTrader is onze ultieme beleggingservaring. We willen niet opscheppen, maar voor de actieve trader, is ProTrader het beste platform. ProTrader wordt continu verbeterd in samenspraak met onze beleggers. Het resultaat is een gebruiksvriendelijk platform dat uitblinkt in snelheid, gebruiksgemak en functionaliteiten. En het mooist van alles: je kunt het platform 100% indelen naar je eigen wensen. 


volledigwebbased

Volledig webbased

Binck ProTrader is volledig webbased en geschikt voor alle browsers en besturingssystemen. Je kunt het platform dus altijd en overal gebruiken, ook op een Mac. Je hoeft niets te installeren en kunt direct aan de slag.

customizeuwplatform

Customize uw platform

ProTrader is volledig zelf in te richten met de informatie die voor jou belangrijk is. ProTrader is helemaal aan te passen aan jouw wensen. Kies de kleuren, grafieken, koersenlijsten die je mooi vindt of die het best bij jouw handelsgedrag passen.

optiegrieken

DE OPTIEGRIEKEN

Echte optiebeleggers kunnen niet zonder de Grieken. Delta, gamma, vega, rho en de theta. Met het krachtige ProTrader weet je welke optie de beste pay-out heeft. Voor elk mogelijk scenario heb je de juiste optie bij de hand. 

oneclicktrading

One click trading

Eén klik. Minder dan een seconde. Dan is je order geplaatst. In volatiele markten is de snelheid van handelen uiterst belangrijk. Daarom handel je -desgewenst- met één muisklik.

5optiematrix

VERNIEUWDE OPTIEMATRIX

Wil je direct handelen in een compleet overzicht van de meest verhandelde optieseries? En wil je hierbij constructies met verschillende combinaties opzetten? Geen enkel probleem. Bekijk de nieuwe Optiematrix en handel nog scherper.

grafieken

GRAFIEKEN VAN TRADINGVIEW

Eén grafiek zegt meer dan duizend koersen. Daarom krijg je de beste TA-grafieken van TradingView. En kies ook uit meer dan 75 indicatoren. En zie je een mooi in- of uitstapmoment? Dan kun je kopen (of verkopen) in de grafiek.

iDeal

GELD OVERBOEKEN MET IDEAL

Razendsnel en veilig geld overmaken waar en wanneer je wilt. Geld overmaken met iDEAL is eenvoudig en veilig. Goed om te weten: iDEAL werkt ook op de app

dragdrop

DRAG & DROP

Alles zoals jij het wilt. Fondsen versleep je naar alle grafieken, of het orderticket. Easy! Daarnaast kun je alle vensters aan elkaar koppelen zodat alle informatie ververst wordt wanneer je een fonds selecteert.

quote box

QUOTE BOX

Een slim orderticket waarmee je razendsnel koopt en verkoopt, en weer koopt. Elk denkbaar instrument. Direct vanuit de bied- en laatkoers leg je met 1 klik je order in. Je order wordt vervolgens direct uitgevoerd.

optiecalculator

De Optiecalculator

Stel, je overweegt het opzetten van een ingewikkelde optiestrategie en je bent benieuwd naar de winstpotentie – en mogelijk verlies – op expiratie. Met de vernieuwde optiecalculator zie je het allemaal in een oogopslag. Laat het rekenwerk aan ons over.

gevanceerde orders

Geavanceerde orders

Met de geavanceerde orders van Binck bepaal je vooraf wanneer je koopt of verkoopt. Je kunt kiezen uit: koerslimiet, trailing-stop en bracketlimiet. Hiermee laat je BinckBank het werk doen en heb jij tijd voor andere zaken.