Beleggen als
een professional
met ProTrader

Het ProTrader platform

Uw persoonlijke dealingroom

Voor de veeleisende belegger voor wie alleen het beste goed genoeg is, heeft Binck ProTrader. Met ProTrader creëert u in een handomdraai uw persoonlijke dealingroom en handelt u razendsnel op alle belangrijke beurzen. ProTrader is bijzonder uitgebreid, maar verrassend eenvoudig in het gebruik.

Uw persoonlijke dealingroom

Uw persoonlijke dealingroom

Ontwerp eenvoudig uw eigen dealingroom. Handel op meerdere schermen en creëer uw eigen werkomgeving met alleen die koersinformatie die voor u interessant is.

Sparren met professionals

Met de Binck Beursvloer staat u de hele dag live in contact met beurshandelaren. Bovendien kunt u beursnieuws en analyses realtime beluisteren, lezen en delen. Profiteer van de kennis en analyses van professionals, met de Binck Beursvloer.

Geavanceerde orders

Geavanceerde orders

Houd altijd de controle over uw beleggingen en bepaal van tevoren wanneer u winst of verlies neemt. Zo houdt u de emotie uit uw beslissingen. Met geavanceerde orders maximaliseert u uw winst en beperkt uw risico's.

Uitgebreide optieanalyse

Uitgebreide optieanalyse

U ziet met de pay-off-analyse in één oogopslag precies bij welke beurskoers uw rendement maximaal is.

Diepgaande technischeanalyse

Diepgaande technische analyse

Met ProTrader krijgt u een schat aan technische analysetools. U kunt in een handomdraai uw eigen indicatoren maken en u laat ProTrader de markt scannen voor koop- en verkoopsignalen.

Backtesten

Backtesten

Hoe weet u of uw strategie of handelssysteem de juiste is? Met het backtesten van ProTrader. Laat ProTrader berekenen of uw strategie rendement oplevert in iedere marktsituatie.