Zelf beleggen via onze prijswinnende website

Bekroonde platformen

Gebruiksvriendelijk en bekroond.

  • Een gebruiksvriendelijke en bekroonde website
  • Realtime koersinformatie en Nederlandstalig nieuws
  • Onafhankelijke adviezen van gerenommeerde analisten

Realtime koersinformatie

Realtime koersinformatie

De belangrijkste koersinformatie en grafieken, zonder vertraging en continu ververst op uw scherm. Bij veel banken en brokers is de koersinformatie vertraagd of alleen na betaling realtime. U krijgt deze informatie bij BinckBank kosteloos. Dit geldt voor alle Euronext-beurzen.

Realtime nieuws

Realtime nieuws

Vers van de pers. Nederlandstalig economisch nieuws van ABM Financial News. Direct van de beursvloer. Gratis en onmisbaar voor elke belegger. Gebeurt er iets, waar ook ter wereld, dan leest u het direct.

Portefeuilleoverzicht

Portefeuille- en rendementsoverzicht

U belegt voor een mooi rendement, toch? En dit rendement wilt u altijd bij de hand hebben. Daarom is bij BinckBank alle essentiële informatie over uw portefeuille, vermogen en rendement in één oogopslag beschikbaar. Het portefeuilleoverzicht is altijd up-to-date en in te delen naar uw eigen wensen. Tot de cent nauwkeurig.

Fundamentele analyse

Fundamentele analyse

De fundamenten en kerncijfers zijn misschien wel de belangrijkste informatie voor beleggers. Bekijk de winst, sectorinformatie, koers-winstverhouding, dividend, winst per aandeel en vele andere kerngegevens. Ook de koop- en verkoopadviezen van verschillende gerenommeerde analisten zijn zichtbaar.

Geavanceerde orders

Geavanceerde orders

Snel bewegende markten, onvoorspelbare koersuitslagen? Geen probleem. Met de geavanceerde orders bepaalt u vooraf wanneer u koopt of verkoopt.  
Kies uit: koerslimiet, trailing-stop en bracketlimiet. Hiermee laat u BinckBank het werk doen en heeft u tijd voor andere zaken.

Onafhankelijke adviezen

Onafhankelijke adviezen

Per aandeel ziet u alle koop- en verkoopadviezen van gerenommeerde analisten. U heeft het waarschijnlijk niet nodig, want u maakt uw eigen keuzes, maar een beetje inspiratie kan nooit kwaad. U kunt uw visie dus toetsen aan de mening van analisten.

Interactieve grafieken

Interactieve grafieken

Maak uw eigen TA-grafieken, voer uw eigen analyses uit en kies uit een schat aan indicatoren. Van een simpel steun- en weerstandsniveau, de RSI, MACD en Bollinger bands tot de meest verregaande analyses. De website van BinckBank maakt technische analyse bijzonder eenvoudig.