Binck Beursvloer

Online sparren met professionalsMaak je gebruik van beleggingspakket Binck Blue of Black? Dan kun je onbeperkt gebruikmaken van de expertise van de Beursvloer. Met de Binck Beursvloer sta je de hele dag live! in contact met de experts van de Beursvloer; stuk voor stuk professionele beurshandelaren. En bovendien kun je chatten met je medebeleggers. Met de Beursvloer profiteer je van de kennis en analyses van professionals. Je kunt van alles bespreken, zolang het maar met beleggen te maken heeft.

Wat kun je concreet verwachten?


 • Live beursradio

  Iedere beursdag van 08:00 uur tot 17:30 uur een interessant programma.

 • Webinars

  Online presentaties over verschillende onderwerpen.

 • NieuwsAlerts

  Het laatste nieuws en wat dit voor jou betekent.

 • Sparren met pro's

  Antwoord op al je beleggingsgerelateerde vragen.

 • Technische Analyse

  Dagelijks de meest diepgaande technische analyse.

 • Morning Call

  Het beursnieuws van gister en de verwachting voor vandaag.

Binck Beursvloer wordt dagelijks verzorgd
door experts van Active Hedge


Bart Peters

Bart Peters is moderator bij de Binck Beursvloer, een dienst waarbij actieve klanten van Binck en Alex kunnen sparren met beursexperts. Bart is vooral gespecialiseerd in technische- en fundamentele analyse en heeft veel ervaring in de handel van derivaten.

Ruud van den Bos

Ruud van den Bos is moderator in de Binck Beursvloer. Hij is daar elke dag te vinden en beantwoordt graag vragen van Binck-beleggers.Jeroen Santen

Jeroen Santen is Moderator voor de Binck Beursvloer en heeft ruime ervaring in de beleggingswereld die hij gebruikt in zijn dagelijkse werkzaamheden als coach, moderator en financieel columnist. Voor klanten van Binck is hij één van de moderators dagelijks mee kunnen sparren.

Al meer dan 300.000 beleggers gingen je voor.
Kies ook voor BinckBank. De juiste keuze voor elke belegger.


Ja, ik wil ook beleggen bij BinckBank