Beleggen in
Binck turbo's zonder transactiekosten

Geen transactiekosten, krappe spread en ruime handelstijden

Beleggen in de Binck turbo’s zonder transactiekosten

De transactiekosten voor alle Binck turbo’s zijn afgeschaft! Instappen en uitstappen wordt zo wel heel makkelijk (en kosteloos dus). Deze prijsverlaging van 100% geldt voor alle Binck turbo’s.

Hoe verdient BinckBank dan geld?

BinckBank verdient niet aan transactiekosten bij de handel in Binck turbo’s. Maar hoe blijft het licht dan branden? Dat zit zo: BinckBank verdient aan de rente die in rekening wordt gebracht op de financiering van de turbo en aan het verschil tussen de bied en de laat prijs wanneer u een turbo aan- of verkoopt.

Deze pagina is een reclame-uiting voor Binck turbo’s. Turbo’s zijn complexe beleggingsproducten. BinckBank vindt het belangrijk dat u begrijpt wat de kansen en risico’s van dit soort producten zijn. Daarom kun u hier de prospectus lezen. De prospectus is echter geen aanprijzing om te gaan handelen in dit product. Ook kunt op de website van Binck het Essentiële-informatiedocument (Eid) van de turbo raadplegen waarin u wilt beleggen.

Beleggen met
de Binck turbo


Een Binck turbo is een beleggingsproduct waarmee u versneld kunt profiteren van een koersstijging of een koersdaling van een aandeel of een index of valuta. Turbo's zijn er in twee soorten: de turbo long en de turbo short.
Bent u op zoek naar een grotere hefboom? Dan kunt u ook beleggen in de Binck turbo XL.De specifieke voordelen
van de Binck turbo


Een turbo is een turbo. Maar bij Binck zetten we graag dat stapje extra, ook in de ontwikkeling van onze eigen turbo. Zo is de spread zeer krap, de handelstijden zijn langer en de restwaarde van uw turbo staat aanmerkelijk sneller op uw rekening.

Exported from Streamline App (https://app.streamlineicons.com)


Geen transactiekostenBij Binck letten we altijd op de kosten. Zo handelt u alleen bij Binck zonder transactiekosten in alle Binck turbo's. U kunt zo vaak in- en uitstappen als u wilt. Ongeacht de grootte van uw order.

Exported from Streamline App (https://app.streamlineicons.com)


Een krappe spreadHet verschil tussen de bied- en laatprijs is klein, tot wel drie cijfers achter de komma. Dit is een direct voordeel voor beleggers die regelmatig in- en uitstappen. En dit is voor u een direct kostenvoordeel.

Exported from Streamline App (https://app.streamlineicons.com)


Ruime handelstijdenDe Binck turbo wordt verhandeld van 8:00 tot 22:00 uur. Belangrijke cijfers worden vaak voor- of nabeurs gegeven. Nu kunt u hier met de Binck turbo eindelijk op inspelen. Want de handel gaat door, ook na sluiting van de Europese beurzen.

Binck turbo's zijn verhandelbaar op de populairste onderliggende waarden.

Wereldkaart

Wat u moet weten
over de Binck turbo


Beleggen met een hefboom is niet zonder risico’s. Daar zijn we bij Binck graag helder over. Daarom leggen we u beknopt uit wat de risico’s zijn.

  • Hefboom

    Door het gebruik van een hefboom is de kans op grote uitslagen (zowel positief als negatief) groot. Turbo’s zijn risicovolle beleggingsproducten. Ze zijn alleen geschikt voor ervaren, actieve beleggers die een hoog risico accepteren. Turbo’s zijn niet geschikt voor vermogensopbouw op de lange termijn, zoals bijvoorbeeld uw pensioen. Voordat u in turbo’s belegt is het van belang dat u de kenmerken, werking en risico’s van het product volledig begrijpt.

  • U handelt direct tegen de market maker

    BinckBank is de uitgevende instelling en heeft UBS gevraagd als marketmaker. Omdat u uitsluitend handelt tegen de market maker is er geen orderboek. U kunt zowel bestens- als limietorders opgeven tot wel drie cijfers achter de komma. Meer informatie over de handel via CATS leest u hier.

  • Kennis- en ervaringstoets

    Turbo’s zijn complexe producten. Het is van belang dat u zorgvuldig afweegt of turbo’s aansluiten bij uw kennis en ervaring. Binck adviseert u dan ook nadrukkelijk om de Kennis- en ervaringstoets complexe producten te doorlopen voordat u in deze producten handelt. Heeft u de Kennis- en ervaringstoetseerder behaald? Onlangs heeft Binck, mede door het toevoegen van de Binck turbo, de kennis- en ervaringstoets gewijzigd. Wij raden u daarom aan deze nogmaals te doorlopen.

De Binck turboXL – beleggen met een XL hefboom.

Belegt u graag met een grote hefboom? Overweeg dan de Binck turboXL, XL staat voor eXtra Leverage. Het financieringsniveau van de turbo XL is gelijk is aan de stoploss. Zo kunt u met een extra grote hefboom inspelen op de koersstijgingen en –dalingen.

Let op: een gevolg van de hogere hefboom van de Binck turboXL, is dat uw investering sneller in waarde stijgt of afneemt dan een reguliere Binck turbo. Raakt de Binck turboXL de stoploss, dan vindt er geen uitbetaling van de restwaarde plaats. Dit komt doordat het financieringsniveau gelijk is aan de stoploss.

De overige eigenschappen van de Binck turbo.

Met de Binck turbo belegt u in de meest liquide onderliggende waarden zoals de AEX, de DAX® en een aantal bekende Nederlandse en Amerikaanse aandelen. Binck turbo’s worden verhandeld op het CATS platform. CATS staat voor Citigroup Automated Trading System en is opgericht in 1994. In Duitsland is CATS marktleider in de handel van turbo's

BinckBank is de uitgevende instelling en heeft UBS gevraagd als marketmaker. Omdat u uitsluitend handelt tegen de market maker is er geen orderboek. Mocht de onderliggende waarde van de Binck turbo het stop-loss niveau bereiken, dan vindt de uitbetaling van de restwaarde nog diezelfde dag plaats. Benieuwd geworden? U vindt de Binck turbo onder het menu-item 'turbo's' in het hoofdmenu op de klantensite van Binck.

Turbo’s zijn risicovolle producten en vereisen kennis, beleggingservaring en een hoge risicoacceptatie en zijn niet geschikt voor vermogensopbouw op de lange termijn. Als uitgevende instelling genereert BinckBank inkomsten uit de financieringskosten van de Binck turbo en aan het verschil tussen de bied en de laat prijs wanneer u een turbo aan- of verkoopt. Naast de financieringskosten wordt het rendement van uw Binck turbo ook beïnvloed door de indirecte transactiekosten (spreadkosten). Wij adviseren u, voordat u in Binck turbo’s belegt op turbos.binck.com het prospectus en de definitieve voorwaarden te raadplegen. Ook kunt op de website van Binck het Essentiële-informatiedocument (Eid) van de turbo raadplegen waarin u wilt beleggen.

Wilt u ervaring opdoen met beleggen in de Binck turbo?
Oefen dan eerst met de schaduwportefeuille van Binck.


Meer beleggingsinstrumenten   Ja, ik wil ook beleggen bij Binck

De informatie over beleggingsproducten is bedoeld ter algemene informatie en is niet bedoeld als advies. Ondanks het feit dat Binck alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze pagina's, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan Binck niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Wij adviseren u om eventuele transacties altijd te toetsen aan de uitkomst van de Kennis- en ervaringstoets en om niet te beleggen in financiële instrumenten waarvan u de risico’s niet begrijpt. Aan de informatie op deze pagina's kunnen geen rechten worden ontleend.