Stevige korting op je service fee

Profiteer met de Binck CombiDeal

Heb je naast een Zelf Beleggen-rekening ook een Laten Beleggen-rekening? Dan krijg je korting! Maandelijks bespaar je dan € 3 bij Green en € 7,50 bij Blue en Black. Korting op je service fee is zo voor elkaar en maakt beleggen bij BinckBank nóg voordeliger.Hoe werkt de CombiDeal?

Je voordeel begint bij een Zelf Beleggen-rekening. Als je hiernaast een Laten Beleggen-rekening opent, dan profiteer je van een mooie korting op je service fee. Zo krijg je bij Green € 3 korting en bij Blue en Black ontvang je € 7,50 korting.

Met de CombiDeal maak je heel voordelig kennis met de verschillende vormen van vermogensopbouw. De korting krijg je (per kwartaal) teruggestort op je rekening.

Hoe open ik een nieuwe of extra rekening?

 

  1. Start met een Zelf Beleggen-rekening
  2. Open en activeer je Laten Beleggen-rekening.
  3. Je ontvangt de korting automatisch op je rekening.Open nu een Laten beleggen-rekening

 

De spelregels van de Binck Combideal


  • Heb je naast een Binck Zelf Beleggen-rekening nog een Binck Laten Beleggen-rekening (Comfort, Select en Forward) of Pensioen-rekening, dan kom je in aanmerking voor de CombiDeal.
  • De korting wordt (per kwartaal) uitgekeerd als de Binck-rekening actief is. Dat wil zeggen € 2.500 belegd in Binck Forward of Binck Pensioen, een Binck Comfort-rekening (vanaf € 5.000 inleg) of een Binck Select-rekening (vanaf € 25.000 inleg).
  • Deze CombiDeal-korting gaat automatisch in. Je hoeft hier verder niets voor te doen.
  • De CombiDeal geldt alleen als de rekeningen op hetzelfde adres zijn geadministreerd.
  • De service fee wordt eerst in rekening gebracht en vervolgens wordt het bedrag op je Binck Zelf Beleggen-rekening teruggestort.

Actievoorwaarden Binck CombiDeal

 

Ben je nog geen klant bij BinckBank?

Dan is dit een uitgelezen moment om te beginnen met het bouwen aan je financiële doelen. Dit kan met Zelf Beleggen, Laten Beleggen, Pensioenbeleggen.

Heb je een zelf Beleggen rekening?

Dan ben je slechts één Binck Laten Beleggen-rekening verwijderd van korting.
Binck Laten Beleggen

Slimme en efficiënte technologie en indexfondsen zorgen voor een mooie spreiding en lage kosten. Bij Binck Laten Beleggen staat Vermogensgroei en vermogensbehoud centraal. Op de rekening staat minimaal € 2500.  

Meer lezen over Laten Beleggen.