Stevige korting op uw service fee

Profiteer van de Binck CombiDeal

Opent u naast een Zelf Beleggen-rekening, ook een Laten Beleggen-rekening? Dan krijgt u korting! Maandelijks bespaart u dan € 3,50 bij Green en € 8,25 bij Blue en Black. Korting op de service fee is zo voor elkaar en maakt beleggen bij BinckBank nóg voordeliger.Hoe werkt de CombiDeal?

Het voordeel begint bij een Zelf Beleggen-rekening. Als u hiernaast een Laten Beleggen-rekening opent, dan profiteert u van een mooie korting op de service fee. Zo krijgt u bij Green € 3,50 korting en bij Blue en Black € 8,25 korting.

Met de CombiDeal maakt u heel voordelig kennis met de verschillende vormen van vermogensopbouw. De korting krijgt u (per kwartaal) teruggestort op uw rekening.

Hoe open ik een nieuwe of extra rekening?

 

  1. Start met een Zelf Beleggen-rekening
  2. Open en activeer uw Laten Beleggen-rekening.
  3. U ontvangt de korting automatisch op uw rekening.Open nu een Laten beleggen-rekening

 

De spelregels van de Binck Combideal


  • Heeft u naast een Binck Zelf Beleggen-rekening nog een Binck Laten Beleggen-rekening of Pensioen-rekening, dan komt u in aanmerking voor de CombiDeal.
  • De korting wordt (per kwartaal) uitgekeerd als de Binck-rekening actief is. Dat wil zeggen minimaal € 2.500 belegd op uw Laten Beleggen-rekening.
  • Deze CombiDeal-korting gaat automatisch in. U hoeft hier verder niets voor te doen.
  • De CombiDeal geldt alleen als de rekeningen op hetzelfde adres zijn geadministreerd.
  • De service fee wordt eerst in rekening gebracht en vervolgens wordt het bedrag op uw Binck Zelf Beleggen-rekening teruggestort.

Actievoorwaarden Binck CombiDeal

 

Nog geen klant bij BinckBank?

Dan is dit een uitgelezen moment om te beginnen met het bouwen aan financiële doelen. Dit kan met Zelf Beleggen, Laten Beleggen, Pensioenbeleggen.

Heeft u een zelf Beleggen rekening?

Dan bent u slechts één Binck Laten Beleggen-rekening verwijderd van korting.
Binck Laten Beleggen

Slimme en efficiënte technologie en indexfondsen zorgen voor een mooie spreiding en lage kosten. Bij Binck Laten Beleggen staat Vermogensgroei en vermogensbehoud centraal. Op de rekening staat minimaal € 2500.  

Meer lezen over Laten Beleggen.