Binck is er voor elke belegger: de buy and hold-belegger, de actieve belegger en natuurlijk de doorgewinterde daghandelaar. Voor elke belegger hebben we een beleggingspakket. Elk pakket heeft z’n specifieke voordelen, maar je krijgt altijd de kwaliteit en veiligheid waar Binck bekend om staat.

Over transactietarieven

Voor transacties in aandelen, turbo’s, obligaties, ETF’s en beleggingsfondsen betaal je een vast bedrag per transactie en een percentage over het totale transactiebedrag. Voor Binck turbo’s betaal je geen transactiekosten.

Voor opties en futures betaal je een vast bedrag per contract. In de beleggingspakketten Blue en Black ontvang je staffelkorting op basis van het aantal contracten per maand. Handel je meer, dan betaal je minder.

Waarom een vaste service fee?

De service die Binck standaard biedt gaat verder dan wat gebruikelijk is in de markt. Zo bieden we unieke educatie, kosteloze uitbetaling van dividenden en coupons*, de gebruiksvriendelijke platformen, fundamentele en technische analyse. Door de vaste service fee, kunnen we onze dienstverlening op het hoge niveau houden en verder verbeteren.

*Met uitzondering van ADR- en GDR-aandelen, deze kosten vind je onder ‘Meer informatie over kosten’ bij ‘Opties en dividenden’.