Binck is er voor elke belegger: de buy and hold-belegger, de actieve belegger en natuurlijk de doorgewinterde daghandelaar. Voor elke belegger hebben we een beleggingspakket. Elk pakket heeft z’n specifieke voordelen, maar u krijgt altijd de kwaliteit en veiligheid waar Binck bekend om staat.

Over transactietarieven

Voor transacties in aandelen, turbo’s, obligaties, ETF’s en beleggingsfondsen betaalt u een vast bedrag per transactie en een percentage over het totale transactiebedrag. Voor Binck turbo’s betaalt u geen transactiekosten.

Voor opties en futures betaalt u een vast bedrag per contract. In de beleggingspakketten Blue en Black ontvangt u staffelkorting op basis van het aantal contracten per maand. Handelt u meer, dan betaalt u minder.

Waarom een vaste service fee?

De service die Binck standaard biedt gaat verder dan wat gebruikelijk is in de markt. Zo bieden we unieke educatie, kosteloze uitbetaling van dividenden en coupons*, de gebruiksvriendelijke platformen, fundamentele en technische analyse. Door de vaste service fee, kunnen we onze dienstverlening op het hoge niveau houden en verder verbeteren.

*Met uitzondering van ADR- en GDR-aandelen, deze kosten vindt u onder ‘Meer informatie over kosten’ bij ‘Opties en dividenden’.