Wilt u ook
beleggen in goud?

Hoe kunt u beleggen in het edelmetaal goud

t/m 31 december
€ 200transactie­­tegoed*

Open nu een Zelf Beleggen rekening en ontvang € 200 transactietegoed

*Lees de actievoorwaarden

Handel in goud bij de beste broker van Nederland.

Goud is een bijzonder edelmetaal. Ook onder beleggers heeft goud een bijzondere status. Geen andere grondstof spreekt zo tot de verbeelding als goud. Al duizenden jaren staat het bekend als bijzonder waardevol. In de 26ste eeuw voor Christus werd goud door de Egyptenaren gebruikt als ruilmiddel en in 1848 leidde het tot de Amerikaanse goudkoorts. Mede vanwege de unieke chemische eigenschappen is goud kostbaar gebleven. Zo is goud een bijzonder goede geleider en oxideert het niet. Tegenwoordig wordt goud ook gebruikt in smartphones, vliegtuigen en microchips.

Goud en beleggen.

>Beleggers zijn vooral geïnteresseerd in de monetaire waarde van goud. Er zijn diverse manieren om te beleggen in goud. Zo kunt u beleggen door fysiek goud te kopen en dit in een kluis te bewaren. Meer gangbaar is het investeren in een goud ETF of beleggingsinstrumenten die hun waarde ontlenen aan de spotprijs van goud. Goud is een goede bescherming tegen inflatie en het wordt door overheden gebruikt als reserve.

 
Beleggen kent risico's. U kunt uw inleg verliezen.

Vraag een informatiepakket aan
 

Bedankt! U ontvangt de kortingscode binnenkort in uw mailbox.

Beleggen in goud bij Binck.

Via Binck kunt u ook beleggen in goud, zoals door middel van ETF’s, opties, aandelen van goudmijnen en beleggingsfondsen. Overigens is het bij Binck niet mogelijk om in fysiek goud te beleggen. Beleg ook bij Binck en vraag vrijblijvend ons informatiepakket aan.

Bekijk de actievoorwaarden
Fondsen vergelijken in Fundcoach thumbnail

Bekroonde platformen

Hoe koopt u aandelen bij Binck?

Handelen in aandelen van Nederlandse bedrijven zoals Shell, BAM en ING is heel eenvoudig met de gebruiksvriendelijke website van Binck. En hetzelfde geldt voor buitenlandse bedrijven zoals Google, Apple en Tesla.

De bekroonde website van Binck is zo intuïtief én gebruiksvriendelijk dat beleggen bijna vanzelf gaat. De website is gemaakt om snel en eenvoudig te kopen en verkopen. En bovendien krijgt u alle koersinformatie, handige tools én beleggingseducatie die u helpen om de juiste beleggingskeuzes te maken. Bekijk de video een uitleg van platform. Meer concrete uitleg en tutorials zijn te vinden op onze website. Ontdek Binck en vraag de informatiemap aan.

Over BinckBank.

Bij BinckBank zijn we gek op beleggen. Al 20 jaar doen we ons uiterste best om de Nederlandse belegger alles te geven wat hij nodig heeft. Dit gaat verder dan lage tarieven. Zo bieden we ook een deskundige service, verregaande ondersteuning en een beveiligde website. Niet voor niets is BinckBank in diverse onafhankelijke onderzoeken nu al 16 keer uitgeroepen tot beste broker van Nederland.

Bovendien is BinckBank onderdeel van Saxo Bank, een financieel solide bank. Onze solvabiliteit is een van de hoogste in Europa en bovendien staan we onder toezicht van DNB en de AFM. Wel zo’n veilig idee.

Deze informatie is bedoeld ter algemene informatie en is niet bedoeld als advies. Ondanks het feit dat Binck alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze pagina's, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan Binck niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Wij adviseren u om eventuele transacties altijd te toetsen aan de uitkomst van de Kennis- en ervaringstoets en om niet te beleggen in financiële instrumenten waarvan u de risico’s niet begrijpt. Aan de informatie op deze pagina's kunnen geen rechten worden ontleend.