Wilt u ook beleggen in grondstoffen?

Goud, olie, mineralen, erts en meer

Informatiepakket aanvragen

t/m 31 december
€ 200transactie­­tegoed*

Open nu een Zelf Beleggen rekening en ontvang € 200 transactietegoed

*Lees de actievoorwaarden

Handel in grondstoffen bij de beste broker van Nederland.

Bij beleggen in grondstoffen denkt men vooral aan goud en olie. Terecht, want dit zijn de meest verhandelde grondstoffen. Toch is het mogelijk om in bijna elk denkbare grondstof te beleggen. Denk aan edelmetalen, platina, palladium, rijst, sinaasappels, magere speenvarkens, spekkige kippetjes,  tarwe, mais, suiker, koffie, cacao – en zo kunt u nog wel even doorgaan. Als het bestaat, dan kunt u er waarschijnlijk in beleggen. Het is ook mogelijk om in duurzame grondstoffen te beleggen.

Tot ruim tien jaar geleden was de grondstoffenmarkt relatief ontoegankelijk voor particuliere beleggers. De opkomst van internetbeleggen en vooral ETF’s veranderde dat. ETF’s volgen de prijzen van goud, olie, rijst of welke grondstof dan ook. In 2004 werd de eerste goud-ETF gelanceerd, in 2006 volgde onder meer de eerste olie-ETF. 

 
Beleggen kent risico's. U kunt uw inleg verliezen.


Beleggen in grondstoffen bij BinckBank.

Bij BinckBank kunt u beleggen in vele ETF’s die grondstoffen volgen. Verder bieden we een forse selectie aan beleggingsfondsen met grondstoffen als thema. Het is ook mogelijk om met futures te beleggen in grondstoffen, maar dit is bijzonder risicovol van aard en alleen geschikt voor zeer ervaren beleggers.

Beleg ook bij BinckBank en vraag vrijblijvend ons informatiepakket aan.

Vraag een informatiepakket aan
 

Bedankt! U ontvangt de kortingscode binnenkort in uw mailbox.

Bekroonde platformen

Hoe koopt u aandelen bij BinckBank?

Handelen in aandelen van Nederlandse bedrijven zoals Shell, BAM en ING is heel eenvoudig met de gebruiksvriendelijke website van Binck. En hetzelfde geldt voor beleggingsfondsen en ETF's.

De bekroonde website van Binck is zo intuïtief én gebruiksvriendelijk dat beleggen bijna vanzelf gaat. De website is gemaakt om snel en eenvoudig te kopen en verkopen. En bovendien krijgt u alle koersinformatie, handige tools én beleggingseducatie die u helpen om de juiste beleggingskeuzes te maken. Bekijk de video een uitleg van platform. Meer concrete uitleg en tutorials zijn te vinden op onze website. Ontdek Binck en vraag de informatiemap aan.

Over BinckBank.

Bij BinckBank zijn we gek op beleggen. Al 20 jaar doen we ons uiterste best om de Nederlandse belegger alles te geven wat hij nodig heeft. Dit gaat verder dan lage tarieven. Zo bieden we ook een deskundige service, verregaande ondersteuning en een beveiligde website. Niet voor niets is BinckBank in diverse onafhankelijke onderzoeken nu al 16 keer uitgeroepen tot beste broker van Nederland.

Bovendien is BinckBank onderdeel van Saxo Bank, een financieel solide bank. Onze solvabiliteit is een van de hoogste in Europa en bovendien staan we onder toezicht van DNB en de AFM. Wel zo’n veilig idee.

Deze informatie is bedoeld ter algemene informatie en is niet bedoeld als advies. Ondanks het feit dat Binck alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze pagina's, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan Binck niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Wij adviseren u om eventuele transacties altijd te toetsen aan de uitkomst van de Kennis- en ervaringstoets en om niet te beleggen in financiële instrumenten waarvan u de risico’s niet begrijpt. Aan de informatie op deze pagina's kunnen geen rechten worden ontleend.