Wilt u ook
beleggen in grondstoffen?

Goud, olie, mineralen, erts en meer

Ontvang nu € 200 transactie­tegoed en betaal de eerste 3 maanden geen service fee*

*Bekijk de actievoorwaarden.

Handel in grondstoffen bij de beste broker van Nederland.

Bij beleggen in grondstoffen denkt men vooral aan goud en olie. Terecht, want dit zijn de meest verhandelde grondstoffen. Toch is het mogelijk om in bijna elk denkbare grondstof te beleggen. Denk aan edelmetalen, platina, palladium, rijst, sinaasappels, magere speenvarkens, spekkige kippetjes,  tarwe, mais, suiker, koffie, cacao – en zo kunt u nog wel even doorgaan. Als het bestaat, dan kunt u er waarschijnlijk in beleggen. Het is ook mogelijk om in duurzame grondstoffen te beleggen.

Tot ruim tien jaar geleden was de grondstoffenmarkt relatief ontoegankelijk voor particuliere beleggers. De opkomst van internetbeleggen en vooral ETF’s veranderde dat. ETF’s volgen de prijzen van goud, olie, rijst of welke grondstof dan ook. In 2004 werd de eerste goud-ETF gelanceerd, in 2006 volgde onder meer de eerste olie-ETF. 

Vraag uw informatiepakket aan

Buitenland?
Success!
Fondsen vergelijken in Fundcoach thumbnail

Beleggen in grondstoffen bij Binck.

Bij Binck kunt u beleggen in vele ETF’s die grondstoffen volgen. Verder biedt Binck een forse selectie aan beleggingsfondsen met grondstoffen als thema. Het is ook mogelijk om met futures te beleggen in grondstoffen, maar dit is bijzonder risicovol van aard en alleen geschikt voor zeer ervaren beleggers.

Beleg ook bij Binck en vraag vrijblijvend ons informatiepakket aan.

Bekijk de actievoorwaarden

Hoe koopt u aandelen bij Binck?

Handelen in aandelen van Nederlandse bedrijven zoals Shell, BAM en ING is heel eenvoudig met de gebruiksvriendelijke website van Binck. En hetzelfde geldt voor beleggingsfondsen en ETF's.

De bekroonde website van Binck is zo intuïtief én gebruiksvriendelijk dat beleggen bijna vanzelf gaat. De website is gemaakt om snel en eenvoudig te kopen en verkopen. En bovendien krijgt u alle koersinformatie, handige tools én beleggingseducatie die u helpen om de juiste beleggingskeuzes te maken. Bekijk de video een uitleg van platform. Meer concrete uitleg en tutorials zijn te vinden op onze website. Ontdek Binck en vraag de informatiemap aan.

Bekroonde platformen

Veilig beleggen in aandelen bij de beste broker van Nederland.

Bij Binck draait alles om beleggen. En niets anders dan beleggen. Al 15 jaar doen we ons uiterste best om de Nederlandse belegger alles te geven wat hij nodig heeft. Dit gaat verder dan lage tarieven. Zo bieden we ook een deskundige service, verregaande ondersteuning en een beveiligde website. Niet voor niets is Binck in diverse onafhankelijke onderzoeken nu al 14 keer uitgeroepen tot beste broker van Nederland.

Bovendien is Binck onderdeel van BinckBank NV, een zeer veilige en financieel solide bank. We ondernemen geen risicovolle activiteiten, onze solvabiliteit is een van de hoogste in Europa en bovendien staan we onder continu toezicht van DNB en de AFM. Wel zo’n veilig idee.

Vraag uw informatiepakket aan

This field below is used for testing Countries - Valid values BE IT FR NL:
Test data:
For Italy - When Italy is selected, select Province PISA, For NL post code 1101BA , house number 9
Loading
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
{{field.HelpText}}
Success!
{{Brochure.errorData}}

Deze informatie is bedoeld ter algemene informatie en is niet bedoeld als advies. Ondanks het feit dat Binck alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze pagina's, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan Binck niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Wij adviseren u om eventuele transacties altijd te toetsen aan de uitkomst van de Kennis- en ervaringstoets en om niet te beleggen in financiële instrumenten waarvan u de risico’s niet begrijpt. Aan de informatie op deze pagina's kunnen geen rechten worden ontleend.