Ultiem
beleggen bij Binck

Bekroonde platformen

Eerste 3 maanden geenservice fee
Start nu en ontvang € 200 transactietegoed als welkomstcadeau

Waarom zou u beleggen?

Door de lage spaarrente, inflatie en belastingen zien veel mensen hun vermogen eerder afnemen dan toenemen. Om uw vermogen te laten groeien zult u dus bereid moeten zijn om meer risico te nemen. Want alleen met beleggen heeft u de kans om een hoger rendement te behalen.

Waarom beleggen - Grafiek

Het rendement van bijvoorbeeld Europese aandelen in de afgelopen 25 jaar was - inclusief het dividendrendement van 3% - rond de 7% per jaar. Natuurlijk staat daar tegenover dat u met aandelen wel een hoger risico loopt in vergelijking met een vertrouwde spaarrekening.

Bron: BlackRock 2014

Vraag uw informatiepakket aan

Start nu en ontvang € 200 transactietegoed.
Bekijk de actievoorwaarden

Buitenland?
Success!

Beleggen met een gebruiksvriendelijke website en scherpe tarieven.

Bij Binck kunt u op verschillende beurzen in aandelen beleggen. Uiteraard kunt u alle bekende aandelen verhandelen, denk aan bekende Nederlandse aandelen zoals Philips, ING en Akzo, maar ook de belangrijkste Europese en Amerikaanse aandelen. Bijvoorbeeld Apple, Google, BMW en Danone. Wilt u een aandeel kopen? Dat is heel eenvoudig bij Binck.

Start vandaag en ontvang tijdelijk € 200 transactietegoed.

Eenvoudig orders plaatsen.

Het kopen en verkopen van aandelen, beleggingsfondsen, opties, turbo’s of ETF’s is zeer eenvoudig bij Binck. Zo kunt u veilig en razendsnel handelen op zowel uw laptop, smartphone als tablet. Mede vanwege dit gebruiksgemak is Binck al 13 keer uitgeroepen tot beste broker van Nederland.

Order plaatsen

Rendementsoverzicht

Rendementsoverzicht.

Uiteraard belegt u om een mooi rendement te behalen. Dat rendement is bij Binck altijd zichtbaar, tot op de euro nauwkeurig en 24 uur per dag inzichtelijk. U kunt een visuele weergave van uw portefeuille en rendement zien waarbij u precies ziet wat uw winst en verlies is per positie.

Beleggerseducatie.

Hoe meer u weet, des te beter u belegt. Daarom hebben we bij Binck onze jarenlange kennis ingezet om u op een moderne manier –online en wanneer het u uitkomt – te inspireren met succesvolle strategieën, interactieve tutorials en de Binck Beursvloer.

Educatie bij Binck
Koersgrafiek

Uitgebreide analysemogelijkheden.

Stel, u heeft een visie op de beurs of een aandeel. Dan kunt u deze visie aan de tand voelen met de vele analysemogelijkheden van Binck. Zo wordt een slim idee al snel een briljante strategie. Binck biedt hiervoor hoogstaande TA, FA, analistenadviezen en meer.

Service zit in ons DNA.

Online beleggen is en blijft mensenwerk. Juist voor die momenten waarop u hulp kunt gebruiken van een hoogopgeleide belegger die precies weet waar u behoefte aan heeft. De medewerkers van de Klantenservice & 
Orderdesk zorgen ervoor dat u perfect geholpen wordt.

Klantenservice Binck

Veilig beleggen bij de beste broker van Nederland.

Al 15 jaar doen we ons uiterste best om de Nederlandse belegger alles te geven wat hij nodig heeft. Dit gaat verder dan lage tarieven. Zo bieden we ook een deskundige service, verregaande ondersteuning en een beveiligde website.

Bovendien is Binck onderdeel van BinckBank nv, een zeer veilige en financieel solide bank. Verder staan we onder toezicht van DNB en de AFM. Wel zo’n veilig idee.

Start vandaag en ontvang tijdelijk € 200 transactietegoed!