Slim beleggen bij BinckBank

Bekroonde platformen

t/m 31 december
€ 200transactie­­tegoed*

Open nu een Zelf Beleggen rekening en ontvang € 200 transactietegoed

*Lees de actievoorwaarden

Waarom eigenlijk beleggen?

Door de lage spaarrente, inflatie en belastingen zien veel mensen hun vermogen eerder af- dan toenemen. Beleggen geeft u de kans op een hoger rendement. Zo was bijvoorbeeld het rendement van Europese aandelen in de afgelopen 25 jaar was - inclusief het dividendrendement van 3% - rond de 7% per jaar. Natuurlijk staat daar tegenover dat u met aandelen wel een hoger risico loopt in vergelijking met een spaarrekening.

Waarom beleggen - Grafiek

Het rendement van bijvoorbeeld Europese aandelen in de afgelopen 25 jaar was - inclusief het dividendrendement van 3% - rond de 7% per jaar. Natuurlijk staat daar tegenover dat u met aandelen wel een hoger risico loopt in vergelijking met een vertrouwde spaarrekening.

Bron: BlackRock 2014

Vraag een informatiepakket aan 

Buitenland?
Success!

Beleggen met een gebruiksvriendelijke website en scherpe tarieven.

Bij BinckBank belegt u op verschillende beurzen in alle bekende aandelen. Denk aan bekende Nederlandse aandelen zoals Philips, ING en Akzo, maar ook de belangrijkste Europese en Amerikaanse aandelen. Bijvoorbeeld Apple, Google, BMW en Danone.

Eenvoudig orders plaatsen.

Het kopen en verkopen van aandelen, beleggingsfondsen, opties, turbo’s of ETF’s is zeer eenvoudig bij BinckBank. Zo belegt u razendsnel op zowel laptop, smartphone als tablet. Mede vanwege dit gebruiksgemak is Binck al 15 keer uitgeroepen* tot beste broker van Nederland.

* Bron: een overzicht van onafhankelijke onderzoeken en awards vindt u op onze awards pagina

Order plaatsen

Rendementsoverzicht

Rendementsoverzicht.

Uiteraard belegt u om een mooi rendement te behalen. Uw rendement is 24 uur per dag inzichtelijk, tot op de euro nauwkeurig. In de handige visuele weergave van uw portefeuille en rendement ziet u precies wat uw winst en verlies is per positie.

Beleggerseducatie

Bij BinckBank hebben we onze 20 jaar aan ervaring en kennis ingezet om u op een moderne manier –online en wanneer het u uitkomt – te inspireren met succesvolle strategieën, interactieve tutorials. 

Educatie bij Binck
Koersgrafiek

Uitgebreide analysemogelijkheden.

Stel, u heeft een visie op de beurs of een aandeel. Met de vele analysemogelijkheden van Binck voelt u deze eenvoudig aan de tand. Zo wordt een slim idee al snel een briljante strategie. Binck biedt hiervoor hoogstaande TA, FA, analistenadviezen en meer.

Service zit in ons DNA.

Online beleggen is en blijft mensenwerk. Voor die momenten waarop u hulp kunt gebruiken staan de hoogopgeleide beleggers van de Klantenservice & Orderdesk 6 dagen per week voor u klaar.

Klantenservice Binck

Een solide en gezonde bank

Betrouwbaarheid en veiligheid vinden wij zeer belangrijk. BinckBank is een Nederlandse bank en staat onder toezicht van DNB en de AFM. Naast de financiële gezondheid worden ook onze dienstverlening, communicatie en procedures geregeld gecontroleerd.