Slim beleggen bij BinckBank

Bekroonde platformen

t/m 31 december
€ 200transactie­­tegoed*

Open nu een Zelf Beleggen rekening en ontvang € 200 transactietegoed

*Lees de actievoorwaarden

Waarom eigenlijk beleggen?

Door de lage spaarrente, inflatie en belastingen zien veel mensen hun vermogen eerder af- dan toenemen. Beleggen geeft u de kans op een hoger rendement. Zo was bijvoorbeeld het rendement van Europese aandelen in de afgelopen 25 jaar was - inclusief het dividendrendement van 3% - rond de 7% per jaar. Natuurlijk staat daar tegenover dat u met aandelen wel een hoger risico loopt in vergelijking met een spaarrekening.

Waarom beleggen - Grafiek

Het rendement van bijvoorbeeld Europese aandelen in de afgelopen 25 jaar was - inclusief het dividendrendement van 3% - rond de 7% per jaar. Natuurlijk staat daar tegenover dat u met aandelen wel een hoger risico loopt in vergelijking met een vertrouwde spaarrekening.

Bron: BlackRock 2014

Vraag een informatiepakket aan
 

Bedankt! U ontvangt de kortingscode binnenkort in uw mailbox.

Beleggen met een gebruiksvriendelijke website en scherpe tarieven.

Bij BinckBank belegt u op verschillende beurzen in alle bekende aandelen. Denk aan bekende Nederlandse aandelen zoals Philips, ING en Akzo, maar ook de belangrijkste Europese en Amerikaanse aandelen. Bijvoorbeeld Apple, Google, BMW en Danone.

Eenvoudig orders plaatsen.

Het kopen en verkopen van aandelen, beleggingsfondsen, opties, turbo’s of ETF’s is zeer eenvoudig bij BinckBank. Zo belegt u razendsnel op zowel laptop, smartphone als tablet. Mede vanwege dit gebruiksgemak is Binck al 15 keer uitgeroepen* tot beste broker van Nederland.

* Bron: een overzicht van onafhankelijke onderzoeken en awards vindt u op onze awards pagina

Order plaatsen
Rendementsoverzicht

Rendementsoverzicht.

Uiteraard belegt u om een mooi rendement te behalen. Uw rendement is 24 uur per dag inzichtelijk, tot op de euro nauwkeurig. In de handige visuele weergave van uw portefeuille en rendement ziet u precies wat uw winst en verlies is per positie.

Beleggerseducatie

Bij BinckBank hebben we onze 20 jaar aan ervaring en kennis ingezet om u op een moderne manier –online en wanneer het u uitkomt – te inspireren met succesvolle strategieën, interactieve tutorials. 

Educatie bij Binck
Koersgrafiek

Uitgebreide analysemogelijkheden.

Stel, u heeft een visie op de beurs of een aandeel. Met de vele analysemogelijkheden van Binck voelt u deze eenvoudig aan de tand. Zo wordt een slim idee al snel een briljante strategie. Binck biedt hiervoor hoogstaande TA, FA, analistenadviezen en meer.

Service zit in ons DNA.

Online beleggen is en blijft mensenwerk. Voor die momenten waarop u hulp kunt gebruiken staan de hoogopgeleide beleggers van de Klantenservice & Orderdesk 6 dagen per week voor u klaar.

Klantenservice Binck
Binck 13 keer beste broker logo

Beleggen bij een solide en gezonde bank

Bij BinckBank draait alles om beleggen. En niets anders dan beleggen. Al 15 jaar doen we ons uiterste best om de Nederlandse belegger alles te geven wat hij nodig heeft. Dit gaat verder dan lage tarieven. Zo bieden we ook een deskundige service, verregaande ondersteuning en een beveiligde website. Niet voor niets is BinckBank in diverse onafhankelijke onderzoeken nu al 14 keer uitgeroepen tot beste broker van Nederland.

Bovendien is BinckBank onderdeel van BinckBank NV, een zeer veilige en financieel solide bank. We ondernemen geen risicovolle activiteiten, onze solvabiliteit is een van de hoogste in Europa en bovendien staan we onder continu toezicht van DNB en de AFM. Wel zo’n veilig idee.

Deze informatie is bedoeld ter algemene informatie en is niet bedoeld als advies. Ondanks het feit dat Binck alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze pagina's, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan Binck niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Wij adviseren u om eventuele transacties altijd te toetsen aan de uitkomst van de Kennis- en ervaringstoets en om niet te beleggen in financiële instrumenten waarvan u de risico’s niet begrijpt. Aan de informatie op deze pagina's kunnen geen rechten worden ontleend.