Wil je je eigen koers bepalen? En zelf je eigen keuzes maken? Kies dan voor Binck Zelf Beleggen. Dat is beleggen tegen scherpe tarieven op een prijswinnend platform. Je belegt zelf, maar je staat er nooit alleen voor met uitstekende service, ondersteuning en educatie op de momenten dat je simpelweg wat meer wil leren. Nu de eerste 3 maanden géén service fee en € 200 transactietegoed.

Daarom zelf beleggen bij Binck


Prijswinnende Platformen

Succesvol beleggen begint bij slimme en gebruiksvriendelijke platformen. De website en app van Binck is bekroond en veilig. Zo bent u altijd in controle over uw beleggingen.

Tools & functionaliteiten

De tools en functionaliteiten van Binck maken u het leven als belegger net even wat makkelijker. Laat u inspireren door de Marktverkenner en vele andere slimme tools.

Wereldwijd beleggen

Beleggen op de belangrijkste beurzen in 18 landen. Van aandelen, obligaties en beleggingsfondsen tot turbo’s en opties. Bij Binck hoeft u geen kans meer te missen.

Leerzame beleggerseducatie

Bij Binck kunt u altijd extra beleggerskennis opdoen. Beter beleggen kunt u namelijk leren. Van inspirerende webinars tot handelsideeën en leerzame evenementen.

Geïnspireerd beleggen

Geregeld inspireren wij u met handelsideeën, beleggingskansen, trends en feiten achter het nieuws. Neem eens een kijkje op ons blog en laat u inspireren.

Deskundige ondersteuning

Bij Binck staat u er nooit alleen voor. Komt u er even niet uit, of heeft u een vraag over beleggen? Bel met onze Klantenservice & Orderdesk, wij staan voor u klaar en helpen u graag verder.

Kies het beleggingspakket dat bij u past

Binck is er voor alle beleggers. Voor elk type belegger hebben we een beleggingspakket. Elk pakket heeft z’n specifieke voordelen, maar u krijgt altijd de kwaliteit en veiligheid waar Binck bekend om staat. Welk pakket past het best bij u?
 

Green


Voor de allround belegger

Green is er voor de allround-beleggers die 1 à 2 keer per maand een aandeel kopen en voor de lange termijn beleggen. Met Green belegt u met de gebruiksvriendelijke en prijswinnende website van Binck.

Meer informatie

Blue


Voor de actieve belegger

Blue is de slimme keuze voor actieve beleggers die vooral in opties en turbo’s handelen. U krijgt alle tools en functionaliteiten, toegang tot ProTrader en de Beursvloer en beleggerseducatie.

Meer informatie

Black


Voor daytraders

Black is de beste keuze voor actieve traders die dagelijks met de beurs bezig zijn en handelen. U heeft uw eigen relatiemanager, toegang tot exclusieve masterclasses en de scherpst mogelijke tarieven.

Meer informatie

In 3 stappen starten met zelf beleggen?


1

Open uw rekening

In slechts enkele stappen online geregeld.

2

Ontdek het platform van Binck

Log in op uw rekening en laat u inspireren.

3

Start met beleggen

Start trading met € 200 transactietegoed!

Veel gestelde vragen over zelf beleggen


Veelgestelde vragen - Zelf Beleggen

  • Wat zijn de voordelen en risico’s van beleggen?

  • Hoe begin ik met zelf beleggen?

  • Waarin kan ik allemaal beleggen?

  • Helpt Binck mij met beleggen?

  • Zijn mijn geld en aandelen veilig bij Binck?

Staat uw vraag er niet tussen? Bekijk dan onze volledige FAQ pagina.

Komt u er niet helemaal uit?
Wij helpen u graag.

Bij Binck werken enthousiaste en deskundige mensen. Ons team staat 6 dagen per week klaar om uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

 

Jan Muizelaar
Teamleider Binck Informatiedesk 

0800 - 235 24 62
info@binck.nl